Inak pozrite na tieto kúsky od Canyonu, len keby nebol problém ich dostať.
Vas vysnivany bike
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
V tom to je.. Ak vyrábajú pre nižšie triedy braky, tak ďakujem, ale nechcem ani ich superluxusnú triedu - hoci tá už brak byť nemusí, imidž značky je u mňa tým pádom fuč.Digital napísal:No lenže kellys robí pre RacePro kvalitné rámy... to je nieco ine jak tie ostatné braky od kellysu...
Ja by som chcel SCOTTa. Buď Reflex alebo Scale.
-
Digital
Guru
No sak kukni sa vyssie a zistis... tie ramy su uplne odlišné jak pre nizsie triedy a jazdia na nich spickový tovarny jazdci... a mimochodom som ho skusalMateq napísal:Ak sám tvrdíš že Kelly`s vyrába braky v nižších triedach, neviem odkial berieš istotu že pri výrobe vyšších tried nejako závratne prekopali technologické postupy - a zázračne stúpla kvalita.
-
roadrunner
Amateur
-
t0m4s3
Admin
Ahoj Peto, zase prilis vela piv? Nikde som nenapisal, ze sa mi Kelly's paci, ale musim oznat, ze osobne by som siahol po inej znacke. Kvoli prestizi. Ale to vsetko neznamena nic, pretoze top modely Kellysu mozu byt skutocne kvalitne. To, ze sa niekomu nepozdava meno a iba kvoli tomu si ho nekupi je druha vec. Ja to chapem, tiez by som si nekupil tricko od tamana, ale radsej niekolkonasobne drahsie od Nike.roadrunner napísal:No este ty si tu chybal v tejto diskusii. Tebe sa vari Kellys paci?
-
Digital
Guru
Ale no podla mna trosku trepeš... ja som mal pred 5-6 rokmy kellys leopard k4000 a služil mi 5 celych rokov... Vydla tam bola este k tomu od tovarne kellysu aj rafiky... a jazdil som natom ako male sproste decko (citaj skakal kade sa da a padal kade sa da) !ivoralik napísal:musim suhlasit s hojkom, kellys je šrot aj to bude,raz som mal jeden stal 20litrov po roku sa doslova rozpadol,proste ono to zo zaciatku vyzera dobre ale zivotnost to nema ziadnu, ide o vyrobcu,,kamarat mal tiez nejake kellys tiez stym nebol nadmieru spokojny
-
Digital
Guru
No lenže ten bike nebol robeny na downhill , ale na obycajne detske cross-country... plne si uvedomujem ze komponenty neboli na dobrej urovni...hojko napísal:Digital: Leopard bola hlupost na urovni A-Solo co robila Dema, full suspension za par drobnych a potom sa ludia cudovali, preco sa kazia tlmice, vidlice, preco sa cely bicykel rozpada. Spravne, pretoze Dema, pretoze Kelly's.
A myslim si ze tak dobry bike na takej cenovej urovni sa vtedy nedal kupit
-
triple
Guru wannabe
aké su 2,5 gumy aký je to rozdiel napr od mojich ... no neviem to z tochto vyčítaťt0m4s3 napísal:Cestak nie je jeho. On jazdi na 2.5kach gumach po cestach
http://dema.dynatech.sk/index.php/sk/bike/Alvito-DC/