Tennisova raketa
Tennisova raketa
Ahojte toto leto som zacal hravat tennis a chcem si kupit nejaku slusnu amatersku raketu casom ked sa zlepsim by som chcel zainvestovat viac ale teraz tak 2-3 k . Vie mi niekto poradit nejaky shop v BA a typ rakety ? dik
Aky typ rakety si pouzival do teraz? Aka velkost? Typ hlavy? Znacka, mas specificku poziadavku? Hustota vypletu?
Imho, odporucam Wilson.
Kontakt v BA.
Imho, odporucam Wilson.
Kontakt v BA.
Kolko mas rokov? Priblizna vyska? L3, to je sice pekne, ale moze sa stat, ze coskoro ti bude mala a nie je nic horsie, ked je raketa mala, hlavne ked hras obojrucny backhand. Doporucujem ti ist do neakeho specializovaneho obchodu a tam by ti mali poradit. Tazko sa radi takto virtualne. Raketa sa vybera aj podla subjektivneho hodnotenia. T.z., ze najlepsie je si ju ohmatat, ako sadne do ruky, ci nie je tazka hlava ... je toho viacej. 
Osobne by som ti asi doporucil Wilson Pro Staff 26 (T6451). Na to, ze to nie je profi raketa je celkom by usla, teda aj cenovo. Je to L4 1/2, takze ak by si este podrastol vyuzil by si ju stale.
Osobne by som ti asi doporucil Wilson Pro Staff 26 (T6451). Na to, ze to nie je profi raketa je celkom by usla, teda aj cenovo. Je to L4 1/2, takze ak by si este podrastol vyuzil by si ju stale.
No tak vyska 185cm a pochybujem ze este rast budem, mam 20 rokov a ano hram alebo skor sa ucim obojrucny backhand. Takze vravis ze radsej vacsia rucka? Ja som rozmyslal nad niecim takymto:http://www.exisport.com/sk/index.php?&m ... pid=445812