Program na zvyšovanie výkonu u vozidiel VW Group
-
KamzikPP
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Program na zvyšovanie výkonu u vozidiel VW Group
Hladam taky nejaky program, lebo mám kabel, ktory komunikuje s autami vyroby VW Group. Mal by som na výmenu program na diagnostiku závad u áut VW Group (Škoda, Seat, VW a Audi). Ak by ste mali, alebo ponáte niekoho, kto má takýto program, tak sa mi ozvite. Diky
-
krupica_dnb
Medium Professional
VAG nie je len kábel ale rozhranie. A ak si myslis ze sa da cez neho dako zvysit vykon tak si len daj tu namahu a ked ho uz mas tak si k nemu co to nastuduj. Alebo ho hod mne a poslem ti karmu (mozno).
VAG je urceny na diagnostiku, daju sa cez neho riesit nejake drobne nastavenia cez CAN-BUS ale to je len o komfortke a podobnych kravinkach
VAG je urceny na diagnostiku, daju sa cez neho riesit nejake drobne nastavenia cez CAN-BUS ale to je len o komfortke a podobnych kravinkach
-
KamzikPP
Medium Expert
Ano to viem, ze to je rozhranie... Chces ten program VAG.COM? V pohodekrupica_dnb napísal:VAG nie je len kábel ale rozhranie. A ak si myslis ze sa da cez neho dako zvysit vykon tak si len daj tu namahu a ked ho uz mas tak si k nemu co to nastuduj. Alebo ho hod mne a poslem ti karmu (mozno).
-
krupica_dnb
Medium Professional
Nic nie je problem, ale k comu to vsetko ?
Chiptuning si daj fakt radsej robit u firmy, ktora sa tym zaobera. A najlepsie u dakej overenej, lebo ATM uverejnil nasledujuci clanok, ktory pekne vykresluje situaciu tykajucu sa podvodov v oblasti chiptuningu.
KLAMARI!
Chiptuning si daj fakt radsej robit u firmy, ktora sa tym zaobera. A najlepsie u dakej overenej, lebo ATM uverejnil nasledujuci clanok, ktory pekne vykresluje situaciu tykajucu sa podvodov v oblasti chiptuningu.
KLAMARI!
-
Kibo
Hardcore addict
tu aferu poznam MM je kamarat a neznasa tychto magorov ale o inom.
ak chces robit chiptuning, musis poznat vlastnosti daneho motora, ako sa chova v danych situaciach, co sa stane ked zmenis hodnotu a na hodnotu x... aj profi firmy ked robia chiptuning na nove auto, mapa sa im nepodari na prvy krat, robia v podstate pokusy, na 4-5krat maju mapu s ktorou auto ide dobre a tu doladuju, zasa skusaju a ked to maju overene, ponuknu tuto upravu na trhu. takze ak chces robit chiptuning, najprv vela studuj, zozen SW a HW a potom kup daky verkel a na nom trenuj
ak chces robit chiptuning, musis poznat vlastnosti daneho motora, ako sa chova v danych situaciach, co sa stane ked zmenis hodnotu a na hodnotu x... aj profi firmy ked robia chiptuning na nove auto, mapa sa im nepodari na prvy krat, robia v podstate pokusy, na 4-5krat maju mapu s ktorou auto ide dobre a tu doladuju, zasa skusaju a ked to maju overene, ponuknu tuto upravu na trhu. takze ak chces robit chiptuning, najprv vela studuj, zozen SW a HW a potom kup daky verkel a na nom trenuj
-
krupica_dnb
Medium Professional
neviem ci mi tu nieco uslo ale fakt si tu chce robit niekto SAM CHIP??? niekto si chce vytvorit vlastne vstrekovacie mapy?? ste vadni???Kibo napísal:ak chces robit chiptuning,:
ak si niekto chce spravit silou mocou na aute nieco sam aby potom o tom mohol rozpravat ako to lepsie taha nech si kupi powerbox a ma, ale ked uz si tu chce niekto sam robit chiptuning....
-
KamzikPP
Medium Expert
Sklidni hormon... Ja som sa len pytal... A aky ste vsetci mudri a kecate ze kabel je problem zohnat... za 1200sk ti zozeniem original s dozivotnou zarukou tak netrep somariny o ekosystememishenko napísal:krupica_dnb co sa pajedis, len ho nechaj. Aj tak sa k nicomu nedopracuje a bude pokoj
Cakam kedy da na forum dakto prispevok "Ako vytvorim novy ekosystem na zemi"
-
krupica_dnb
Medium Professional
ty puco, kebyze chcem kabel tak ver ze zan dam aj 10 nasobok, ale uvedom sa a poloz sam sebe par otazok: Naco mi bude?? Naco vlastne sluzi? Pre koho je urceny? Co som s nim schopny spravit??? Ako to tie muchy robia ze sa udrzia na strope??KamzikPP napísal:Sklidni hormon... Ja som sa len pytal... A aky ste vsetci mudri a kecate ze kabel je problem zohnat... za 1200sk ti zozeniem original s dozivotnou zarukou tak netrep somariny o ekosysteme
-
KamzikPP
Medium Expert
Ty si ftak... H*vno vies o tom co s nim viem. S ocom vlastnime autoservisy v PP, KK, PO, KE, tak asi s nim "niečo" viem. A VAG.COM nie je jediny program, čo máme na diagnostiku, tak nehovor, že s ním nie som schopný nič spraviť. Si sa ukazalkrupica_dnb napísal:ty puco, kebyze chcem kabel tak ver ze zan dam aj 10 nasobok, ale uvedom sa a poloz sam sebe par otazok: Naco mi bude?? Naco vlastne sluzi? Pre koho je urceny? Co som s nim schopny spravit??? Ako to tie muchy robia ze sa udrzia na strope??
Klidek chlapci, ok?
Kamzik - ak mate tolko servisov, neverim ze by ste neboli schopni si zohnat ten program aj sami. Ale co uz, mate autoservisov plnu-jarmilu a ty mas kabel... no ten mam aj ja.
Mate tam v tych autoservisoch aj nieco take, ako je VAS 50.51? Zda sa mi, ze s tym sa da nieco poriesit. Aspon ked som pracoval v jednom nemenovanom Nitrianskom servise, chalani na dielni s tym vedeli robit vecicky.
Kamzik - ak mate tolko servisov, neverim ze by ste neboli schopni si zohnat ten program aj sami. Ale co uz, mate autoservisov plnu-jarmilu a ty mas kabel... no ten mam aj ja.
Mate tam v tych autoservisoch aj nieco take, ako je VAS 50.51? Zda sa mi, ze s tym sa da nieco poriesit. Aspon ked som pracoval v jednom nemenovanom Nitrianskom servise, chalani na dielni s tym vedeli robit vecicky.
-
KamzikPP
Medium Expert
Hej hej mame to, lenze je to nejaka okresana skusobna verzia a plna pride o 2 mesiace, ja som sa len tak pytal ci to niekto nema... nechcel som sa hadat... A ten kabel zozenie hocikto kto vie ako sa to vola alebo aspon ma internetkinjeril napísal:Klidek chlapci, ok?
-
KamzikPP
Medium Expert
Tak hej, predsa len Mitsubishi je Japonske auto a hlavne kvalitne, proste je to drahe. Nooo ano 100 000sk pre auta VW Group (Audi, VW, škoda, Seat)... Pre ostatne soom sa neinformoval...kinjeril napísal:Len? VAS 50.51 co sme tam mali mi stal cez 800k (diagnosticke zariadenie+soft+prislusenstvo). A to nebolo este tak drahe, diagnostika na Mitsubishi stala cez melon.
-
krupica_dnb
Medium Professional
KKL 409.1 VAG VW/AUDI OBD2: pravdepodobne mas tento kabel.S nim spravis diagnostiku, ale stocis aj km na autach do roku 99, a mam aj navodik ako chipnes (zvysis vykon motora o nejakych 5 koni) u starsich TDi motoroch.
Ja osobne vlastnim tiez tento kabel.Ale mam aj vag commander, ktory je urceny na stacanie KM u novych autach, a tiez aj vag tacho ktory je na starsie auta...
A este mam aj diagnosticky kabel opel tech.
Ja osobne vlastnim tiez tento kabel.Ale mam aj vag commander, ktory je urceny na stacanie KM u novych autach, a tiez aj vag tacho ktory je na starsie auta...
A este mam aj diagnosticky kabel opel tech.