Predem rikam ze bude na praci, spojeni s domovem a jen malo hrani:
Fujitsu-Siemens:
2GB RAM
160 GB HDD
Intel Pentium Dual Core 2x2.0 GhZ
Displej 15,4 WXGA
Grafa Ati Radeon Xpress 200M 256 MB Hypermemory
LAN, Faxmodem, Wi-fi
4xUSB 2.0, VGA, line in/out
WV Basic-nahradil bych za Ultimate
no ako pozeram po forach aero ti tam bude bezat aj ta ramka bude stacit, ale aj tak by som tam nechal basic verziu, mas ju tam legalne a pokial nechces vymozenosti ako mediacenter alebo bitlocker,... tak ti staci aj basic, ale pokial mas legalne ultimate tak preco nie
muffy69 napísal:no ako pozeram po forach aero ti tam bude bezat aj ta ramka bude stacit, ale aj tak by som tam nechal basic verziu, mas ju tam legalne a pokial nechces vymozenosti ako mediacenter alebo bitlocker,... tak ti staci aj basic, ale pokial mas legalne ultimate tak preco nie
No ty si z toho děláš srandu, ale já opravdu mám legální Ultimatky, ale desktop mi je nezvládá, takže koukám na krásnou černou krabici a mám oči pro pláč
b.o.b.i.k napísal:No ty si z toho děláš srandu, ale já opravdu mám legální Ultimatky, ale desktop mi je nezvládá, takže koukám na krásnou černou krabici a mám oči pro pláč
Vista a XP dualboot je podla mna uz dnes hovadina....jedine, ze by si chcel nejaky uplne opacny system Vista+Linux, XP+Linux atd...
Grafu mav v poohode, Vista bez problemov slape aj u lodoch, ktori maju horsie grafy. Ramka a procak su idealne pre Vistu, takze nechaj si len tu tam.
Ked budes chciet dualboot, len to bude zrat miesto+programy na kazdy OS zvlast...