minule som kukala taky film,heh a typek tam vzdy wypraval:moj otec mi vzdy vravieval:ak dva kone sutazia,jeden wzdy vyhra!
alebo:moj otec wravieval:kto ma dlhe ruky,na vsetko dosiahne
alebo:ked mas pocit ze ti stahuju gate,kup si opasok
kukala som to s brachom,rehoooooot
wewka napísal:minule som kukala taky film,heh a typek tam vzdy wypraval:moj otec mi vzdy vravieval:ak dva kone sutazia,jeden wzdy vyhra!
alebo:moj otec wravieval:kto ma dlhe ruky,na vsetko dosiahne
alebo:ked mas pocit ze ti stahuju gate,kup si opasok
kukala som to s brachom,rehoooooot
no mne sa to nezda ako nejake fest vtipna hlaska, ani by som to tak nenazval
Pred touto hlaskou trochu zemepisu : Liptovska Mara je vodna priehrada hej ?
Minule ideme autobusom ja a este par kamaratov, a jeden zacal dodrbavat druheho :
pocuvaj, to co si mal za babu ?
Ja ? no normalnu ....
Normalnu ? sak mala taky zadok.... Ved ta moze ist robit za 35,- na hodinu bójku na Mare
hodina účtovníctva na počítačoch:
profesorka vysvetluje učtovací program, a všetko sa premieta na stenu, a zapotí: teraz to stačí len pretiahnuť... no KO
mne sa ratalo ked na fyzike vyvolala profesorka spoluziaka nech povie napise vzorce z noveho uciva nevedel ich dostal 5 a ked odchadzal zapotil "je*at na to aj tak raz vsetci umrieme ..."
energy00 napísal:
Normalnu ? sak mala taky zadok.... Ved ta moze ist robit za 35,- na hodinu bójku na Mare
tak ťa kopnem do riti že mi nohu oserieš..
pff tak toto ked mi otec povedal total nasratý som to nezvládol a začal som sa udrbávať tak ma zmlátil ako kona že sa mu ešte smejem ..
no tak tak bolo ze nekdo to prvy nasiel a dal to do obr. vtipov...potom to tam niekto videl a povedal si ze to bude good ICQ status, tak to dal tam....a teraz sa to ocitlo aj v tejto teme....sry za velke OT
dost často sa mi stáva že sa mi popletie jazyk.. toto som si zapamätal:
hľade som vás šadal - všade som vás hladal
dôma voňova - voňa domova
pome zima mne je dnu - podmne dnu mne je zima
a už ma nič nanapadá
dneska som mal prednášku z teorii rouhodovane a brat sa pýta jedného spolužiaka: "rozumieš tomu?" a on na to .. "ok v pohode chápem všetko len to čo tu vypisuje nie"
ps. ten profák písal všetko čo vravel
no ja používam stále Odíď satan... Aj keď toasi nepríde všetkým vtipné... no bolo to hlavne ešte na strednej...
a kámoš ten minule zahlásil na nejakú ženskú, že bola pekné ako vykostený netopier