ahojte potreboval by som kupit mysku na hranie(cs) pretoze tuto co mam ma divnu odozvu a este ktomu je uz skoro nefunkcna,,co by ste mi odporucili? tak do 1500,najlepsie cez eshop,
Kamoš má "Razera", sklamaný, laser je umiestený oproti ostatným "hlodavcom" extrémne vzadu - pri konci (čiže novozvyk viac hýbať zápestím ako prstami ) - ide tam skôr o design..
typek co spomynal tu od a4tech je super cehl som ju kupit ale neboli lowe ale buduci tyzden ju idem objednat a razer no neviem mal som ale spokojnost nebola
ja mam Razer Diamondback Plasma Blue 1600Dpi a je tu sper myska na hrania cs (aj ja hravam) radsej by somk dal na kvalitu(razer, logitech) nez na cenu ako napr. A4tech
ja mam Razer Diamondback Plasma Blue 1600Dpi a je tu sper myska na hrania cs (aj ja hravam) radsej by somk dal na kvalitu(razer, logitech) nez na cenu ako napr. A4tech
aj ja by som si chcel kupit daku novu mys,poradte mi fakt daku riadnu progamersku mys.ja sa rozhodujem medzi razer copperhead a logitech revolution. please poradtee
2janci2 napísal:aj ja by som si chcel kupit daku novu mys,poradte mi fakt daku riadnu progamersku mys.ja sa rozhodujem medzi razer copperhead a logitech revolution. please poradtee
no z tych dvoch by som bral tu razerku nakolko logitech revolution nieje progamerska mys...