problém s USB
problém s USB
Keď zapojím napr. mp3 prehrávač alebo USB kľúč do USB portu nezobrazí mi ho ako ďalší disk. V čom môže byť problém?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Skús: Pravý klik na My Computer -> Manage -> Disk Management.. a tam pozeraj, či sa Ti ukázal ten disk.
Raz sa mi niečo podobné robilo, keď som zapojil usb/mp3/foťák, nechcelo mi to ukázať, bo komp im priraďoval písmenko disku, ktoré sa už používalo. Ak to tam nájdeš, skús mu zmeniť písmenko na nejaké voľné.
Raz sa mi niečo podobné robilo, keď som zapojil usb/mp3/foťák, nechcelo mi to ukázať, bo komp im priraďoval písmenko disku, ktoré sa už používalo. Ak to tam nájdeš, skús mu zmeniť písmenko na nejaké voľné.
-
nejdeoto
Expert
- Kontaktovať používateľa:
pokial mas chipset ATI, moze to byt problem, apdejtni drajvre na usbckovy radic.... obcas ati chipset aj restartuje pocitac....
alebo sa pozri ci nemas zakazane ostatne porty v sprave systemov... da sa lahko zakazat zopar portov,
ecce moznost ze mas mass storage drive driver odfajceny, treba vyskusatho reinstalnut...
alebo sa pozri ci nemas zakazane ostatne porty v sprave systemov... da sa lahko zakazat zopar portov,
ecce moznost ze mas mass storage drive driver odfajceny, treba vyskusatho reinstalnut...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
inkognitto
Star