Zdravim vsetci...
Zaujimalo by ako si vyplnate cas v praci za pocitacom ked mate len obmedzene konto...ja nemozem hrat ziadne online hry a ani chat...tak by ma zaujimalo ci neviete dake adresy na stranky, ktore su nejake logicke hadanky alebo ako to riesite vy?
Zaujimam sa hlavne o anglicke stranky
No ak si mozes zapojit usb kluc, tak by si mohol skusit nahrat si tam napriklad Firefox Portable a pre neho stiahnut nejake flash hry, ktore potom mozes hrat offline
spanoo napísal:cosi..blokuju mi skoro vsetko Ja robim v IT firme...oni vedia co a ako nejde to len tak lahko obist
Tha presne ako ja tiez na IT oddeleni velkej firmy takze 99% zabavi je blokovanej ... ja robim vacsinou bud mam robotu ale počuvam hudbu čo si donesiem na MP3 prehravači ale doma sosnem nejaky film a pozrem si ho v robote (na nočnych smenach ked je klud ) cez den tu moc ludi beha tak väčšinou čitam noviny alebo proste zaujimave članky ...alebo mam roboty nad hlavu ...
Enduro3333 napísal:Tha presne ako ja tiez na IT oddeleni velkej firmy takze 99% zabavi je blokovanej ... ja robim vacsinou bud mam robotu ale počuvam hudbu čo si donesiem na MP3 prehravači ale doma sosnem nejaky film a pozrem si ho v robote (na nočnych smenach ked je klud ) cez den tu moc ludi beha tak väčšinou čitam noviny alebo proste zaujimave članky ...alebo mam roboty nad hlavu ...
ach jaj...som si aj myslel ze to takto dopadne
No ale aj tak dakujem za rady..zacnem si sem nosit PDA, to je sikovny napad
do USB kluca Civilizaciu 2 alebo Caesar 3, pripadne Railway Tycoon 2, netreba to instalovat a kedykolvek niekto okolo teba prejde, tak alt+tab alebo windows button...ja mam tiez obmedzene konto a robievam to takto...
Sheep napísal:no lenze ak dojde veduci a uvidi jak tam balis kolehyne mieto toho aby si sedel za kompom no nechcel by som
inak vy ste nejaka americka firma ze mate odobrate admin prava?
Uz tam nie som. Ale ano, IBM je americka firma. A drviva vacsina ludi tam mala odobrate administratorske prava. Inak je to aj pre bezpecnost a poriadok. Pri takom mnozstve ludi sa to neda udrzat, keby bol kazdy admin.