...teda aspon dufam baby
Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
povedz mi už koli useri toto do postoch pisali ze snad sa uvedomi ... ale urobil to nie .... no ale ide teraz na neho stredna ,ine prostedie tam si ho už ty starší žiaci vycvičia ....SRneC napísal:vezmite to chalani z lepsej stranky... mozno po tychto postoch si vstupi do svedomia a rovnake svinstvo neurobi neskor pri lepsom vztahu, lepsej babe alebo ked to nebude o fazulky(cim ho neomluvam)
...teda aspon dufam baby
-
zuzuzu
Light Star
Chúďa Kika najprv ju dáš ako 3-tí dôvod prečo nejsi s DZK a teraz ešte aj toto... Byť ňou ťa na mieste zabijem... Vtedy si ju mal dať ako prvý dôvod a teraz sa ešte chováš ako totálny idiot... Keď niekoho nemáš rád lebo z tvojho postoja k nej (aký máš teraz) to tak vyzerá tak mu neoblbuj hlavu ďalej...
Mno a keď už budeš tu v BA tak pokukuj aspoň po babách v tvojom veku...
Mno a keď už budeš tu v BA tak pokukuj aspoň po babách v tvojom veku...
-
triple
Guru wannabe
jj to je pravda.. človek má svedomie kým ho niekto alebo niektorá presnejšie nezlomí a potom to má za následok že sa z neho (zo mna) stane svina čo len ženy vyučíva a kašle na ich city..Amerigo napísal:mnoho z nás má v srdci aj niečo také oko je svedomie
ved načo by mi malo záležať ne citoch žien, ked im vonkoncom nezáležalo na mojich citoch do teraz?
-
jin
VIP
Nuž tak zasa v tejto téme...
Chvíľku osm sa ad tým zamyslel a prišiel na pár domienok.
Osobne si myslím, že baby nikdy neuposlúchol žiadnu z našich rád a pokiaľ mu aj niečo vyšlo tak, že to potešilo aj nás bolo to výsledkom rozhodnutia jeho "slobodnej" vôle nezávisle od toho, čo sme si tu my trepali. Proste imho v sebe má zakorenenú nejakú divnú tvrdohlavosť a myšlienku dosiahnutia svojho cieľa, v čom sme ho úspešne podporovali. Len na to vždy šiel svojou cestou. To, čo sa tu odohralo v posledných pár babyho postoch by som vnímal ako dôkaz toho, že ešte stále nedospel, no už sa chce tváriť alá. "Som nad vecou a všetky 11,12,13 ky mi môžu..." asi tak sa to javí mne. Proste si (mimochodom správne) uvedomil, že sú to deti a že ich ľahko môže manipulovať. neuvedomil si však, že to čo robí bude môcť mať aj následky, ktoré sa teraz pomaly začnú prejavovať. Baby: Urobil si chybu a zachoval si sa nesprávne. Prečo, to Ti už napísalo "pár" ľudí nadomnou a plne sa s nimi stotožňujem. Je už iba na tebe, či tú chybu napravíš, alebo sa ukážeš, ako korunovaný chrapúň a "dotiahneš to do konca".
//edit: To je fakt...
Chvíľku osm sa ad tým zamyslel a prišiel na pár domienok.
Osobne si myslím, že baby nikdy neuposlúchol žiadnu z našich rád a pokiaľ mu aj niečo vyšlo tak, že to potešilo aj nás bolo to výsledkom rozhodnutia jeho "slobodnej" vôle nezávisle od toho, čo sme si tu my trepali. Proste imho v sebe má zakorenenú nejakú divnú tvrdohlavosť a myšlienku dosiahnutia svojho cieľa, v čom sme ho úspešne podporovali. Len na to vždy šiel svojou cestou. To, čo sa tu odohralo v posledných pár babyho postoch by som vnímal ako dôkaz toho, že ešte stále nedospel, no už sa chce tváriť alá. "Som nad vecou a všetky 11,12,13 ky mi môžu..." asi tak sa to javí mne. Proste si (mimochodom správne) uvedomil, že sú to deti a že ich ľahko môže manipulovať. neuvedomil si však, že to čo robí bude môcť mať aj následky, ktoré sa teraz pomaly začnú prejavovať. Baby: Urobil si chybu a zachoval si sa nesprávne. Prečo, to Ti už napísalo "pár" ľudí nadomnou a plne sa s nimi stotožňujem. Je už iba na tebe, či tú chybu napravíš, alebo sa ukážeš, ako korunovaný chrapúň a "dotiahneš to do konca".
//edit: To je fakt...
Zdravim vas vazeny priatelia ( alebo teraz skor nepriatelia ?)
Ako tak vidim tato tema dost ozila , a pravdupovediac by som nepovedal ze sa bude diskusa niest v takomto duchu . Teraz vas prosim , naozaj velmi prosim , co ste tuto temu uz videli alebo celu sledovali tak si nasledujuce vysvetlenie precitajte (nejdem to pisat cele iba cast) :
Bolo to takto chodil som si s Kikou bolo nam super hrozne sa mi pacila mal so hrozne rad , ale chodil som nadalej von s DZK no a od tej jak som dostal pusu na lice som zacitil taku istu sancu . Tak som sa pustil do hazardu . Povedal som par blbych veci oni sa nahnevali ale vyriesili sme . Ja som si uvedomil ze s DZK je to zbytocne , ale este stale som k nej citil strasne vela tak som napisal ze s Kikou to dotiahnem do konca prazdnin . Odvtedy sa vsak situaciua velmi zmenila s kikou je to tak ako na zaciatku , mam ju rad paci sa a na DZK proste nemyslim ( ak aj hej tak iba ako na kamaratku ) . Svedomie mi nedalo tak som sa spytal Kiki ze ci vie ze odchadzam na skolu prec a ze doma budem o vikendoch . Ona ze vie . A ja ze ako to potom bude dalej . A ona ze nechajme to tak , riesme to az potom . Ja som z toho vydedukoval to ze nechce si kazit prazdniny zamysalnim sa nadtym takisto ako ja
. Odvtedy tiez uplynul isty cas ( mojom chapani ten cas znamena par dni
) a sme spolu stastny (ak odhliadnem na tie hadky na icq a potom udobrovacky vonku
. Naozaj nechcem ju stratit ani ked sa zacne skolsky , bude to nanej ci to vydrzi takto na dialku , lebo skoly sa nevzdam ( potom som sa zbytocne snazil celu ZS ) . Dufam ze to bude klapat.
Tak tuto to mate jak to , ak si nadalej myslite ze som chrapun je to vas nazor ja vam ho neberem . Osobne si myslim ze chrapun nie som , lebo pri tolkych veciach co som si musel odskakat tak by som sa davno nanu bol vykaslal , ale neurobil som to lebo ju mam rad .
Btw: zachvilu ma narodky neviete poradit nejaky darcek
Ako tak vidim tato tema dost ozila , a pravdupovediac by som nepovedal ze sa bude diskusa niest v takomto duchu . Teraz vas prosim , naozaj velmi prosim , co ste tuto temu uz videli alebo celu sledovali tak si nasledujuce vysvetlenie precitajte (nejdem to pisat cele iba cast) :
Bolo to takto chodil som si s Kikou bolo nam super hrozne sa mi pacila mal so hrozne rad , ale chodil som nadalej von s DZK no a od tej jak som dostal pusu na lice som zacitil taku istu sancu . Tak som sa pustil do hazardu . Povedal som par blbych veci oni sa nahnevali ale vyriesili sme . Ja som si uvedomil ze s DZK je to zbytocne , ale este stale som k nej citil strasne vela tak som napisal ze s Kikou to dotiahnem do konca prazdnin . Odvtedy sa vsak situaciua velmi zmenila s kikou je to tak ako na zaciatku , mam ju rad paci sa a na DZK proste nemyslim ( ak aj hej tak iba ako na kamaratku ) . Svedomie mi nedalo tak som sa spytal Kiki ze ci vie ze odchadzam na skolu prec a ze doma budem o vikendoch . Ona ze vie . A ja ze ako to potom bude dalej . A ona ze nechajme to tak , riesme to az potom . Ja som z toho vydedukoval to ze nechce si kazit prazdniny zamysalnim sa nadtym takisto ako ja
Tak tuto to mate jak to , ak si nadalej myslite ze som chrapun je to vas nazor ja vam ho neberem . Osobne si myslim ze chrapun nie som , lebo pri tolkych veciach co som si musel odskakat tak by som sa davno nanu bol vykaslal , ale neurobil som to lebo ju mam rad .
-
zuzuzu
Light Star
Slabá kopírka turtláka...triple napísal:Kup jej psa, alebo tank alebo gorulu alebo vieš čo slona
dahahahahahaa
Kúp jej nejakého plyšáčika a na kartičku k nemu napíš prekrásne slová to, čo pre teba znamená... A ešte nejakú tú ružu to poteší vždy...
Som rada že si sa uvedomil...
-
jin
VIP
Vieš je to hlavne v tom, že máš v rukách viac, kao si uvedomuješ. Ty si nehazardoval iba so sebou v tom zmysle, že si sa stýkal s osobou, ku ktorej stále pretrváva podvedomé riziko opätovného namotania-sa, ale mal si v rukách aj Kikinu dôveru. To sú veci s ktorými sa vážne nehazarduje už iba z morálneho hľadiska.BabySHAQ napísal:Bolo to takto chodil som si s Kikou bolo nam super hrozne sa mi pacila mal so hrozne rad , ale chodil som nadalej von s DZK no a od tej jak som dostal pusu na lice som zacitil taku istu sancu . Tak som sa pustil do hazardu . Povedal som par blbych veci oni sa nahnevali ale vyriesili sme . Ja som si uvedomil ze s DZK je to zbytocne , ale este stale som k nej citil strasne vela tak som napisal ze s Kikou to dotiahnem do konca prazdnin .
Ad.1 - neklam sám seba, vyjasni si to sám v sebe s DZK, lebo toto mi pripadá ako lavírovanie.BabySHAQ napísal:Odvtedy sa vsak situaciua velmi zmenila s kikou je to tak ako na zaciatku , mam ju rad paci sa a na DZK proste nemyslim ( ak aj hej tak iba ako na kamaratku ) . Svedomie mi nedalo tak som sa spytal Kiki ze ci vie ze odchadzam na skolu prec a ze doma budem o vikendoch . Ona ze vie . A ja ze ako to potom bude dalej . A ona ze nechajme to tak , riesme to az potom . Ja som z toho vydedukoval to ze nechce si kazit prazdniny zamysalnim sa nadtym takisto ako ja.
Ad.2 - Vo vašom vzťahu s Kikou si (mal by si byť) dominantný ty, vzhľadom na tvoje rozumové vschopnosti a skúsenosti. Očividne nie si. Ty by si totiž mal rozmýšľať aj za ňu, čo očividne nerobíš. Ona si nechce kaziť prádzniny - fajn, teba to netrápi. Povedala Riešme to až potom. Aha, po tom, čo to už začne byť zlé, laebo ako?? Je jasné, že v jej veku sa človek nad takýmito vecami nezaoberá, nedohliada do konca dôsledkov. Avšak to by si už ty mal. Čo ak si čím ďalej tým viac vybudováva citovú náväznosť a keď budeš preč, bude to pociťovať silnejšie, ako ty - odlúčenie (hyperbolizujem). A nadôvažok si myslím, že vzťah na diaľku podmienený kritériom, že ideš do BA na strednú, nemá veľmi veľkú šancu na úspech. A opäť prízvukujem, že pokiaľ sa fakt namotá, tak to bude pre ňu zlé. (Aj keď otázne je, v akom merítku to potenciálne bude 12ka prežívať) Alebo sa vykašli na všetko čo som napísal a popáliš sa. To pre teba tiež nebude zlé...
OMYL!! Bude to na tebe, ako si ju dokážeš udržať, nakoľko sa bojím, že bude platiť "zíde z očí, zíde z mysle" (čo si myslím, že bude pre vás naj riešenie) a u nej o to skôr, že si (snáď) zrejme žiadne dlhotrvajúcejšie puto na teba nevytvorila. Že sa nevzdáš školy je mi jasné. Skôr si myslím, že sa vzdáš jej na úkor školy (alebo niekoho zo školy?)BabySHAQ napísal:Naozaj nechcem ju stratit ani ked sa zacne skolsky , bude to nanej ci to vydrzi takto na dialku , lebo skoly sa nevzdam ( potom som sa zbytocne snazil celu ZS ) . Dufam ze to bude klapat.
Vacsina veci, ktore si si musel odskakat boli tvoje chyby zavinene tebou, ju do toho zatahuj minimalne. Rad ju mat mozes. Ale musis aj trocha rozmyslatBabySHAQ napísal:Osobne si myslim ze chrapun nie som , lebo pri tolkych veciach co som si musel odskakat tak by som sa davno nanu bol vykaslal , ale neurobil som to lebo ju mam rad .
PlyšákaBabySHAQ napísal:Btw: zachvilu ma narodky neviete poradit nejaky darcek
-
Te-wei
Medium Professional
Ty si ale žena, kur*a! Ale asi si chlap čo?Freelan napísal:ruzoveho ruzoveho
No nič. Baby ty si ako taká pink-pongová loptička ktoru si dva hrači pohadzujú medzi sebou. píšeš že si s tou kikou a na tu čo neviem akú si jej dal skratku už nemyslíš, ale ja dám ruku do ohňa za to, že ak by ťa kika poslala do čerta a ta druha začala baliť, tak presedlaš rychlejšie než by som tuto správu dokázal dopísať. nech by si ťa takto obe vyskúšali, tak si nahratý a baby su vypočítavé potvory, to mi ver, vypočítavejšie než si dokážeš predstaviť.Z čoho my tiež plynie poznanir toho ako si stojíš za svojimi rozhodnutiami.
Nech sa dari...
aha hojko spamuje .. basa tyzdenhojko napísal:Slona, slona
......... a te-wei ma pravdu ... hmm baby su vypocitave , ale ty tiez vobec nemas jasno co chces ... podla mna by si si mal dat od bab pokoj kym si to urovnas
.......napisal by som viac ale ide mi film tak letim off
-
blaydy-036
Light Expert
Ak si myslis, ze takyto vztah bude fungovat na dialku, tak si naozaj velmi, ale veeeeeeelmi naivny podla mnaBabySHAQ napísal:Zdravim vas vazeny priatelia ( alebo teraz skor nepriatelia ?)![]()
Bolo to takto chodil som si s Kikou bolo nam super hrozne sa mi pacila mal so hrozne rad , ale chodil som nadalej von s DZK no a od tej jak som dostal pusu na lice som zacitil taku istu sancu . Tak som sa pustil do hazardu . Povedal som par blbych veci oni sa nahnevali ale vyriesili sme . Ja som si uvedomil ze s DZK je to zbytocne , ale este stale som k nej citil strasne vela tak som napisal ze s Kikou to dotiahnem do konca prazdnin . Odvtedy sa vsak situaciua velmi zmenila s kikou je to tak ako na zaciatku , mam ju rad paci sa a na DZK proste nemyslim ( ak aj hej tak iba ako na kamaratku ) . Svedomie mi nedalo tak som sa spytal Kiki ze ci vie ze odchadzam na skolu prec a ze doma budem o vikendoch . Ona ze vie . A ja ze ako to potom bude dalej . A ona ze nechajme to tak , riesme to az potom . Ja som z toho vydedukoval to ze nechce si kazit prazdniny zamysalnim sa nadtym takisto ako ja. Odvtedy tiez uplynul isty cas ( mojom chapani ten cas znamena par dni
) a sme spolu stastny (ak odhliadnem na tie hadky na icq a potom udobrovacky vonku
. Naozaj nechcem ju stratit ani ked sa zacne skolsky , bude to nanej ci to vydrzi takto na dialku , lebo skoly sa nevzdam ( potom som sa zbytocne snazil celu ZS ) . Dufam ze to bude klapat.
Ahojte
, dlho som sa sem nehlasil ale teraz mam opet jeden problem .
Sme stale spolu , lubime sa . ( ano aj na dialku to zavtedy klape)
Len tu je ten problem , ze ja som asi troska ziarlivy.
Ide o konkretne tuto situaciu:
My sme spolu iba piatok vecer, sobotu cely den, a nedelu poobede. No a ona je pekne dievca a barsjaky blbci jej vypisuju a tak , ale ona nejavi zajem aspon myslim . Ale teraz jej zacal pisat nejaky 15 rocny chalan ze sa mu paci a chce sa s nou stretnut. Tak ja som sa jej spytal ze ci sa aj ona s nim chce stretnut a ona ze :nooo , a ja hned ze : no pekne ! a ona : boze to nemozem mat kamaratov .
Proste ja som si pomyslel kamaratov maj kolko chces , ale nie takych 15 rocnych ktory doslova po tebe idu. Bojim sa ze sa bude opakovat situacia jak vtedy so mnou . Vtedy mala frajera a ja som bol len kamos a vidite jak to dopadlo.
Mne to neska nedalo a tak nepriamo som jej nacrtol tuto moju obavu (ze sa mi to snivalo
) a ona ze vsak : ze to so mnou bolo ine , on neni ani kamarat ze raz ho videla tak jak by si snim zacat mohla a navise ma strasne lubi cize je to nesplnitelne.
Prosim vas o radu co si o tom myslite?
Ako sa mam zachovat ?
Dik
Sme stale spolu , lubime sa . ( ano aj na dialku to zavtedy klape)
Ide o konkretne tuto situaciu:
My sme spolu iba piatok vecer, sobotu cely den, a nedelu poobede. No a ona je pekne dievca a barsjaky blbci jej vypisuju a tak , ale ona nejavi zajem aspon myslim . Ale teraz jej zacal pisat nejaky 15 rocny chalan ze sa mu paci a chce sa s nou stretnut. Tak ja som sa jej spytal ze ci sa aj ona s nim chce stretnut a ona ze :nooo , a ja hned ze : no pekne ! a ona : boze to nemozem mat kamaratov .
Proste ja som si pomyslel kamaratov maj kolko chces , ale nie takych 15 rocnych ktory doslova po tebe idu. Bojim sa ze sa bude opakovat situacia jak vtedy so mnou . Vtedy mala frajera a ja som bol len kamos a vidite jak to dopadlo.
Mne to neska nedalo a tak nepriamo som jej nacrtol tuto moju obavu (ze sa mi to snivalo
Prosim vas o radu co si o tom myslite?
Ako sa mam zachovat ?
Dik
-
triple
Guru wannabe
pre toto sa snažím neriešiť zadané holky.. ked to dokáže spraviť raz dokáže to urobiť aj durhý raz to si bud istý... môže ti hovoriť že s tebou je to iné.. to mohla aj tomu pred tebou..
takže môj názor no neviem... nech sa s ním teda kludne stretne... ak za tým nič nebude ako iba frendstvo? tak nevidím problém
takže môj názor no neviem... nech sa s ním teda kludne stretne... ak za tým nič nebude ako iba frendstvo? tak nevidím problém
-
jin
VIP
Čau Baby 
Ako sa máš zachovať? Neobmeduj ju, aj tak na ňu nemáš dosah...
Podľa tohto si aj žiarlivý, aj upodozrievavý a aj jej nedôveruješ. (Nedivím sa Ti, aj keď myslím, že naše aspekty v rovnakej situácii by boli rozdielne)BabySHAQ napísal:Sme stale spolu , lubime sa . ( ano aj na dialku to zavtedy klape)
Počuj už Ťa to asi bude otravovať, ale pripomeň mi jej vek... Ona ešte sama pred sebou (imho) nemá určené to, čo pre ňu znamenajú pojmy ako "kamarátstvo", "ľúbiť", "vzťah" apod. To sa u nej ešte teraz iba formuje. Čo sa týka slobody s tým sa budeš musieť naučiť žiť a jv budúcnosti, že pre tvoju holku nebudeš jediným mužom na zemeguli TY!BabySHAQ napísal:My sme spolu iba piatok vecer, sobotu cely den, a nedelu poobede. No a ona je pekne dievca a barsjaky blbci jej vypisuju a tak , ale ona nejavi zajem aspon myslim . Ale teraz jej zacal pisat nejaky 15 rocny chalan ze sa mu paci a chce sa s nou stretnut. Tak ja som sa jej spytal ze ci sa aj ona s nim chce stretnut a ona ze :nooo , a ja hned ze : no pekne ! a ona : boze to nemozem mat kamaratov .
Proste ja som si pomyslel kamaratov maj kolko chces , ale nie takych 15 rocnych ktory doslova po tebe idu.
To, že sa naplní podobný scenár aj s tebou je možné a je dobré, že nad tým rozmýšľaš, nakoľko ona toho očividne schopná nie je. Že to je "práve s tebou iné" Ti povie každá, iba aby Ťa upokojila, že nebudeš odpísaný podobným spôsobom...Strašne Ťa ľúbi. Prepáč, ale z jej úst by mi to znelo, ako strašná póza, aj keď Ty to tak nevnímaš. Počúvaš, čo Ti hovorí a vyhovuje Ti to...BabySHAQ napísal:Bojim sa ze sa bude opakovat situacia jak vtedy so mnou . Vtedy mala frajera a ja som bol len kamos a vidite jak to dopadlo.
Mne to neska nedalo a tak nepriamo som jej nacrtol tuto moju obavu (ze sa mi to snivalo) a ona ze vsak : ze to so mnou bolo ine , on neni ani kamarat ze raz ho videla tak jak by si snim zacat mohla a navise ma strasne lubi cize je to nesplnitelne.
Ako sa máš zachovať? Neobmeduj ju, aj tak na ňu nemáš dosah...
-
Soviet
Darca
Baby tak ja neviem či ty rozmýšľaš alebo nie.. Tu si písal cez prázdniny že A KONEČNE BUDEM MAŤ POKOJ. A teraz opäť nám tu dávaš prípad s voľákym chalanom. Už som si myslel že 12 ročné "pirky" ťa omrzeli, ale ako vidím tak ty sa ešte kvôli nim aj rozčuľuješ. Pochop konečne že 12 ročné dievča nemá rozum ( niektoré 18ky sú natom podobne ) A do tej 18ky ho možno ani nedostane. Proste keď 12 ročné dievča hľadá zábavu tak bude chodiť za každým chalanom.. Isto nevie čo je láska .. Mal by si si konečne užívať život a nie sa trápiť s deťmiBabySHAQ napísal:Notak som mal nakoniec velke opletacky , boli urazene aj jedna aj druha , strasna drama z toho bola( ja som sa natom smial , vsak to su este vacsie deti jak ja )
Tak som sa rozhodol takto DZK sa mi paci , ale ma cava je snim stastna a nechcem jej to kazit.
Tato moja , no mam ju rad a pretoze sa nechcem zachovat ako chrapun to dotiahnem do konca prazdnin . A potom huuuuraaaaaa vola BA![]()
A konecne budem mat pokoj