Urcite je tu vela ludi co pracuje v zahranici Full-time. Konkretne sa zaujimam o krajiny v EU. Ako riesite poistenie? Ste poisteny v SR alebo v krajne v ktorej robite? Alebo aj tam aj tam? Zaujimam sa o zdravotne poistenie a o socialne a tak...
Dakujem
Poistenie v zahranici
na ako dlho by si chcel pracovat? ja som to riesil cez union poistenie to vyslo za nejakych 500 korun na mesiac ale bola v tom aj cena karta euro 26, potom som si pripocital poistenie za dalse dni ktore som tam bol + maju este aj poistenie za 3 kacky na den ked pracujes manualne zeby si bol poisteny...
co sa socialky tyka tak zo slovenska asi tazko ked pracujes v zahranici, ale neviem o tom dalsie info
co sa socialky tyka tak zo slovenska asi tazko ked pracujes v zahranici, ale neviem o tom dalsie info
no tak urcite by som poriesil zo slovenska poistenie aspon na tri mesiace/pol roka/ rok podla uvazenia... a ked uz budes mat pracu tam tak ked mozes v tej krajine legalne pracovat tak socialku budes mat tam, si musis pozistovat... a za ten cas uvidis ci lepsie sa poistovat doma alebo tam ale si myslim ze potom asi tam je to najlepsie
vdaka za rady...uz som nasiel vsetko co som hladal
www.exil.sk
jalne ze keby niekto mal rovnaky problem tak tu najde riesenia
www.exil.sk
jalne ze keby niekto mal rovnaky problem tak tu najde riesenia