Neviem, či je to zrovna originálne, ale dalo by sa, že by každý priniesol nejakú bláznivú fotku z prázdnin, dovolenky, to by ste povešali na nástenku, hodili na papierik pod to nejaký vtipný komentár, prípadne by ste tam mohli polepiť a povešať nejaké drobné suveníriky a spomienky z prázdnin (pokiaľ sa u vás veľmi nekradne )
Alebo dajte takú celoročnú a máte pokoj. Dáte tam oznamy, nejaké informácie, čo sa deje na škole a pod. a je po starostiach. Aj my sme to tak mali a až na pár starších ufrflancov, nemal nikto problém.
uplink napísal:nastenka? to sa nerobilo len za sociku?
Viem ze v peliskoch ci v akom filme si viedli aj doma nastenku
si predstav, ze aj v kapitaliskej firme maju nastenky, my sice nemame ziadnu, ale o par poschodi nizsie maju taku peknu, ked sme tade minule s kolegynkou sli tak im normalne zavidela, ze aku ju maju peknu
Dajte si tam fotky z celeho leta. Kazdy z vas bol urcite niekde na vyletoch, horach, dovolenkach. Tak sa podelte o zazitky. Jednoduche, rychle a nie je to pracne. A pod to mozete hodit text:
Frikso napísal:Klasika: škola volá a nejaký obrázok decka s chlebom v ruke, ako ho žere a beží do školy. Najlešie aj s takou kockatou aktovkou na chrbte.
takyto humor sa mi paci
moja rada: nechaj to plavat, nech urobi nastenku niekto iny alebo ziadnu
a co tak oldschool?:D "aj takto sme vyzerali" a fotky ked ste boli maly a nechas to tam cele 4 roky co si na strednej abo 9 rokov co asi na ZS ale tam to treba menit sem tam:D
my sme teraz v deviatke mali "KAM PO SKONCENI SKOLY?" a podtym boli papiere o vselijakych skolach a tak...
(prva nastenka ktoru robili chlapci, do teraz tam boli same obrazky typu velka zlta ovca a pod nou texte "sme usilovni ako ovce...." alebo tak nejak... no normalne som sa hambil tam chodit do triedy....)
a este co ma napadlo, druha trieda mala nastenku s nejakymi citatmi... tak nieco pohladaj a mas po starostiach