dobre a ktora potom? aj tak si myslim, ze je. neviem ci si uz bol v izraeli, ale je to zazitok ked na teba dievca mieri samopalom. je tam povinna vojenska sluzba pre obe pohlavia.Tomasito napísal:Urcite nie priatelu.
Mahmud Ahmadinejad
Re: re
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Najsilnejsie armady na svete ma urcite Amerika a Izrael. Ak sa pozrieme z pohladu vybavenosti, technicky, vycviku atd.Monako2 napísal:dobre a ktora potom? aj tak si myslim, ze je. neviem ci si uz bol v izraeli, ale je to zazitok ked na teba dievca mieri samopalom. je tam povinna vojenska sluzba pre obe pohlavia.
Lenze, ked pride na pocty, tak urcite to bude Cina a Rusko. I ked ich technologie sa nedaju porovnat s Amerikou, ci Izraelom.
Izrael je mozno najmodernejsia, resp. urcite jedna z najmodernejsich armad sveta, no urcite nie najsilnejsia. Uz len z hladiska rozlohy uzemia a polohy by zopar rakiet Topol-M s jadrovymi hlavicami tento kusok zeme zrovnal so zemou. Najsilnejsou armadou je Izrael mozno v Blizkovychodnom regione. Pozrime sa vsak na to, ako sa nedavno trapili vo vojne s Hizballahom, a to napriek tak typickemu porusovaniu medzinarodneho prava, ci pouzitiu zakazanych zbrani. Za najsilnejsiu armadu sveta sa vo vseobecnosti povazuju USA (rozpocet na zbrojenie, technologie,...). Rusko a Cina vsak ekonomicky vyrazne napreduju, co sa odzrkadluje aj v ich vojenskych rozpoctoch- oba staty uz avizovali navysovanie rozpoctov do zbrojenia, spolupracu v oblasti vyvoja a vyroby vojenskych technologii, nehovoriac o uz praktizovanych spolocnych vojenskych cviceniach. Nikto z nas vsak nevie, akou technikou disponuje taktora krajina. Spomenme si na shock vyvolany ruskymi torpedami Shkval, kt. predali Iranu.Monako2 napísal:aj tak si myslim, ze je.
toto je dost prazdna debata, nikto na tomto fore (mozno s vynimkou Lesa
) nemoze mat ani potuchy, aky arzenal a vojsko ma ta ktora krajina. Rusaci moze mat kludne na sklade revolucnu raketu zem-zem a nikto o tom nemusi mat ani potuchy
// aha, nevsimol som si 6. stranu, napisal som vlastne to iste co Tomasito
// aha, nevsimol som si 6. stranu, napisal som vlastne to iste co Tomasito
No moment, to nebola ziadna predpoved, prectiaj si ten clanok poriadne, je to z listu gen. Alberta Pikeho 15.8. 1871 Mazzinimu, ktory udajne mal vypracovat plan pre 3 svetove vojny. Tu je celi clanok http://www.granosalis.cz/modules.php?na ... =0&thold=0 sice do tejto temi moc nepatri ale nezaskodi si to precitat cele.Monako2 napísal:vyjadroval si sa aj s tym co predpovedal nostradamus, len jemu sa toho dost aj nenaplnilo, ale na to nikto nepozera...
A tiez som napisal aj toto
Co sa tyka Nostradamusovich predpovedi, tak kazdy si ich moze vysvetlit inac resp su to len dohady.kali520 napísal:Ked sa na to tak ale pozeram tak 3 ww uz vlastne aj prebiaha, pod ruchom boja proti terorizmu.
No mozno by sa to dalo zistit z knihy Morals and Dogma.
http://www.pozorovatel.sk/archiv/tretia ... vojna.html
O blizky vychod islo preto lebo zidia tvrdia ze je to ich pravlast (takze uz od vtedy si tam chceli zalozit svoj stat). V sucasnosti ma take postavenie nie len kvoli rope ale aj kvoli rozsirovaniu Izraela a o vyvalanie nenavisit zbytku sveta voci moslimom.
http://www.pozorovatel.sk/archiv/tretia ... vojna.html
O blizky vychod islo preto lebo zidia tvrdia ze je to ich pravlast (takze uz od vtedy si tam chceli zalozit svoj stat). V sucasnosti ma take postavenie nie len kvoli rope ale aj kvoli rozsirovaniu Izraela a o vyvalanie nenavisit zbytku sveta voci moslimom.
Nie, oni si potrebovali zalozit svoj stat, stat sionisticky a rasisticky kde postupne vytlacia vsetkych moslimov z tej oblasti. Tie tzv antisemintisticke extremisticke skupinu inac povedane teroristi su ich obete.
Ale toto je uz skorej to temi Sionizmus alebo Izrael ako hrozba globalneho konfliktu.
Ale toto je uz skorej to temi Sionizmus alebo Izrael ako hrozba globalneho konfliktu.
-
psycho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
blost a uz sme sa o tom raz debatovali para, technologicky maju rusi extremny potencial, potvrzuju to v oblasti namornych technologii, leteckych aj pozemnych technologiip4ra napísal:Najsilnejsie armady na svete ma urcite Amerika a Izrael. Ak sa pozrieme z pohladu vybavenosti, technicky, vycviku atd.
Lenze, ked pride na pocty, tak urcite to bude Cina a Rusko. I ked ich technologie sa nedaju porovnat s Amerikou, ci Izraelom.
Ahmadínedžád zablahoželal Gašparovičovi
31.08.2007 14:39, BRATISLAVA - Iránsky prezident Mahmúd Ahmadínedžád v utorok zablahoželal slovenskému kolegovi Ivanovi Gašparovičovi a občanom SR k nadchádzajúcemu Dňu ústavy.
Ako uviedla Tlačová agentúra islamskej republiky (IRNA), Ahmadínedžád vo svojom odkaze Gašparovičovi vyjadril nádej, že úsilie predstaviteľov oboch krajín prinesie ďalšie posilnenie vzťahov medzi Teheránom a Bratislavou. Iránsky líder tiež poprial slovenskej vláde a občanom úspech a prosperitu.
Zdroj: SITA
správa
tak o tomto som doteraz ani len nevedel, mňa to potešilo, aspoň vidíme, že my iranskému prezidentovi neležíme v žaludkuTomasito napísal:
btw. ma prekvapilo, že vôbec vie o nejakom Slovensku nie to už o našom štátnom sviatku našej ústavy
cynikp4ra napísal:Prave od neho sme to potrebovali.
Mna osobne to blahozelanie nahodou prijemne prekvapilo, pricom som zvedavy, kolko nasich mainstreamovych medii tuto info prinesie (napriek tomu, ze bola sprostredkovana tlacovou agenturou SITA). Velmi malo sa totiz v mainstreame venuje priestoru skutocnej osobnosti M.A. Miesto toho sa mu pripisuju vyroky, ktore nikdy nepovedal, etc. - samozrejme za ucelom propagandy USraelu, ktora sa tohto politika snazi ucelovo demonizovat, aby si pripravili podu pre pripadny utok na Iran. Hold, dnes sa opozicia voci USraelu nenosi... Politiku M.A. sa v ramci moznosti snazim sledovat, pricom musim usudit, ze zatial sa mu v medzinarodnej politike dari ovela lepsie, ako som ocakaval po jeho nastupe...
// Blahozelanie M.A. prekvapilo o to viac, ze o udalosti viazucej sa k datumu 1.9. velka cast Slovakov nema ani len potuchy.