Ja, Moje Druhé ja a Irena

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ja, Moje Druhé ja a Irena

Príspevok od používateľa Martin44 »

No nazval som tuto temu troska inac ako sa zvykne ale jedna sa o tri osoby cize to ponechajme;)
Isto ma tu aspon troska uz poznate ale ako tu zvyknete cete vediet vek tos mam 21.To dievca o ktorom budem vypravovat ma 16.
Pribeh je taky ze sme sa zoznamili navzajom to nie je podstatne ako a reku by som povedal ze sme si celkom sympaticki len háčok je v tom ze ma chalana nuz ale je to zaujimave bo piseme si sms abo posledne tri dni bola s nami namiesto toho aby bola s chalanom.Ako nenamotavam sa na to bo viem ze to nemusi znamenat nic nuz ale zaujimal by ma skor vas nazor ako to vidite vy.Nemyslim teraz ci z toho zrovna nieco bude ale na nu tu slecnu.
Diky za kazdy hodnotny nazor :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Slecna asi nevie co chce. Je mlada, nerozhodna. Rada by zadkom na dve stolicky. Mozno jej chalan nedava vsetko, po com tuzi a ty mas to nieco. Pochopenie, vyslysanie, si vtipny, atd.. Pockaj par dni. Nenamotaj sa a uvidis, ake budu jej dalsie kroky.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

s nami myslis ako s tebou a tvojou partiou ? drzala sa viditelne blizsie k tebe ?
Myslim si ze ked sa takto distancuje od svojho chalana tak neni o com... hybaj do nej , typek jej asi nieco spravil ked s ním nechce moc byt
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Podla mna Ta berie ako "lepsiu partiu" od toho jej chalana. :?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:s nami myslis ako s tebou a tvojou partiou ? drzala sa viditelne blizsie k tebe ?
Myslim si ze ked sa takto distancuje od svojho chalana tak neni o com... hybaj do nej , typek jej asi nieco spravil ked s ním nechce moc byt
hej s nasou partiou,a tak vacsinu casu sme boli hlavne spolu dvaja a kecali ako nic nebolo to nie :) Nuz zaujimave. Tiez predsa len uz nemam 15 a nechcem sa namotavat a tak radsej takto pomalicky.
No a este daco sme boli v amfiku na filme a sedel som ja napravo ona v strede a chalan nalavo. A furt sme sa rehotali a pak ma zacala krmit cipsami.No byt na mieste chalana tak ma zabijem teda... :smt042
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

povodne som chcel napisat, ze niektore dievcata maju rady pikantne smsky apod. aj ked ste velmi dobri priatelia a viete, ze nic nebude ;-)

ale toto s chipsami mi zmenilo pohlad :shock: bud si sa len ocitol ako hracka v partnerskej krize, alebo ta vazne chce nalakat... osobne by som ti tiez dal cez hubu :D :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Martin44 napísal:hej s nasou partiou,a tak vacsinu casu sme boli hlavne spolu dvaja a kecali ako nic nebolo to nie :) Nuz zaujimave. Tiez predsa len uz nemam 15 a nechcem sa namotavat a tak radsej takto pomalicky.
No a este daco sme boli v amfiku na filme a sedel som ja napravo ona v strede a chalan nalavo. A furt sme sa rehotali a pak ma zacala krmit cipsami.No byt na mieste chalana tak ma zabijem teda... :smt042
Tak neni o com.. ked sa ti paci a vidis ze nema v hlave piliny.. moze s toho vzniknut pekny vztah
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dakujem pani za prispevky myslim ze ma mv tom jasno.
Necham tomu este par dni a bez natlaku necham tomu volny priebeh ako doteraz...Sak ot ide samo :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem ale nedokazal by som sa prehryzt cez fakt ze ona bude maturovat ked ja budem mat 23, trosku divne pre mna ale to len tak na okraj, na veku samozrejme nezalezi... ak stoji za to jdi do toho
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Uhm. Ešte uveď, koľko rokov má ten chalan. Mne sa to vidí tak, že si sa tej babe zapáčil, možno hlavne preto, že si starší a môže to byť docela vzrúšo :lol: no ne?

//ešte ma tak napadlo, že buď je ten chalan riadne "pod papučou" alebo proste nemajú normálny vzťah. Pretože bol by som na mieste tej baby, tak by som toto určite nerobil. Len kôli tomu terajšiemu chalanovi.
schw33k
Guru
Guru

Re: Ja, Moje Druhé ja a Irena

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 napísal:Ako nenamotavam sa na to bo viem ze to nemusi znamenat nic nuz ale zaujimal by ma skor vas nazor ako to vidite
ehm , ja si myslím , že si sa už namotal : P

k veci : chalan , nechalan , môj prípad , pomaličky , nikde sa neponáhľať , pomaly začne na ňom nachádzať chyby a neresti , no a pri kríze sa uchýli hádaj kde a nakoniec , ak sa budeš k nej chovať , tak ako by si sa mal ( tzv. začiatočnícke oblby ) , proste ho pošle do riti ; )

so , jdi do teho
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

martin dostanes na pitchu :)

co je na tom ze 16 zmeni partnera len kvoli tomu ze je starsi?
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

a nemyslíš, že 16 je pre teba primladá? no neviem..mozno je na tom vyspelejšie ako iné 16-tky...držím palce
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

mlade nebrat! iba v nevyhnuutnom pripade.... a este ked ma chalana tak radsej nie :?

mal som 15ku (ja 19) a nechala ma>>vraj nieje pripravena na vazny vztah tak reku pohoda papa... ale o 2 tyzdne zacala chodit s mojim naj kamosom!!! a to naserie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a_tommi napísal:mlade nebrat! iba v nevyhnuutnom pripade.... a este ked ma chalana tak radsej nie :?

mal som 15ku (ja 19) a nechala ma>>vraj nieje pripravena na vazny vztah tak reku pohoda papa... ale o 2 tyzdne zacala chodit s mojim naj kamosom!!! a to naserie
Tvoj najlepsi kamarat je somar potom.
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

p4ra napísal:Tvoj najlepsi kamarat je somar potom.
aj je aj nieje.... este predtym som mu povedal ze az chce tak mu "to dovolim" nemusel to spravit ale spravil(nezazlievam mu to) jej hej :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Neviem, ja by som to nedokazal. Proste byt s kockou, s kt. chodil moj najlepsi kamarat, tazko, priam nemozne.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Asi nevie čo chce...
Alebooooo s frajerom nie je šťastná a keď videla teba tak jej napadlo že s tebou to bude úplne iné...
Alebo sa len nudí a tak ťa namotáva...
Veď ak to bude takto pokračovať sa jej spýtaj a čo frajer? No a hlavne sa nenamotaj bo sa možno iba zabáva... :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sorry nedočítal som to celé do konca..
ja by som to spravil teraz trocha inak ako ti radili niektorí páni..
ja si myslím že človek sa učí na vlastných chybách nie? a kočka je ešte mladá na to aby mala nejaké skúsenosti tak ju treba niečomu priučiť.. trošku by som jej vysvetlil že to čo robí asi nieje najsprávnejšie a ked to niekto spraví jej nebude sa jej to páčiť...
spôsob?:coffee: ja by som to spravil tak.. že nie ja by som sa namotal ale namotal by som ju: (neodsudzujte ma hned)možno by som ju aj pretiahol no bože toho by bolo.. a ked by nechala chalana kôli mne tak by som ju nechal ja. nie zase nejako drasticky.. a vtedy by pochopila že čo spravila..
možno je to drastický spôsob ako vychovávať ludí ale niektorí to fakt potrebujú takto polopate.. a bohužial niektorí to nepochopia nikdy
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

triple:Myšlienka ako taká je dobrá, ale pretiahnuť ju a potom nechať? :cry: Na to by som nemal srdce. Jednak, že by prišla o svojho chalana, nechal by si aj ty ju + vieš, ako si baby zakladajú na tom "prvý raz" (má 16, predpokladam, že to ešte nerobila) zakladajú. Určite by si pripadala, že bola zneužitá. A ja osobne by som z toho tiež najlepší pocit nemal.
Napísať odpoveď