notebook Asus alebo HP
notebook Asus alebo HP
Zdravicko... rozmyslam o kupe notebooku a tak sa obraciam na vas..potrebujem poradit ktory book by bol lepsi ..Vyuzitie by malo byt sem tam nejaka ta hra ,CAD, cena okolo 33 000 ..Neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma...preto piste vsetky rady skusenosti... som zvedavy
Asus F3T-AP028
http://www.shop-it.sk/elisbb/?Mode=Sti&StiId=78092
HP Pavilion GS620EA Pavilion dv6470ec
http://www.shop-it.sk/elisbb/?Mode=Sti&StiId=80967
Asus F3T-AP028
http://www.shop-it.sk/elisbb/?Mode=Sti&StiId=78092
HP Pavilion GS620EA Pavilion dv6470ec
http://www.shop-it.sk/elisbb/?Mode=Sti&StiId=80967
Ja by som siel do HP, ale ja celkovo obe znacky zacinaju na "A" nemusim kvoli kvalite spracovania. Rozdiel tam mas jasny. HP ma slabsiu grafiku, ale dostanes legal OS, Works, imprint laminaciu (odolnost proti poskriabaniu). Asus zase ponuka pravdepodobne vyssiu vydrz (vacsia kapacita baterky), ale zase je tam Turion, ten si utiahne o kusok viac ako C2D.
Moc som asi nepomohol, ale aspon take zhrnutie.
tak ako pisal vysie Asus ma vacsi vykon na grafike. NNieco ako moja X1600 od ati takze poviem to tak Fear noproblem na high bez AA a Stalker nejake medium. Ale hry sa na NB hraju velmy zle...
Postav sa ku tomu tak na co budes NB pouzivat hovorim to asi stale ale bez toho to nejde
osobne by som mozno bral Hp ale nemam zle skusenosti ani s Asusom.
dodo
Postav sa ku tomu tak na co budes NB pouzivat hovorim to asi stale ale bez toho to nejde
dodo
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Tak ta laminacia asi moc neucinkuje abo comishenko napísal:Ja by som siel do HP, ale ja celkovo obe znacky zacinaju na "A" nemusim kvoli kvalite spracovania. Rozdiel tam mas jasny. HP ma slabsiu grafiku, ale dostanes legal OS, Works, imprint laminaciu (odolnost proti poskriabaniu). Asus zase ponuka pravdepodobne vyssiu vydrz (vacsia kapacita baterky), ale zase je tam Turion, ten si utiahne o kusok viac ako C2D.
tak od notebooku ocakavam hlavne dobru vydrz na baterke a v tom je myslim lepsi ten asus...a co najvacsi vykon v tej cene...ako som si vsimol aj rozlozenie konektorou tak je na tom lepsie asus tak mylsim ze je rozhodnute...inak chcel som len vediet tolko ci sa F3 seria nepraska niekde okolo touchpad-u (ci ako sa to vlastne vola
...cital som to na nejakom fore ...je to pravda?
ako neni o com....ked pozries na to tak mi vychadza HP
HP - plusy - vacsia ram
- Intel
- servis
- zapory - slabsia grafika oproti Asus
ale to mozes osrat....
takze HP
+ okna v cene v pripade HP inak samostatne tak 5L naviac
a ako Asus neni zly mam kopu suciastok v pc a neni problem ale servis maju v CR a co ja viem noo...asi vies co myslim
HP - plusy - vacsia ram
- Intel
- servis
- zapory - slabsia grafika oproti Asus
ale to mozes osrat....
takze HP
+ okna v cene v pripade HP inak samostatne tak 5L naviac
a ako Asus neni zly mam kopu suciastok v pc a neni problem ale servis maju v CR a co ja viem noo...asi vies co myslim
no veru asi zoberiem to HP len ma stve ze musim kupovat tasku na NB ... ale radsej investovat do tasky 800 ako do OS 3000
a pocul som ze sa strasen rychlo zacapka a zaspini..... uz mam taky mobil a nic prijemne.
A mam este jednu otazku myslim ze pred casom sa dalo na zakupenu licenciu win. vista nainstalovat XP je to mozne aj v tomto pripade ze by som tam hodil XP ??? Alebo ako to vlastne je ? grafa sa da aj vimenit vsak?? kolko by ma tam stala taka 7600?
A mam este jednu otazku myslim ze pred casom sa dalo na zakupenu licenciu win. vista nainstalovat XP je to mozne aj v tomto pripade ze by som tam hodil XP ??? Alebo ako to vlastne je ? grafa sa da aj vimenit vsak?? kolko by ma tam stala taka 7600?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no neviem na co nasilu potrebujes tu silnejsiu grafu 7400 ti jednoduchsie hry utiahne aj tak a 2gb ram vyuzijes v notebooku ovela viac ako lepsiu graficku ktora bude urcite ovela viac zrat bateriu a to je jedno z kriterii o ktore ti islo chlapce tu neni o com ber hp v tej cene super vazne
ten sfot co mas k nemu stoji este dalsich par tisic takze tak
a 7600 by ti aj viac hriala celkovo to uz ubera na mobilite