Tutorials web!!!

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tutorials web!!!

Príspevok od používateľa shanoy »

Dobry den..
Zacinam tvorit novy web, ktory bude zamerany na tutorialy (návody) na tvorbu webu, php, popripade programovacei jazyky, triky, tuning s PC a pod.. ale hlavne zameranie by to malo mat na tvorbu webu, adobe photoshop tutorialy... nieco ako

Kód: Vybrať všetko

www.eroxia.net
Problem ale je, ci by som nasiel novych spolupracovnikov, adminov, redaktorov pre tento web, ktory maju skusenosti s php,css,html,mysql,PS a pod. Aby nový web bol hned plný tutov..Tiez, aby ste pomahali pri vyvoji RS pre tento web..

Rozmyslite si to a piste svoje nazori ci by ste do toho islo... Samozrejme kebyze sa tento projekt zaluby a rozbehne, boli by mozne aj penazne sutaze, napr. o najlepsi tutorial a pod...

Dakujem, cakam komenty
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

super napad. je takych stranok len par a kazda je zamerana na nieco ine. napriklad jakpsatweb, interval, jaknaweb. toto je dobry napad, urobit vsetko v jednom. mohol by si tam trebars dat nieco viac o XHTML. myslel som, ze prechod z html na xhtml bude taky lahky ako pisali stranky, ale velmi vela veci tam nie je a ked je, tak nie podla W3C. keby si nieco take urobil, tak urcite mas aspon jedneho spokojneho navstevnika. drzim palce. k+
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

No vsetko je to fajn, len kedze je tych stranok tak malo tak je tazke sa vyhrabat na vrch medzi nimi pretoze tie stranky uz maju ludia zafixovane....proste zaciatky su tazke...tazke je prilakat takych navstevnik ktory sa potom milionkrat vratia...ale zato drzim prsty ;)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

diky diky, ale potrebujeme nejakych ludi do klubu :D
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

turtlak69 napísal:super napad. je takych stranok len par a kazda je zamerana na nieco ine. napriklad jakpsatweb, interval, jaknaweb. toto je dobry napad, urobit vsetko v jednom. mohol by si tam trebars dat nieco viac o XHTML. myslel som, ze prechod z html na xhtml bude taky lahky ako pisali stranky, ale velmi vela veci tam nie je a ked je, tak nie podla W3C. keby si nieco take urobil, tak urcite mas aspon jedneho spokojneho navstevnika. drzim palce. k+
neviem co ti chyba v xhtml...
turtlak69
Guru
Guru

warezman napísal:neviem co ti chyba v xhtml...
validita. spravit stranku v xhtml strict je dost velky problem. mnohe zapisy z html nie su validne v xhtml ;)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

povedal by som ze naucit sa davat "" a / nie je az taky problem :)
XHTML a HTML maju rovnaky syntax, ale XHTML vdaka tym znackam rychlejsi pracuje pretoze nemusi hladat koniec hodnoty, jednoducho si najde " a podobne
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Prosim, to sa nenajde nejaky typek co by do toho isel?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

eMPiko napísal:povedal by som ze naucit sa davat "" a / nie je az taky problem :)
XHTML a HTML maju rovnaky syntax, ale XHTML vdaka tym znackam rychlejsi pracuje pretoze nemusi hladat koniec hodnoty, jednoducho si najde " a podobne
coze? xhtml je len urcity namespace implementovany nad XML => html + xml=xhtml. teda pre xhtml platia vsetky pravidla ktore platia pre xml. rychlost je len sekundarny prejav ktory velmi zavisi od miery akou prehliadace toleruju "drobne" nevalidnosti (napr. velke pismena v nazvoch tagov...) v xhtml kode.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

eMPiko napísal:povedal by som ze naucit sa davat "" a / nie je az taky problem :)
ver mi ze toto nie su jedine veci cim sa STRICT XHTML lisi od HTML 4.01
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

turtlak69 napísal:validita. spravit stranku v xhtml strict je dost velky problem. mnohe zapisy z html nie su validne v xhtml ;)
a kdo ti vravel ze to mas pisat v strict?
turtlak69
Guru
Guru

myslim, ze tema nie je o tom v com pisem... navrhujem ukoncit to a radsej sa venovat teme alebo nechat priestor niekomu, kto ma zaujem a chut a hlavne cas pomoct.
Napísať odpoveď