PS : ALe ak nehrám CS tak mi to nerobí...
Pämeť 400 a vypne PC
Pämeť 400 a vypne PC
Hral som CS a po chvíli sa vypol PC... chytil som sa bedne zo zadu tak ventilátor bol strašne horúci. Ešte zo začiatku som sa pozrel keď som hral koľko som mal využitú pamäť, bolo to 400M a niečo. čo to môže byť ? 
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
človeče , 5200-vka a 5500-vka , to sú podľa mňa dobré radiátory , bo čo som ja mal , tak to bol ešte pasív a to hrialo slušne , neviem síce ako s aktívom , ale tak aj viacerí mi potvrdili , že tieto karty sa dosť hrialiŠu-Do napísal:sak to nebolo grafikou ??
5200 sa az tak nehreje.. skor ten CPU
EDIT: ale tak 8800GTX sa musí hriať ... tam nie je možné pomaly aby to bolo cool s bežným chladením pomaly , tam je idle ako inde záťaž
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no... ja som mal a aj mam ece niekde 5200.. s pasivom... nehriala.. teploty newiem ale urcite nizsie ako 45°C lebo ked som dal 6600GT (s aktivom) tak to hrialo odost viac.. i ked pri zatazeni max 70°C ale v klude do 52°C... a to mi robilo velku sarapatu v PC.. pretoze mi to zahrievalo vsetky ostatne komponenty..danpark napísal:človeče , 5200-vka a 5500-vka , to sú podľa mňa dobré radiátory , bo čo som ja mal , tak to bol ešte pasív a to hrialo slušne , neviem síce ako s aktívom , ale tak aj viacerí mi potvrdili , že tieto karty sa dosť hriali
takze.. keby som tam mal aktiv (5200) tak by ta karta bola pekne chladna.. 5200 sa nehreju..
BTW ked hovoris o radiatoroch tak si skus 8800GTX na 80°C pri zatazi.. a od 60°C pri Idle