Neviem hrat cs...
prosim vas, uz si odpustte tie hlasky ze potrebujete kvalitne misky, podlozky, sluchatka a neviem co...som CS zacinal hravat od roku 1999 a som hral s dvojtlacitkouvou gulovou myskou microsoft, s textilnou podlozkou a obycajnimi shit reprakmi a nemal som ziadny problem vyhrat nejake to CW alebo na publicu urobit nejake skore a teraz co vsetko hraci vymyslaju - laserove mysky, podlozky dobre ze nie zo zlata specialne tvarovane a sluchatka tahsie ako moja hlava...
takmer kazdy hrac hraje so sensitivitou 1.0 a potom sa cuduje ked musi "skakat" s mysou a po par hodinach ma tak unavenu ruku ze nevie zdvihnut ani seba od kompu, sluchatka? neviem tiez co je nanich pri hrach dolezite, akurat vam tlacia na hlavu a strelbu pocuvate neustale niekolko hodin hrania nahlas a potom sa cudujte ze vas boli hlava...pochopim sluchatka na pracoviskach, v internet cafe a tak ale hrat doma pocitac so sluchatkami je proste kravina...
a to ze tu pro gaming shop predava podlozky za 1500 sk je podla mna riadna palka, ja mam textilnu podlozku kupovanu 21.12.2005 a doteraz som snou nemal ziadny problem stala ma len 19,50
ano nehovorim ze tie mysky su nanic, maju programovatelne tlacitka a tak sa to do hier hodi ale konkretne v cs ich nikto nepouziva takze tak...
a ocakavam samozrejme aj naval vasich trapnych K- ze jaky ja som dement a co zase trepem, prosim podpiste sa...
takmer kazdy hrac hraje so sensitivitou 1.0 a potom sa cuduje ked musi "skakat" s mysou a po par hodinach ma tak unavenu ruku ze nevie zdvihnut ani seba od kompu, sluchatka? neviem tiez co je nanich pri hrach dolezite, akurat vam tlacia na hlavu a strelbu pocuvate neustale niekolko hodin hrania nahlas a potom sa cudujte ze vas boli hlava...pochopim sluchatka na pracoviskach, v internet cafe a tak ale hrat doma pocitac so sluchatkami je proste kravina...
a to ze tu pro gaming shop predava podlozky za 1500 sk je podla mna riadna palka, ja mam textilnu podlozku kupovanu 21.12.2005 a doteraz som snou nemal ziadny problem stala ma len 19,50
ano nehovorim ze tie mysky su nanic, maju programovatelne tlacitka a tak sa to do hier hodi ale konkretne v cs ich nikto nepouziva takze tak...
a ocakavam samozrejme aj naval vasich trapnych K- ze jaky ja som dement a co zase trepem, prosim podpiste sa...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Proste najprv sa nauč jednu vec ktorú používam ja a celkom pomáha - keď vidíš niekoho nepriateľsky naladeného, okamžite sa skrč, nehýb sa a tak strieľaj. Keď strieľaš zo samopalu, strieľaj dávkami - nie viac ako 4 rany. Máš oveľa väčšiu šancu že niečo trafíš ako keď za zahráš na Ramba a postojačky sa k nemu rozbehneš, spľahnúc na svoj verný rataták.
Ďalej by som poradil, cvič s botmi. Najprv na easy, potom si postupne zvyšuj obtiažnosť keď ich budeš koliť jedného za druhým.
A hlavne - nič si z toho nerob. Sú aj dôležitejšie veci ako vedieť hrať CS lepšie ako Janči z brány naproti...
Ďalej by som poradil, cvič s botmi. Najprv na easy, potom si postupne zvyšuj obtiažnosť keď ich budeš koliť jedného za druhým.
A hlavne - nič si z toho nerob. Sú aj dôležitejšie veci ako vedieť hrať CS lepšie ako Janči z brány naproti...
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam taky dojem ze ty si fakt tie CW hral na urovniSheep napísal:prosim vas, uz si odpustte tie hlasky ze potrebujete kvalitne misky, podlozky, sluchatka a neviem co...som CS zacinal hravat od roku 1999 a som hral s dvojtlacitkouvou gulovou myskou microsoft, s textilnou podlozkou a obycajnimi shit reprakmi a nemal som ziadny problem vyhrat nejake to CW alebo na publicu urobit nejake skore a teraz co vsetko hraci vymyslaju - laserove mysky, podlozky dobre ze nie zo zlata specialne tvarovane a sluchatka tahsie ako moja hlava...
Ked uz vies hrat tak ti jednoznacne gulicka a lacna laser myska nemoze stacit
Samozrejme ked si staticky hrac (cize klacis ako taka kacica schovany zarohom a cakas dokym k tebe pricupita nepriatel) tak ti staci aj ta ulickova mys
A chcel by som ta vidiet ako dojdes na nejaku sutaz vybalis gulickovu mys
joj jasne ze uz nehrajem s gulickovou myskou ale tak som zacinal, potom som mal neskor taku lacnu logitech uz opticku a s tou sa tiez fasa hralo, teraz mam logitech mx518 ktoru mimochdom kupil moj brat pretoze on je nadrzany CSkar
, nehraje sa na nej zle ale chcel som len poukazat nato ze hraci si myslia ze vysledky v hrach zavisia od gaming gearu, ale nie je to tak...
totiz dnesny hrac uz nepochopi ako sa zacinalo s pocitacovymi hrami...pretoze jemu fotrici kupili komp a z v roku 2005 takze nema moc pohlad dozadu a teraz si mysli ze bez steelpady a logitechy radu "G" sa nepohne z miesta
totiz dnesny hrac uz nepochopi ako sa zacinalo s pocitacovymi hrami...pretoze jemu fotrici kupili komp a z v roku 2005 takze nema moc pohlad dozadu a teraz si mysli ze bez steelpady a logitechy radu "G" sa nepohne z miesta
co viem ci to sebavedomie je, ale povedal by som ze je to len vyvoj, svet pocitacov sa zroznoroduje a tak si kazdy vybera hardver a prislusenstvo podla potreby...RomanB napísal:Hmm tiez pravdaa ,ale aj po psyhickej stranke to doda trosku sebavedomia a to nie je na skodu
aj ked by som radsej ako za podlozku dal tych 1500sk a dokupil ramku napr.
-
triple
Guru wannabe
Inak MX518 mám aj ja .. a strašná spokojnosť čo sa všetkého týka... pff ja si pamätám ked som 1,5 hrával na svojej 133-jke. pff to bolo sekačka ale drtil som .. a je pravda že ten kto nezažil niečo z minulosti si to nevie ani len predstaviť.Sheep napísal:joj jasne ze uz nehrajem s gulickovou myskou ale tak som zacinal, potom som mal neskor taku lacnu logitech uz opticku a s tou sa tiez fasa hralo, teraz mam logitech mx518 ktoru mimochdom kupil moj brat pretoze on je nadrzany CSkar, nehraje sa na nej zle ale chcel som len poukazat nato ze hraci si myslia ze vysledky v hrach zavisia od gaming gearu, ale nie je to tak...
este by som poznamenal ze volakedy som hraval v internet cafe kedze nikto iny za kamosov nemal internet a pocitac iba ja
som tam nechal asi 100 000sK
ale dnes uz kazdy hraje z pohodlia domova a nemusi sa nikde trepat, ma svoj komp, nastaveny a prisposobeny a ne ako v kafe...fakt ze velmi hracov nevie co to je minulost hier a tak isto sme hrali taky isty CS jak teraz kazdy...a by som povedal ze nebolo az tolko hracov takze sme si hru aj vazili a nie ako sa dnes robia kde jake zverstva, cheaty a poublic servery tiez ako vyzeraju? pokial admini nebanuju kazdeho tretieho hraca tak sa tam neda hrat...
-
PAIN
Light Professional
ach jaj...takto vam poviem, ziadna myška, klavesnica ani podložka nespravi s lamera skill hraca. Hra sa s tym sice lepsie, to je fakt ale kto to nevie hrat a nema ziadne zaklady, nebude to vediet hrat ani s vecami za 10000,- Podla mna je ovela dôlezitejsie pri hre aj trochu uvazovat (pre niekoho dost problem) a predpokladat kde je asi nepriatel, rovnako tak pocuvat, sledovat radar, poznat mapy, vyuzivat granaty no a samozrejme vediet strielat....vsetko je to vec treningu a skusenosti
konkretne mapy neni taky problem poznat kedze CS je uz asi najstarsia hra ktora sa hraje s vacsou popularitou...PAIN napísal:ach jaj...takto vam poviem, ziadna myška, klavesnica ani podložka nespravi s lamera skill hraca. Hra sa s tym sice lepsie, to je fakt ale kto to nevie hrat a nema ziadne zaklady, nebude to vediet hrat ani s vecami za 10000,- Podla mna je ovela dôlezitejsie pri hre aj trochu uvazovat (pre niekoho dost problem) a predpokladat kde je asi nepriatel, rovnako tak pocuvat, sledovat radar, poznat mapy, vyuzivat granaty no a samozrejme vediet strielat....vsetko je to vec treningu a skusenosti