To sa tam chystáte, ani neviete prečo? Tak to je dobre
- No môžte sa ísť niekam naobedovať do reštiky, potom popozerať mesto (moc toho nenapozerate) prípadne vybehnúť na hrad ak vás to zaujíma.
-Ak ste veriaci, tak odporúčam kalváriu
-Pokiaľ tam budete aj večer, tak divadlo rozhodne..
No zo stanice do maxu to máš peši pár minut takze neni problem...
Ale odporučam ist do parku pri rieku , na vypadovku pozriet grafity(legalna stena, ziadne cmaranice), na hrad
Digital napísal:No zo stanice do maxu to máš peši pár minut takze neni problem...
Ale odporučam ist do parku pri rieku , na vypadovku pozriet grafity(legalna stena, ziadne cmaranice), na hrad
Tomasko napísal:a nejaky coctail bar tam nemate? ktory je otvoreny aj poobede
Noo za hradom je pesia zona , kde je nase zname divadlo andrea bagara tak pobehajte aj tam okolo velkej fontany uprostred a urcite najdete nejaky podnik co vam sadne...
jaj chalani toto uz jE XY tema kdo niekam ide a nevie co tam ! tak naco tam ide !!!
temy idem do obchodu kde je tam regal ? ... a pod charakteru ma uz seru !
R1k1nko napísal:jaj chalani toto uz jE XY tema kdo niekam ide a nevie co tam ! tak naco tam ide !!!
temy idem do obchodu kde je tam regal ? ... a pod charakteru ma uz seru !
tak, lebo stale v tom istom to je onicom, tak ideme na vyletik mensi no
Ja som ti chcela odporučiť tiež jednu vec, ale téma už bola neaktuálna, ale keďže možno ešte prídete, tak predsa Skúste sa ísť previezť na vláčiku. Odchádza každú hodinu z pešej, stojí 40sk a je to vážne sranda. Zvučka vám povie, kadiaľ idete a tiež nejaké základné info o meste a histórii. Na 20 minút vás vyloží tesne pod hradom, takže sa môžete ísť pozrieť na hrad a odtiaľ je krááásny výhľad na celé mesto. Možno si budete pripadať trochu divne medzi samými malými deťmi a rodičmi, ale aspoň si užijete kopu srandy
bolek napísal:Ja som ti chcela odporučiť tiež jednu vec, ale téma už bola neaktuálna, ale keďže možno ešte prídete, tak predsa Skúste sa ísť previezť na vláčiku. Odchádza každú hodinu z pešej, stojí 40sk a je to vážne sranda. Zvučka vám povie, kadiaľ idete a tiež nejaké základné info o meste a histórii. Na 20 minút vás vyloží tesne pod hradom, takže sa môžete ísť pozrieť na hrad a odtiaľ je krááásny výhľad na celé mesto. Možno si budete pripadať trochu divne medzi samými malými deťmi a rodičmi, ale aspoň si užijete kopu srandy
noo tento tyzden pojdeme este (teda buduci )
takze diky
inak videli sme ho, ale neprikladali sme tomu nejaky vyznam