A co by ste mi poradili inak ja mam firewall : Outpost firewall pro a som snim spokojny. Len chcem prejst z NOD 32 na Norton takze mi staci len
NORTON antivirus 2007 ??
Norton je znamy svojou gigantickostou. Zazere sa strasne do Windowsu, neodinstaluje sa nikdy uplne, dokonca ani ich pridavnym uninstallerom. A k tomu je este pomaly a narocny na syst. prostriedky.
gadelat.. aj ja mám podobné skúsenosti.. len nechcel som to vypisovať.. nech vyskúša. Je rozhodnutý, že to skúsi tak nech skúsi.. možno s týmto novým NAV to už dali dokopy (ja naposledy skúšal ešte nejakú 2004 verziu).
brm napísal:potom napíš, ako si spokojný s nortonovským antivirom. Ja čo ho skúšal, tak som nemohol.. furt som sa vrátil k nodu..
No poviem ti to jednoducho NORTON antivirus 2007 mi nasiel virusy o ktorych NOD 32 nemal ani tusenie. A pekne mi ich odstranil a netr*kal sa stym ako NOD 32 ktory ledva nieco nasiel. Takze toto je zatial moja prva skusenost s NORTONOM antivirusom 2007, uvidim ako to pojde dalej
Inak možno pár vírusov NOD nenájde.. ale koľko vírusov môže NOD nájsť a Norton nie? Inak mne postačuje NOD, ja neklikám bezhlavo po všetkých možných odkazoch a oknách.