Aky jednoduchy soft drag&drop na vytvorenie webovej stranky ?
A poradne nejaky free hosting.
Diky.
Jednoduchy soft na webovu stranku
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jednoduchy soft na webovu stranku
najjednoduchsi ale zaroven velmi vykonny je dreamweaver. (napriklad CS3).V programe mas aj integrovane css+html templaty na ktorych uz len upravujes text. To zvladne aj tupecxbarney napísal:Aky jednoduchy soft drag&drop na vytvorenie webovej stranky ?
A poradne nejaky free hosting.
Diky.
-
Soviet
Darca
Free hosting s tým čo treba je trap17.com (lenže treba prispievať na fórum)xbarney napísal: A poradne nejaky free hosting.
Potom tu je http://www.qupis.com (tam je reklama)
A potom sú už väčšinou nespoľahlivé hostingy alebo bez podpory php a mysql..
-
reno23
Guru wannabe
ked sa chce zacat ucit robit stranky, urcite nebude vediet robit s php sktiptom. Najlahsie je to cez html + css. + doporucujem sa ucit v notepade. Ja som vcera akurat absolvoval 3dnovy kurz Zaklad tvorby www + CSS a PHP skript - začiatočnik a dost mi to pomohlo cize mozem len doporucit. Kazdemu sa tam venuju individualne a za tie 3dni sa toho fakt dost stihneSoviet napísal:A potom sú už väčšinou nespoľahlivé hostingy alebo bez podpory php a mysql..
PS: dakujuem hojkovi ze mi pomohol pri vybere kurzu btw za dva tyzdne idem na kurz php skript základy, tiez v macrosofte, snad sa tam naucim konecne pracovat s php-ckom
-
xbarney
Medium Star
nemam zaujem vytvarat webove stranky na nejakej vyssej urovni. Momentalne potrebujem vytvorit len jednu jednoduchu pre moju potrebureno23 napísal:ked sa chce zacat ucit robit stranky, urcite nebude vediet robit s php sktiptom. Najlahsie je to cez html + css. + doporucujem sa ucit v notepade. Ja som vcera akurat absolvoval 3dnovy kurz Zaklad tvorby www + CSS a PHP skript - začiatočnik a dost mi to pomohlo cize mozem len doporucit. Kazdemu sa tam venuju individualne a za tie 3dni sa toho fakt dost stihne
-
xbarney
Medium Star
je tam obmedzenie na pocet vlozenych fotografii (60), na stranke potrebujem mat hlavne fotografie (firemna akcia).Gadelat napísal:http://www.estranky.cz/