Program na zvyšovanie výkonu u vozidiel VW Group

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Program na zvyšovanie výkonu u vozidiel VW Group

Príspevok od používateľa KamzikPP »

Hladam taky nejaky program, lebo mám kabel, ktory komunikuje s autami vyroby VW Group. Mal by som na výmenu program na diagnostiku závad u áut VW Group (Škoda, Seat, VW a Audi). Ak by ste mali, alebo ponáte niekoho, kto má takýto program, tak sa mi ozvite. Diky
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

VAG program je na nete na kazdej druhej stranke a keby bol program na zvysenie vykonu motora volne dostupny a siritelny na nete, tak chiptuning by robilo kazde decko, nemyslis? :roll: a druha vec, warez nevedieme :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tak ako napisal Kibo, VAG. Ale ked si s tym nikdy nerobil, resp. nevies o co ide, tak sa v tom nevrtaj, lebo poseries elekroniku a riadenie motora. Ten program na diagnostiku ti staci. :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

VAG nie je len kábel ale rozhranie. A ak si myslis ze sa da cez neho dako zvysit vykon tak si len daj tu namahu a ked ho uz mas tak si k nemu co to nastuduj. Alebo ho hod mne a poslem ti karmu (mozno).
VAG je urceny na diagnostiku, daju sa cez neho riesit nejake drobne nastavenia cez CAN-BUS ale to je len o komfortke a podobnych kravinkach
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:VAG nie je len kábel ale rozhranie. A ak si myslis ze sa da cez neho dako zvysit vykon tak si len daj tu namahu a ked ho uz mas tak si k nemu co to nastuduj. Alebo ho hod mne a poslem ti karmu (mozno).
VAG je urceny na diagnostiku, daju sa cez neho riesit nejake drobne nastavenia cez CAN-BUS ale to je len o komfortke a podobnych kravinkach
Ano to viem, ze to je rozhranie... Chces ten program VAG.COM? V pohode
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

program ti zozenie hocikto, problem je s kablom, ale aj ten sa da zohnat.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

KamzikPP napísal:Ano to viem, ze to je rozhranie... Chces ten program VAG.COM? V pohode
jasne ze soft je najmensi problem ale kabel a noťas..... a este kebyze mam kabel aj na VAS tak som spokojny :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Nic nie je problem, ale k comu to vsetko ?
Chiptuning si daj fakt radsej robit u firmy, ktora sa tym zaobera. A najlepsie u dakej overenej, lebo ATM uverejnil nasledujuci clanok, ktory pekne vykresluje situaciu tykajucu sa podvodov v oblasti chiptuningu.
KLAMARI!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tu aferu poznam MM je kamarat a neznasa tychto magorov ale o inom.
ak chces robit chiptuning, musis poznat vlastnosti daneho motora, ako sa chova v danych situaciach, co sa stane ked zmenis hodnotu a na hodnotu x... aj profi firmy ked robia chiptuning na nove auto, mapa sa im nepodari na prvy krat, robia v podstate pokusy, na 4-5krat maju mapu s ktorou auto ide dobre a tu doladuju, zasa skusaju a ked to maju overene, ponuknu tuto upravu na trhu. takze ak chces robit chiptuning, najprv vela studuj, zozen SW a HW a potom kup daky verkel a na nom trenuj :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:ak chces robit chiptuning,:
neviem ci mi tu nieco uslo ale fakt si tu chce robit niekto SAM CHIP??? niekto si chce vytvorit vlastne vstrekovacie mapy?? ste vadni???
ak si niekto chce spravit silou mocou na aute nieco sam aby potom o tom mohol rozpravat ako to lepsie taha nech si kupi powerbox a ma, ale ked uz si tu chce niekto sam robit chiptuning....
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

krupica_dnb co sa pajedis, len ho nechaj. Aj tak sa k nicomu nedopracuje a bude pokoj :)
Cakam kedy da na forum dakto prispevok "Ako vytvorim novy ekosystem na zemi" :D
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:krupica_dnb co sa pajedis, len ho nechaj. Aj tak sa k nicomu nedopracuje a bude pokoj :)
Cakam kedy da na forum dakto prispevok "Ako vytvorim novy ekosystem na zemi" :D
Sklidni hormon... Ja som sa len pytal... A aky ste vsetci mudri a kecate ze kabel je problem zohnat... za 1200sk ti zozeniem original s dozivotnou zarukou tak netrep somariny o ekosysteme
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

KamzikPP napísal:Sklidni hormon... Ja som sa len pytal... A aky ste vsetci mudri a kecate ze kabel je problem zohnat... za 1200sk ti zozeniem original s dozivotnou zarukou tak netrep somariny o ekosysteme
ty puco, kebyze chcem kabel tak ver ze zan dam aj 10 nasobok, ale uvedom sa a poloz sam sebe par otazok: Naco mi bude?? Naco vlastne sluzi? Pre koho je urceny? Co som s nim schopny spravit??? Ako to tie muchy robia ze sa udrzia na strope??
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:ty puco, kebyze chcem kabel tak ver ze zan dam aj 10 nasobok, ale uvedom sa a poloz sam sebe par otazok: Naco mi bude?? Naco vlastne sluzi? Pre koho je urceny? Co som s nim schopny spravit??? Ako to tie muchy robia ze sa udrzia na strope??
Ty si ftak... H*vno vies o tom co s nim viem. S ocom vlastnime autoservisy v PP, KK, PO, KE, tak asi s nim "niečo" viem. A VAG.COM nie je jediny program, čo máme na diagnostiku, tak nehovor, že s ním nie som schopný nič spraviť. Si sa ukazal :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Klidek chlapci, ok?
Kamzik - ak mate tolko servisov, neverim ze by ste neboli schopni si zohnat ten program aj sami. Ale co uz, mate autoservisov plnu-jarmilu a ty mas kabel... no ten mam aj ja. :)

Mate tam v tych autoservisoch aj nieco take, ako je VAS 50.51? Zda sa mi, ze s tym sa da nieco poriesit. Aspon ked som pracoval v jednom nemenovanom Nitrianskom servise, chalani na dielni s tym vedeli robit vecicky. :)
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Klidek chlapci, ok?
Kamzik - ak mate tolko servisov, neverim ze by ste neboli schopni si zohnat ten program aj sami. Ale co uz, mate autoservisov plnu-jarmilu a ty mas kabel... no ten mam aj ja. :)

Mate tam v tych autoservisoch aj nieco take, ako je VAS 50.51? Zda sa mi, ze s tym sa da nieco poriesit. Aspon ked som pracoval v jednom nemenovanom Nitrianskom servise, chalani na dielni s tym vedeli robit vecicky. :)
Hej hej mame to, lenze je to nejaka okresana skusobna verzia a plna pride o 2 mesiace, ja som sa len tak pytal ci to niekto nema... nechcel som sa hadat... A ten kabel zozenie hocikto kto vie ako sa to vola alebo aspon ma internet :) aaa da sa to zohnat ale foter nevyhodi len tak za 100 000 sk licenciu len preto aby som sa mohol bavkat :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Len? VAS 50.51 co sme tam mali mi stal cez 800k (diagnosticke zariadenie+soft+prislusenstvo). A to nebolo este tak drahe, diagnostika na Mitsubishi stala cez melon. :)
KamzikPP
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Len? VAS 50.51 co sme tam mali mi stal cez 800k (diagnosticke zariadenie+soft+prislusenstvo). A to nebolo este tak drahe, diagnostika na Mitsubishi stala cez melon. :)
Tak hej, predsa len Mitsubishi je Japonske auto a hlavne kvalitne, proste je to drahe. Nooo ano 100 000sk pre auta VW Group (Audi, VW, škoda, Seat)... Pre ostatne soom sa neinformoval...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

KamzikPP napísal:Tak hej, predsa len Mitsubishi je Japonske auto a hlavne kvalitne, proste je to drahe. Nooo ano 100 000sk pre auta VW Group (Audi, VW, škoda, Seat)... Pre ostatne soom sa neinformoval...
tak to potom ceny sli dole, v cechach znamy platil za VAS vyse 200 ceskych litrov...
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

KKL 409.1 VAG VW/AUDI OBD2: pravdepodobne mas tento kabel.S nim spravis diagnostiku, ale stocis aj km na autach do roku 99, a mam aj navodik ako chipnes (zvysis vykon motora o nejakych 5 koni) u starsich TDi motoroch.

Ja osobne vlastnim tiez tento kabel.Ale mam aj vag commander, ktory je urceny na stacanie KM u novych autach, a tiez aj vag tacho ktory je na starsie auta...
A este mam aj diagnosticky kabel opel tech.
Napísať odpoveď