miesanec-chlapec z obchodu
miesanec-chlapec z obchodu
Ahojte paci sa mi jeden chlapec z obchodu ktory tam pomaha mamke som si vsimla ze je miesanec ale poviem vam pribeh ako to bolo...jedneho dna som sa vybrala aj s mamkou do noveho cinskeho obchodu prisli sme pozerali sme tovar a o takych 10 minut prisli dvaja chlapci hned som vedela ze su to majitelkini synovia jeden sa mi velmi pacil tak som sa usmiala nanho aj on sa namna usmial cely cas co sme boli v obchode tak sme sa tak po sebe obzerali teraz po kazdy krat ked chodim do obchodu tak sa na seba usmejeme... a teraz oco mi ide chcem nejak sa spoznat stym chlapcom lenze som hanbliva a neviem ako sa mam knemu prihovorit

a to je problem, ze je "miesanec"
? laska nepozna hranic a ked sa ti zda sympaticky, neboj sa urobit prvy krok. hoci si dievca, ale ak je chlapec prilis hanblivy, tak prvy krok naozaj velmi pomoze a potom to uz pojde hladko ako po masle
skus tam zajst sama bez rodicov a spytas sa ho, ci dobre vyzeras v tricku, ktore si skusas
sposobov je mnoho, len treba nabrat odvahu a poponahlaj sa! co ked zajtra stretne nejake ine dievca?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jimino: Good point
Akože tiež v tom nevidím problém. Tým, že sa mu prihovoríš, nemáš čo stratiť. To že je miešanec tiež nie je vôbec žiaden problém. Proste tam choď sama a použi "manéver", ktorý Ti poradil jimino. To vidím ako dobrý nápad na prvý krok. Pokiaľ nie je ten chalan úplný bibas, tak pochopí
Good luck.
Akože tiež v tom nevidím problém. Tým, že sa mu prihovoríš, nemáš čo stratiť. To že je miešanec tiež nie je vôbec žiaden problém. Proste tam choď sama a použi "manéver", ktorý Ti poradil jimino. To vidím ako dobrý nápad na prvý krok. Pokiaľ nie je ten chalan úplný bibas, tak pochopí
Good luck.
-
Kibo
Hardcore addict
budem tiez sprosty: a on hodi hlavu do dlani a povie: zasa ryza (kto pozna ten vtip sa mozno pousmeje)
treba nabrat vsetku odvahu a nejako inteligentne mu naznacit odkial vietor fuka, jiminov napad neznel zle, ale na prvotny kontakt mozno trosku moc, ale ak tam chodis castejsie, tak je to good. mozno sa este natiska otazka, co by povedali rodicia na takyto vztah, predsa len su medzi nami dake predsudky
treba nabrat vsetku odvahu a nejako inteligentne mu naznacit odkial vietor fuka, jiminov napad neznel zle, ale na prvotny kontakt mozno trosku moc, ale ak tam chodis castejsie, tak je to good. mozno sa este natiska otazka, co by povedali rodicia na takyto vztah, predsa len su medzi nami dake predsudky
-
triple
Guru wannabe
I. question is::::::...a je to tu.........koľko že to máš rokov?
a tak tak rýchlo do toho lebo nikdy nevieš čo bude zajtra a potom budeš smutná že si to vôbec ani nskúsila.. takže použi tie vaše ženské finty čo na nás chlapov pôsobia strašne veľmi a je tvoj (nieže mu tam ukážeš pinu medzi tými regálmi zo spodním prádlom)
i ked to by som bol ja osobne veľmi rád keby sa mi takéto niečo poštastilo a potom by som vypargal holku za závesom v prezliekarni 
a tak tak rýchlo do toho lebo nikdy nevieš čo bude zajtra a potom budeš smutná že si to vôbec ani nskúsila.. takže použi tie vaše ženské finty čo na nás chlapov pôsobia strašne veľmi a je tvoj (nieže mu tam ukážeš pinu medzi tými regálmi zo spodním prádlom)
myslim ze toto je na prvy krok az moctriple napísal:takže použi tie vaše ženské finty čo na nás chlapov pôsobia strašne veľmi a je tvoj (nieže mu tam ukážeš pinu medzi tými regálmi zo spodním prádlom)i ked to by som bol ja osobne veľmi rád keby sa mi takéto niečo poštastilo a potom by som vypargal holku za závesom v prezliekarni
-
triple
Guru wannabe
pravdaže to je tá najjednouchšia vec. .ja ked nakupujem (inak nakupovanie neznášam) tak v jednom obchode kde sú pekné predavačky strávim aj hodinku.. nieže by som si vyberal veci ale zarozprávam sa s nimi.... a už si ich aj čekujem. .hehe..slavo120 napísal:a teraz ako sa prihovorit ?tak myslim ze v obchode sa to celkom da a neni to tazke .......... ale zas zarozpravat sa s predavackou da vzdy![]()
takže fakt stačí sa spýtat ako už bolo spomenuté že či to je dobré alebo na cenu sa spýtaj a najblyžšie už aj niečo iné.. a pak si dajte stretko.. alebo si zisti jeho známich a čekni ich ak niekoho z nich poznáš nech vás zoznámi. ja som dal takto do kopy jednu holku s kamarátom.. inak vôbec som ju nepoznal .. tak som sa dohodol s mojou kamarátkou nech ju niekam zoberie.. a ja som tam došiel s mojím kamarátom.. začal som sa baviť s tou mojou kamarátkou a predstavil som aj mojho frenda no ona nám predstavila jej kamarátku a kedže ja som sa bavil s tou mojou frendkou tak tým dvom iné neostávalo iba sa dať do reči a už zvyšok bol na nom a bola ruka v rukáve ehehe
-
papillonbubu
Expert
len tak mimochodom kde si prišiel na tak úžasnú vec?Sheep napísal:ja vam len tolko poviem aj keby si ste zacali spolu daco riesit...tak by vam to dlho nevydrzalo, cinania uplne inak rozmyslaju jak my...aj mne sa pacia asiatky a co teraz? urcite sa za nimi nebudem plasit
a k téme, naozaj stačí malé ahoj alebo sa ho spýtaj na niečo čo nemôžeš nájsť... nič nestratíš