hello.
Mam taký dost velký problém a nefiem si s ním rady tak by som sa chcel obrátit na Vás...
Doma mám Tlačiaren HP 1510 je to multifunkčné zariadenie...
Kamarátka v kancelárii má HP C3180 tiež multifunkčné ale je tu taký problém že asi pred 4dnami jej prestalo tlačit z PC dokumnety a skenovat proste ho windows driver hlási ako odpojené kopirovat všetko ide ale z PC nepracuje tak sompreinštaloval drivry a to iste... ZObral som jej PC a tlačiaren domov a preinštaloval som aj windows a zase ho hlási ako odpojené... Tak som skusil moju HP 1510 nainštalovat na jej PC že či nema niečo s USB portmi ta šlape uplne v pohode... tak som tu jej tlačiaren HP C1380 nainštaloval na moj PC a robí to isté čo na mojom PC tvári sa ako odpojená...
Pridám obrázok ked sa psripoji k PC a kliknem na loho USB vpri hodinách tak ju hlási ako UNKNOWN USB PORT
Dakujem..
HP C3180
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dik.. idem im napísat že je doje*kaná... Ale čo mam ja doma tu HP 1510 tak s tou som spokojný aj moj dedko ale tato C3180 no hruza...ob3l1x napísal:presne tieto zariadenia su vadne ... robim s tym a celkovo neodporucam kupovat je to hroza ako nieco take dokazali vyrobit ... jednoznacne zobrat do obchodu a vymenit ... ale nezarucujem ze dodaju zariadenie s ktorym nebudu problemy ale snad to pomoze prinajhorsom snazit sa vymenit za nieco ine ...
-
chronix
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hello...
Taq zase otváram tuto tému o tlačiarni lebo dal som ju reklamovat a vrátili mi ju že tej tlačiarni nič nieje... Že im ide normálne... Powedali že chyba bude pri inštalácii taq by som vás chcel poprosit či by ste neprekontrovali ako to inštalujem každý krok tu bude odfotený...
//edit tak vyriešil som to už.... chyba bola nakoniec v kábli.... hehe Ale sranda na tom je že dva káble ani jeden nešiel na tej talčiarni a predtým ano... A na mojej 1510 idu obidva tie káble správne.... Tu na tejto tlačiarni som skusil kratký kábel a ide v pohode.... Či tie káble jej dávali zrazu slabý signál no nefiem ale keby am niekto problém s tým taq kupujete kratší kábel ako 3m..
Taq zase otváram tuto tému o tlačiarni lebo dal som ju reklamovat a vrátili mi ju že tej tlačiarni nič nieje... Že im ide normálne... Powedali že chyba bude pri inštalácii taq by som vás chcel poprosit či by ste neprekontrovali ako to inštalujem každý krok tu bude odfotený...
//edit tak vyriešil som to už.... chyba bola nakoniec v kábli.... hehe Ale sranda na tom je že dva káble ani jeden nešiel na tej talčiarni a predtým ano... A na mojej 1510 idu obidva tie káble správne.... Tu na tejto tlačiarni som skusil kratký kábel a ide v pohode.... Či tie káble jej dávali zrazu slabý signál no nefiem ale keby am niekto problém s tým taq kupujete kratší kábel ako 3m..