Punk rock made in slovakia
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
na ich koncerte som bol asi 6x furt ta ista skvela atmosferapinacolada napísal:a co takto ŠHT.videl som ich na koncerte a velmi ma prekvapili.skvela kapelka.textom som nerozumel ale hudba bola navykova
s clenmi sa poznam osobne teda az na bubennika s nim som sa moc nerozpraval a so spevakom ked uz vsetci spali sme pili vodku (vdaka 13
-
pinacolada
Guru wannabe
hehehemiso03 napísal:na ich koncerte som bol asi 6x furt ta ista skvela atmosfera![]()
s clenmi sa poznam osobne teda az na bubennika s nim som sa moc nerozpraval a so spevakom ked uz vsetci spali sme pili vodku (vdaka 13) po skonceni sitnanfestu ho museli niest do auta chudak julo prehnal to
)
-
yamahaMiso
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
myslim, ze rozpor nie je cisto oi stylpinacolada napísal:ani jedna z tychto kapiel sa mi nepaci.ked OI tak uz RozpoR
este som tusim zabudol na moju oblubenu kapelku dropkick murphys, cock sparrer, los fastidios, agnostic front, etc... viem, ze je rec o cesko-slovenskych ale toto je klenot sceny
-
pinacolada
Guru wannabe
krajina hradov je super imhoturtlak69 napísal:myslim, ze rozpor nie je cisto oi stylale dobre hraju, to sa musi nechat
co poznam ludi, tak malokomu sa paci song krajina hradov, no podla mna je to uplne super
este som tusim zabudol na moju oblubenu kapelku dropkick murphys, cock sparrer, los fastidios, agnostic front, etc... viem, ze je rec o cesko-slovenskych ale toto je klenot sceny
tak to sa do punkovej hudby asi kkt vyznas ked povies takuto chu****... myslim ze slovenska/ceska scena je bohata na dobre kapely ktore stoja za to a nespievaju o laske(E!E,Sitnan,Davova Psyhoza,Naco Nazov, Nekultura,Odpad,SHT,Toy Pistols ...)Sheep napísal:mne sa to nepaci, skratka celkovo slovenska tvorba je na hovno a aj ti co by nato mali si to pokazia tymi trapnymi textami o laske...fakt hruza ze milion kapiel, spevakov ale ajtak vsetko stoji alebo upada...
ale ja som pisal ze aj ti co maju nato aby boli dobri ze maju blbe texty a to som myslel vseobecne nie len punkrock...miso03 napísal:tak to sa do punkovej hudby asi kkt vyznas ked povies takuto chu****... myslim ze slovenska/ceska scena je bohata na dobre kapely ktore stoja za to a nespievaju o laske(E!E,Sitnan,Davova Psyhoza,Naco Nazov, Nekultura,Odpad,SHT,Toy Pistols ...)
tak to si napisal do nespravnej temy tu sa prebera punkrockSheep napísal:ale ja som pisal ze aj ti co maju nato aby boli dobri ze maju blbe texty a to som myslel vseobecne nie len punkrock...
a btw napis mi pls ktora punkrockova kapela kedze urcite si myslel aj tie maju na to byt dobri ale maju blbe texty
to s tymi kamerami sa vola zivotna rola a o skeptikovi ma nazov skeptikpinacolada napísal:krajina hradov je super imhoale najvaic sa mi paci ..neviem jak sa vola nemam to otagovane..co sa spieva o bezepecnostnych kamerach a potom o skeptikovi
moje srdcovky
miso03: ked myslel celkovo slovensku tvorbu, tak ho neukamenuj
btw okrem davovky som v tych kapelach, co si pisal nenasiel jednu, co by sa dala porovnat napriklad s the adicts, the clash, ramones. no ale kazdy ma iny vkus
-
pinacolada
Guru wannabe