Chicony alebo Saitek

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chicony alebo Saitek

Príspevok od používateľa tvrdas »

potrebujem poradit s klavesnicou obydve vyzeraju rovnako akurat ta saitek je drahsia o 800Sk tak ktoru mam kupit
Chicony KU-0418:

Kód: Vybrať všetko

http://www.chicony.com/dkb/ku0418.htm
Saitek:

Kód: Vybrať všetko

http://www.saitek.com/row/prod/gamerskey.htm
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

chicony je dost shitna znacka, takze radsej tu saitek. Ja osobne som za MS Natural 4000 to je imo totalne delo [busim do nej uz rok :)] a je to celkom univerzalna keyboarda [za pohodovu cenu, teraz v alze za 9 kil tusim, alebo za 8]. Alebo potom cokolvek lepsie od logitechu.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

diki ale ta MS je pecka hentie dve ma uz nezaujimaju nepoznas cosi podobne nemusi byt ergonomicka ale nech je podsvietena a ma aspon tolko multimedialnich klaves ako ta MS
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tvrdas napísal:diki ale ta MS je pecka hentie dve ma uz nezaujimaju nepoznas cosi podobne nemusi byt ergonomicka ale nech je podsvietena a ma aspon tolko multimedialnich klaves ako ta MS
no ta ergonomia nie je az taka zla, vzhladom na to ze je len z casti ergonomicka a prospeje to Tvojim paprciam [ked dlho clovek pise na PC, tak ho zvykne boliet zapastie tak z lava na lavej ruke a z prava na pravej, ono finalne stadium tej bolesti je operacia, co je dost blbe, s tou keyboardou to u mna uplne zmizlo]. Nevyznam sa moc do klaves, tu MS mozem doporucit preto, lebo ju uz mam dlhsi cas, ale urcite neobanujes ak zoberies set Logitech diNovo Media Desktop Laser. Je to drahe jak prasa, ale udajne to stoji za to. Nie je ergonomicka a patri medzi spicku. Co sa tyka cisto gamerskych klavesnic Ti Bohu zial moc neporadim. Tuto "partiu" prenechavam kompetentnym.

Este k tej MS. Ma multimedialne tlacitka, ktore su konecne skutocne vyuzitelne. Robil som s kbrdmi, ktore mali aj 3x tolko tlacidiel a nic, proste nepouzitelne. Tu su hned prve tri homepage [alebo browser, taky aky si nastavis], search a mail [mam tam thunderbird portable, tiez nastavitelne]. Potom 5 programovatelnych tlacidiel, mute, volume +- play/pause a calculator [ked ratam ceny do agemu, tak sa to hodi :)]. Proste nema nic navyse, ziadne zbytocnosti, ktore clovek nevyuzije. Jedine co na nej nepouzivam su tlacitka history back/forward a zoom [scroll], na tie som fakt este nenasiel nejake prakticke vyuzitie. Ta kozena podlozka pod dlane je tiez super, je prijemna na dotyk a nebolia ma z toho zapastia, aj kvoli ergonomii, aj kvoli tej makkej kozi. Ak chces clovek naozaj ze pohodlnu klavesnicu, mozem len odporucit, ak chces nieco gamerske, nemam paru a ak chces nieco fakt na urovni a neergonomicke tak DiNovo.
Napísať odpoveď