restart PC
-
xbarney
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
restart PC
Neviem pomoc kolegovi v praci, ktory ma problem s restartovanim PC pri hrani alebo aj ked kopiruje dvd do PC tak sa mu to v polke sekne a restartne sa komp. Jedine co som mu vedel poradit co ma napadlo, ze by to bolo koli teplote, tak som mu kazal uplne otvorit PC a skusit ci funguje ale nic. Po opatovnom nabehnuti mu Win vypise takuto hlasku:
BCCode: 1000000a BCP1: E16A2810 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000
BCP4: 8057D64E OSVer: 5_1_2600 SP: 2_0 Product: 256_1
C:\DOCUME~\PC\LOCALS~1\Temp\WER8a28.dir00\Mini082207-03.dmp
C:\DOCUME~\PC\LOCALS~1\Temp\WER8a28.dir00\sysdata.xml
Reinstal windowsu tiez nepomohol.
Neviete niekto pomoct ?
BCCode: 1000000a BCP1: E16A2810 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000
BCP4: 8057D64E OSVer: 5_1_2600 SP: 2_0 Product: 256_1
C:\DOCUME~\PC\LOCALS~1\Temp\WER8a28.dir00\Mini082207-03.dmp
C:\DOCUME~\PC\LOCALS~1\Temp\WER8a28.dir00\sysdata.xml
Reinstal windowsu tiez nepomohol.
Neviete niekto pomoct ?
No ja mam podobny problem. Mne to zacalo robit pred nejakymi 2 mesiacmi. Vzdy mi to spravi len ak zapnem nejaku trochu viac narocnu hru. Najprv mi to spravilo pri GTA 3, vzy asi po cca 30 min az hodine hrania, potom pri Huntingu Unlimited 2008, (HU 3 ide v poho) a teraz hram znova CoD2 a zase zamrzne. Niekedy zamrzne(zaskripe nieco v bedni na zlomok sekundy a zamrzne) alebo sa normalne restartne. Akurat som odskrtol ten automaticky restart takze cakam co to spravi ale to mrznutie ma fakt stve. BTW teplota procaku 52-60°C zakladnej dosky 43°C a HDD 36°C. Procesor mam pretaktovany z 2400 na 2610MHz a je to Intel Celeron D.
BTW2: To skripanie sa vyskytuje niekedy aj ked nezamrzne. Ked zamrzne sa tvari ze pracuje(svieti dioda na PC) ale nerobi ani trt.
KRIJA PLS HELP ME

EDIT: Pri editovani tohto prispevku sa mi ten kkt zase resetol. A predtym ked som kral CoD 2 mi zakazdym (asi 3x som to skusil) zamrzol po 15 sekundach hrania. Ked pride servisak co nam predaval comp tak mu ho obucham o hlavu cely kolky je a este aj s tou vyd*banou shi*nou klavesnicou co nam k tomu dal. Toto snad nie je ani mozne. Na co mi je komp ktory ked trochu zatazim nejde???

BTW2: To skripanie sa vyskytuje niekedy aj ked nezamrzne. Ked zamrzne sa tvari ze pracuje(svieti dioda na PC) ale nerobi ani trt.
KRIJA PLS HELP ME
EDIT: Pri editovani tohto prispevku sa mi ten kkt zase resetol. A predtym ked som kral CoD 2 mi zakazdym (asi 3x som to skusil) zamrzol po 15 sekundach hrania. Ked pride servisak co nam predaval comp tak mu ho obucham o hlavu cely kolky je a este aj s tou vyd*banou shi*nou klavesnicou co nam k tomu dal. Toto snad nie je ani mozne. Na co mi je komp ktory ked trochu zatazim nejde???
-
xbarney
Medium Star
neviem ci to tu este spred roka najdem, ale presne ako pises ! Vzdy pocuje pred restartom cvaknutie. Takze niekto tu uz vie kde je chyba ?Stenky napísal:ak nie zdroj tak disk (ak pred restartom pocut cvaknutie, riad sa Uplinkovou radou co sem pred rokom daval, skus pohladat(teda myslim ze to bol uplink, snad sa prizna))
potom je na rade procesor (mozno sa prehrieva (seknuty vetrak, stara chladiaca pasta. etc.)
EDIT:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/dovod-preco-vas-disk-vydava-zvuky-ako-tuk-t35030.html
Diky.
-
krija
VIP
mobiloman, to skripanie moze byt spominany hdd.
a k tomu restartu: ide ti PC do BSOD? (modra obrazovka...) ak ano, co sa tam pise?
pred tym ako pride servisak a ty ho zabijes, nastav takt CPU na povodnu hodnotu.
mozno sa ti prehrieva graficka karta.
1. zly ovladac sposobuje restartovanie.
2. skontroluj ci je funkcne chladenie na graf. karte. (ak nemas pasiv, tak toto moze byt zdrojom skripotu).
3. a to, ze to robi aj v 2D, tak si tipnem: mas kartu od ATI RADIATOR
a k tomu restartu: ide ti PC do BSOD? (modra obrazovka...) ak ano, co sa tam pise?
pred tym ako pride servisak a ty ho zabijes, nastav takt CPU na povodnu hodnotu.
2. skontroluj ci je funkcne chladenie na graf. karte. (ak nemas pasiv, tak toto moze byt zdrojom skripotu).
Takze, komp mam stale otvoreny uz asi 3 mesiace v kuse a ked ho teraz zadeklujem tak skripe ako divy. Grafiku mam chladenu samostatne. HDD to podla mna nebude, bude to asi zdroj alebo nieco na zakladnej doske,tipujem procesor. BSOD sa mi zobrazilo iba raz ked sa rtesetol a to asi na ani nie pol sekundy. Inak vacsinou zaskripe a totalne zamrzne alebo sa restartuje. Niekedy ale zaskripe a nezamrzne. Myslel som ci to nie je prach(prerabali sme komp bol zakryty ale sa tam dostalo dost prachu,som ho potom povysaval aj vyfukal ale nie az tak ako som chcel povodne-kompresorom) Skusim to v BIOSE nastavit na seriovych 2400 MHz. BTW mrzne pri 3D(CoD2,CS 1.6,...)ale nie vzdy!!! A az po nejakej dobe.krija napísal:mobiloman, to skripanie moze byt spominany hdd.