BioShock
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Videli ste fotky na www.warezblog.cz ?
-
May
Light Expert
no totalna pecka..vsetko total plynule na High(AmD Athlon 3500+,768 ram,7600GT 256MB)ak seci padaly pod mojim "hasakom" 
ale najviac ma zaujalo to video na konci...to uz ake finty tam budu vo full-ke.ale ten koniec ako sa henty trapaci snazily kumne prebojovat cez sklo a proste ta atmosfera no jednoducho pecka
ale najviac ma zaujalo to video na konci...to uz ake finty tam budu vo full-ke.ale ten koniec ako sa henty trapaci snazily kumne prebojovat cez sklo a proste ta atmosfera no jednoducho pecka
este som sa vsemozne pokusal sa pohrat s tym, a v grafickych ovladacoch nastavit AA natvrdo.. nie a nie... jak keby ta hra doslova odmietala AA.. jaaa chcem AA, tak nech vo full uz bude aj moznost pre toto nastavenie 
inac u hackovania mohli dat aj ine minihry.. lebo ak stale dookola budem len potrubie skladat tak ma to asi velmi rychlo omrzi. Heh ked som to presiel prvy krat, tak som este neskusal kombinovat plasmidy a zbrane.. ale az kombinaciou si to clovek vychutna naplno.
inac u hackovania mohli dat aj ine minihry.. lebo ak stale dookola budem len potrubie skladat tak ma to asi velmi rychlo omrzi. Heh ked som to presiel prvy krat, tak som este neskusal kombinovat plasmidy a zbrane.. ale az kombinaciou si to clovek vychutna naplno.
mozem osobne povedat ze plazmidov tam bude neurekom clovek si nebude vediet vybrat a hlavne ku koncu ked ich bude riadne vela..
ja som hlavne pouzival elektricky,ohen,a hypnozu big daddyho toho ked som zhypnotizoval tak mi verne sluzil aspon na par minut a pomohal mi to tam cistit od vselijakych kreatur..
ja som hlavne pouzival elektricky,ohen,a hypnozu big daddyho toho ked som zhypnotizoval tak mi verne sluzil aspon na par minut a pomohal mi to tam cistit od vselijakych kreatur..
-
Šu-Do
Redeemer
KoCi napísal:este som sa vsemozne pokusal sa pohrat s tym, a v grafickych ovladacoch nastavit AA natvrdo.. nie a nie... jak keby ta hra doslova odmietala AA.. jaaa chcem AA, tak nech vo full uz bude aj moznost pre toto nastavenie
Kód: Vybrať všetko
Oh BTW, you might as well turn off 4xSSAA, it does NOT do anything. Unreal Engine 3 uses Deferred Rendering, Anti Aliasing does NOT work with Unreal Engine 3 (which BioShock uses) in its current form. So the 4xSSAA on and off will look the same (I've personally tested this as well)//DPC.. uz by sa to mohlo objavit
jaj ahaa.. tak to by to potom vysvetlovalo.. na games.tiscali sa jeden chvastal ze je to nadhera, vyhladzovanie + ostre textury.. tak ze sak skusim mozno takto..
.. inac nezda sa aj vam ze tie textury su nejake... no proste slabe? na dialku nemam problem, ale predsalen ked je to hra odohravajuca sa v koridoroch, tak je clovek stale blizko nejakych stien, predmetov, obrazov, ozdob atd.. Tajne dufam ze v plnej verzii budu obsiahnute aj vacsie textury.. .. no uz to tak tajne neni
.. inac nezda sa aj vam ze tie textury su nejake... no proste slabe? na dialku nemam problem, ale predsalen ked je to hra odohravajuca sa v koridoroch, tak je clovek stale blizko nejakych stien, predmetov, obrazov, ozdob atd.. Tajne dufam ze v plnej verzii budu obsiahnute aj vacsie textury.. .. no uz to tak tajne neni