Problém s modemom od T-comu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

Problém s modemom od T-comu

Príspevok od používateľa mito85 »

čaute, mám taký problém: dal som si internet od T-comu ale BEZ PEVNEJ LINKY a mám modem Glitel GT-318RI a dynamickú IP adresu. všetko vičí ale ked vypnem modem a znova ho zapnem tak mi stále nič nenačíta. ked dám v nastaveniach vytočiť tak mi vypíše chybu, lebo nemám telefón, ale ked skúšam : dať pripojiť vysokorýchlostný internet tak to nepomôže. neviem či som to dobre všetko nastavil, ako všetko ide len toto ma serie. lebo ked dám reštert PC tak ho načíta a už to funguje. kedže stahujem z LAmky. net tak sa mi nechce stále reset PC!!!
fogus
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fogus »

Skus :

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1098
:)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mne robilo to iste. musis zavolat na cislo 0800 123 777 /priprav si prihlasovacie heslo a meno/ a oni zresetuju linku+nejake nastavenie. vlastne tebe modem len blika a to znamena, ze sa synchronizuje, ale ako vravim zavolaj a bude to ok :wink:
mito85
Star
Star

nepomohlo

no nepomohlo to, zavolal som a povedali, že all je ok. ale všimol som si že na hlavnom paneli mi neukazuje pripojenie, ukazuje ked resetnem modem: sietový kábel bol odpojený, ale ináč sa nezobrazuje. neviem kde v ri..i v nastaveniach je chyba, lebo ináč všetko fičí ok, som z toho jeleň!!!
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

skusal si to uz preinstalovat? ja som nic nenastavoval v pripojeniach. ale to iste mi robilo ako som uz pisal a potom to prestalo, podla mna chyba je u nich a nie u teba. mne to robilo hlavne pocas vykendov.
Acryll
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Acryll »

Kód: Vybrať všetko

http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1772
skus pozrieť sem a ešte raz skús všetko prejsť či si náhodou na niečo nezabudol :)
mito85
Star
Star

no prešiel som všetko, aj som nastavil ten modem cez net podla návodu- momichodom všetko tam už bolo ok. ale aj tak to nejde, ten admin od t-comu mi povedal, že to môže robiť aj firewall, myslíte si že problém je v tom? alebo mám voľačo v nastaveniach zmeniť? lebo firewall mi zabezpečuje Panda Antivirus a v oddelení firewall- bezpečnostné profily je t-com daný ako pezpečná tóna. a IE aj Firefox je nastavený, že má prístup aj prichádzajúci aj odchádzajúci, tak už neviem!
Napísať odpoveď