A strasne mi to seka na low. Neviete preco ?
Ale zauimave je ze mi to ide lepsie na plnych detiloch ale v tedy to trocha seka.
Hry ako Bioshock, Rainbow six vegas, GRAW 2 mi idu uplne na plnych a nic.
Paul napísal:64-bit versions of Windows Vista are not supported
blbost, prave som to dohral na Viste 64, a vsetko vpohode, som prekvapeny grafikou, hratelnostou a najma plynulostou, pekne optimalizovany Unreal 3 engine
vindy napísal:blbost, prave som to dohral na Viste 64, a vsetko vpohode, som prekvapeny grafikou, hratelnostou a najma plynulostou, pekne optimalizovany Unreal 3 engine
Nj, niekedy to tam je napísané v tom zmysle že to "nedoporučujú".
romerot napísal:Ja chcem uz FULL a nee nejake DEMO !
A ozaj nikto tu nepise ci hral to demo na DX10 a ak ano ze aky tam je rozdiel ???
by ma zaujimalo ze kde sa to nastavuje alebo kde aspon vidim ze na ktorom DX bezim, idem na Viste a ziadny viditelny rozdiel oproti screenom z dx9 nie je
tak som si zahral to demo, ale som sklamany - toto ze ma byt nextgen MOH ?
omg tie zbrane su ako detske hracky - vobec to je nerealne, a po case miznu aj mrtve ludske tela. Dufam, ze full verzia bude lepsia, ale ked to bude take ako to demo, tak skoda tejto hry. Demo som hral 10 minut - potom uninstall
v kazdej hre su nejake nedostatky...ale tie nedostatky musime hladat u autorov hry...a nie tu sa hadat...inak je to celkom dobre....ako FPS to ujde...da sa s tym zahrat..ale tie zbrany sa troska blB0 ovladaju...je to ako keby som mal pero v ruke a flusam si papieriky
MGSnake napísal:Ja som to stiahol ale nedokažem to rozbalit.Stale mi vypisuje "Chyba v archive" alebo "chyba v komprimovanom subore.Neviete poradit????
Skus to rozbalit inym programom, alebo jedine stiahnut znova
Dnes som len tak zo srandy skúsil zapnúť všetky efekty, detaily na HIGH a vyzeralo to super, akurát sa to trhalo, no niet sa čo čudovať. (3200+ Athlon, 7600GT, 1.5 GB RAM)
patrick1 napísal:nahodou to ide celkom dobre, sice mam trosku lepsiu konfiguraciu: 6000+, 2GB ram, x1950xt ..dal som na ceknito.sk videjko mozte pozriet ak chcete
hh na tvojom PC to moze ist dobre.. a to je fajn.. urcite tam to videjko pojde niekto hladat si mohol postnut link