Clovece, keby to bolo take jednoduche, ver mi.Sepiroth napísal:sakra, choď do toho, buď trocha sebec, nechceš aj sám sebe dobre? VeĎ aj ona to chce, je to jasné, a s tým jej fičúsom to teda bohviečo nebude, keď toto robí s tebou!viem, že to chcešč, vidím ti to na avatare.
Najlepsia priatelka a ja
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uz raz som sa zmylil, ked som si myslel, ze by som mal byt nahrada, pritom to ona tak nemyslela. Druhy krat uz neurobim to istu chybu. A momentalne som si povedal, ze sa zabrzdim. Nechcem jej pliest, ale ani sebe hlavu. Lubim ju (nie, ako ked lubite priatelku), ale tym svojim sposobom a nechcel by som jej nijako ublizit.
-
erytrocyt
VIP
p4ra, vieš poviem ti tak. Stále píšeš, že ju ľúbiš, ale tak inak.
Môj názor - Si do nej až po uši, len sám seba klameš, že je to "tak inak" a "takým svojim spôsobom", lebo by si chcel aby to tak bolo.
No zrejme nie je...
//ak to nechceš napísať na fórum, napíš mi ss, či to nie je náhodou tak ako som písal
Môj názor - Si do nej až po uši, len sám seba klameš, že je to "tak inak" a "takým svojim spôsobom", lebo by si chcel aby to tak bolo.
No zrejme nie je...
//ak to nechceš napísať na fórum, napíš mi ss, či to nie je náhodou tak ako som písal
-
krupica_dnb
Medium Professional
nechaj to tak ako to je....
Sam vies ze keby si sa rozisiel so zenskou (=partnerka) tak by to mohlo byt kvoli hociakej kravine, kvoli ktorej by ste sa ale ako priatelia (=kamarati) nerozisli.
Sam zazivam nieco podobne- po mesiaci som sa vratil domov konecne, s kamaratmi a kamaratkami vsetkymi oslavovat a borovicka a toto, bozkavali sme sa ale nic.. A sam si uvedomujem jednu vec, ze kebyze si mam najst partnerku, tak by musela byt presne ako ony (ona ma este dvojicku). Ale v poslednych dnoch mi riadne bije do hlavy ze co robim, ze ved je super, poznam ju 3 roky a poznam jej chyby aj vyhody, logicky by sa dalo usudit ze by som do toho mal ist.
Ale nie. Jednoducho kamaratstvo je o niecom uplne inom ako toto- slovami ani pismenami sa to neda vysvetlit, je to o tom ako ked si musis odopierat tortu, aby ked z nej dostanes kusocek budes spokojny ako nikdy.
Stale tie vahy prevazuju na tu stranu aby si to skusil, ale aspon mne niekde mimo mozgu hovori nieco nie- bud spokojny ako to je.
Dufam ze vydrzim... na tvojom mieste by som sa o to pokusal tiez
Sam vies ze keby si sa rozisiel so zenskou (=partnerka) tak by to mohlo byt kvoli hociakej kravine, kvoli ktorej by ste sa ale ako priatelia (=kamarati) nerozisli.
Sam zazivam nieco podobne- po mesiaci som sa vratil domov konecne, s kamaratmi a kamaratkami vsetkymi oslavovat a borovicka a toto, bozkavali sme sa ale nic.. A sam si uvedomujem jednu vec, ze kebyze si mam najst partnerku, tak by musela byt presne ako ony (ona ma este dvojicku). Ale v poslednych dnoch mi riadne bije do hlavy ze co robim, ze ved je super, poznam ju 3 roky a poznam jej chyby aj vyhody, logicky by sa dalo usudit ze by som do toho mal ist.
Ale nie. Jednoducho kamaratstvo je o niecom uplne inom ako toto- slovami ani pismenami sa to neda vysvetlit, je to o tom ako ked si musis odopierat tortu, aby ked z nej dostanes kusocek budes spokojny ako nikdy.
Stale tie vahy prevazuju na tu stranu aby si to skusil, ale aspon mne niekde mimo mozgu hovori nieco nie- bud spokojny ako to je.
Dufam ze vydrzim... na tvojom mieste by som sa o to pokusal tiez
-
Vigor
King
krupica citam Teba a mam pocit, ze citam seba. Moja najlepsia kamaratka pride domov o tyzden, dokopy to bude 5 tyzdnov co budeme mimo. Uz sa na nu hrozne tesim, z sms co sme si pisali je mi jasne ze aj ona. Pred odchodom, sme sa takmer pobozkali no daco to zastavilo, neviem co, odvtedy sme sa o tom ani nebavili. Mozno so to stopol ja, moj strach, ze ju stratim dakedy uplne. A priznam sa, ze odvtedy premyslam len o tom, co spravit az pride. Dokoncit to a pobozkat ju, ked viem, ze aj to chce, ale spravit to co naposledy a stopnut to. Ale mas pravdu, z odopieranej torty Ti aj maly kusok urobi velku radost, to som zazil s nou uz viackrat. A stale rozmyslam, ci mi to staci...
p4ra neporadim Ti, ostatne to si ani nechcel. Len aspon vies, ze mam podobny problem
. Poznam ju 7 rokov a presne viem o com hovoris, taha nas to k sebe, stale a poslednu dobu mozno viac, mozno sa mi to len zda, ktovie.
Ale priznam sa Ti, ja osobne to chcem asi skusit...mozno...zrejme...
p4ra neporadim Ti, ostatne to si ani nechcel. Len aspon vies, ze mam podobny problem
Ale priznam sa Ti, ja osobne to chcem asi skusit...mozno...zrejme...
-
krupica_dnb
Medium Professional
ty si len nesnaz sa nic nahovarat- proste je to tak, keby ste boli zalubeni tak sa to prejavi skor a nie az takto neskoro, proste prekvita vymakane priatelstvo, o to viac sa snaz aby neprekrocilo tu pomyselnu medzup4ra napísal:Nehovor mi to, lebo tomu zacnem verit. Snazim sa nahovorit si, ze nie som zalubeny, len som popleteny z toho, ze sme sa stretli po dlhej dobe a nase pocity su silnejsie, ako som ocakaval. Samozrejme z oboch stran.
ok no nebudem ti to vyhovarat ak to nechces ale podla mna by sa ti riadne ulavilo na dusi keby si snou proste mohol chodit kde tade, stretavali by ste sa a mali sa radi a hlave zeby tam nehral rolu ziadny treti clovek...no tak si skus domysliet ci tam je laska, alebo ziarlis alebo ti proste neda spavat ze s nou nechodis...p4ra napísal:Nehovor mi to, lebo tomu zacnem verit. Snazim sa nahovorit si, ze nie som zalubeny, len som popleteny z toho, ze sme sa stretli po dlhej dobe a nase pocity su silnejsie, ako som ocakaval. Samozrejme z oboch stran.
-
erytrocyt
VIP
Na toto pozor, dnes som tiež rozmýšľal nad jednou dámou a cestou z práce som sa prichytil ako si to na 40tke razím 90. Úplne som bol mysľou niekde inde a šoféroval som iba automaticky, inštinktívne.p4ra napísal:Cely den som nad tym rozmyslal v aute... Stale si to neviem urovnat v hlave poriadne.. Chlapi, to su ale problemy, co? A to sa smejeme 14 rocnym.
Pozri, napíšem to trošku poeticky. Je to dievča ktoré do tvojho srdca vyryla príliš veľkú brázdu na to, aby ju čas po jej odchode dokázal zahladiť.
A čo s tým? Nechaj to tak ako to je, čas ukáže, ale to som ti už písal.
sam to priznal. nic si nenahovaraj, lebo tym mozno ulahcis situaciu, tym si nepomozes. A ver mi, viem, ze je to tazke.erytrocyt napísal:p4ra, vieš poviem ti tak. Stále píšeš, že ju ľúbiš, ale tak inak.
No zrejme nie je...
a k tomu "tvojmu sposobu" ako ju lubis. Vies, laska ma dve fazy-najprv je to ta zalubenost po usi a potom sa to bud vytrati, alebo to prejde do takej tej druhej fazy...a podla mna u teba prva uz presla a si v tej druhej.
-
p4ra
Redeemer
erytro, hovoril som s nou o tebe (tvoje nazory) a o tomto celom, pozri, co mi napisala:
Sepiroth, tiez som jej ukazal to tvoje, a co ona na to?:
Tak som jej povedal, ze teraz ste mi to neulahcili ani jeden z vas.priatelka (18:50) :
pozdravujem ho,ma pravdu,mudry chlapec
Sepiroth, tiez som jej ukazal to tvoje, a co ona na to?:
priatelka (18:51) :
podla mna u nas prva faza este nebola
priatelka (18:52) :
ale po druhej by mohla dojst prva,spatnym chodom