Naj. znacka > vyrobca PC ZDROJA
Naj. znacka > vyrobca PC ZDROJA
Caute
Neviete mi poradit aka je najlepsia znacka PC zdroja lebo mam EuroCase ale to je nieco strasne dakujem
Neviete mi poradit aka je najlepsia znacka PC zdroja lebo mam EuroCase ale to je nieco strasne dakujem
-
jauznevimco
Light Expert
napriklad, restartuje sa mi PC a ako tu aj nikto spomenul vypina sa sam od seba a niekedy neide PC ani spustit. Mam 550 W Eurocase a uz sa aj odpalil. Prisiel som z dovolenky a PC neisiel zapnut. Po 10 minutovom spekulovany sa zo zdroja iba zadimilo tak som ho rychlo vytrhol z elektriky. Myslel som ze zdroj je uz uplne kaput, tak som ho preto vytiahol s PC a skusil spustit samostatne bez PC zdroj isiel, nahodil som ho naspat do PC a zazracne to islo. Za cca mesiac PC neisiel spustit. Zasa som vytiahol zdroj skusil spustit samostatne cez zeleny a cierny kabel, ale zdroj sa uz nerozbehol teraz ho mam na reklamacii. Tak som na rychlo kupil zasa zdroj EUROCASE ale iba 400 W zatial kym mi pride ten moj 550 W z reklamacie. Na moje pocudovanie, nahodil som ho do PC, spustil som PC bez problemov, po 2 minutach pracovania vo Windowse sa PC zacal sam od seba restartovat, uz sa ani nespustil Windows iba sa stale restartoval PC, stale dokola. Takze som isiel dat reklamovat aj tento zdroj, lebo po asi 10 restartoch sa zdroj odpalilSheep napísal:a co ti ten eurocase robil?
Ktomu ma ten zdroj EUROCASE 400W tenke kable, ktore sa aj dost zohrievaju....
Takze teraz cakam na ten moj 550 W zdroj lebo teraz mi PC ide cez 2 zdroje cez jeden zdroj EUROCASE 400W napajam dosku, 2x HDD, 2x DVD RW mechaniky, disketovu mechaniku, Zvukovu kartu. A cez starucky ATckovy 200W zdroj Grafiku. V normalnom stave tam mam aj vodne chladenie(napajanie relatka), ale to som zatial vyhodil a dal som spat ventraky. Takto mi to slape OK
Takze zdroj EUROCASE uz nikdy. A tuto si mozete pozriet ako dopadol v teste ten moj zdroj EUROCASE 550 W. Skoro ma porazilo, ked som si to precital, ale zas sa mi niekedy davnejsie odpalil zdroj tak som na rychlo kupil tento, takze tak....
Moja rada ruky prec od znacky EUROCASE
http://www.svethardware.cz/art_doc-D841 ... 20A06.html
(btw. ked som kupoval pytal som si fortona lenze ho nemali a ja debil som teda zobral tento za 850,-Sk,kedze som potreboval pc na spravenie labakov nic ine mi nezostavalo
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ako mas velmi dobry zdroj ale naco prosimta 1000W ? co mas doma spraveny server? Ved aj keby si mal 4-jadrove CPU, 4 disky , 4 ramky, 2x graficke vnom, 2x monitory tiez donho zapojene tak aj tak by si mal este aspon 300-400W nevyuzitychspanoo napísal:Hmmm...otazka bola naj znacka Zdroja...Tak toto je moj nazor...a ak sa ma potom chces opytat ci pouzivam Alienware..tak ano