Ako ju mám nájsť? + Nová téma (na 4. strane)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Ako ju mám nájsť? + Nová téma (na 4. strane)

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Takže, začnem od začiatku. Sedím si tak v Žiari na zastávke a čakám na bus (išiel som na chatu do Sklených Teplic). Takže sedím a počúvam mp3. A zrazu ma osloví jedno dievča, že či nie som náhodou z Teplic. A ja, že áno. Veď aj som, ale z Turčianskych. Kedže som sedel na nástupišti odkiaľ išli busy do Sklených, tak som opýtal, či z Turčianskych. A ona, že hej. Tak sa ma spýtala, či idem teraz domov. Ja, že nie, že práve odtiaľ idem. Tak sa potom ďalej opýtala, či neviem odkiaľ ide bus do Teplic. Ja som jej povedal, že o 10 minút jej ide do Žiliny a ukázal som jej, z ktorých nástupiští chodia ďialkové autobusy. Tak pekne poďakovala, usmiala sa a odišla.
Keď bola asi päť metrov odo mňa, tak mi trklo v hlave, že sa mi páčila, a žeby som mohol niečo s ňou skúsiť. No ale, kedže ma to nenapadlo hneď, tak som sa už neodhodlal ísť za ňou. A veď za chvľku odišiel ten bus.
No myslím, že je z Turč. Teplic a pozná ma z videnia, lebo inak by sa asi len tak neopýtala v cudzom meste, že či niesom z Teplic. Ale ja si ju od nikiaľ nepamätám. A neviem, či by som ju na sto percent spoznal.
Takže by som vás chcel poprosiť, aby ste mi poradili ako ju nájsť, resp. stretnúť. Ďakujem za pochopenie.

edit// Poprosím vás nevyjadrujte sa už k tomuto príspevku, ale k tomu, ktorý som napísal ako posledný (na 4. strane). Pravdaže ak sa chcete vyjadrovať.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Do prdele ludia improvizujte ... :?
Mal si za nou dobehnut ... ze ked chces mozem ist s tebou. Aby si nestala na zlom mieste alebo nesadla do zleho busu
Nebolo by to vobec zle. Bolo by to zachovanie hodne GentleMan-a a urcite by sa potesila ze ju odprevadis ci uz iba po Teplice alebo az domov :wink:
Fakt si to dosral :) Listok na bus nestoji vela :wink:
Co ja viem ... ak ti je povedoma tak si skus spomenut odkial ... ak si nespomenies tak proste sleduj okolie ... :wink:
Mozno ju najdes. V kazdom pripade drzim palce
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ja som si pri tomto spomenul na vylet v Taliansku v siedmom rocniku na zakladnej :) Sme tam aj so spolubyvajucimi stretli 3 ci 4 nemky. Sme sa blaznili a tak, skvely vylet. No moc sme toho nenakecali, no priezvisko som si pamatal. Tak som asi o pol roka siel do Frankfurtu ci dake ine vacsie mesto. Som zasiel do telefonnej budky, otvoril zoznam a som hladal. Zial bolo toho niekolko stran rovnakych priezvisk :D No co holt smola, no aj tak netusim ako by som sa predstavil a tak. Ale aj tak pekne spomienky a urcite ta nechcem odradzat, zase ten tvoj revir sa na Frankfurt urcite nechyta. A ked isla raz busom, pojde aj viackrat, bude skola, takze kazdodenne mozno. Drzim palce, nech sa ti to podari :) Ale uz jednu sancu si prepasol, za dalsiu budes musiet asi hodne zabojovat a potom sa jej drzat ako kliest.
Sagittarius
Guru
Guru

Shark NX napísal:Do prdele ludia improvizujte ... :?
Mal si za nou dobehnut ... ze ked chces mozem ist s tebou. Aby si nestala na zlom mieste alebo nesadla do zleho busu
Nebolo by to vobec zle. Bolo by to zachovanie hodne GentleMan-a a urcite by sa potesila ze ju odprevadis ci uz iba po Teplice alebo az domov :wink:
Fakt si to dosral :) Listok na bus nestoji vela :wink:
Co ja viem ... ak ti je povedoma tak si skus spomenut odkial ... ak si nespomenies tak proste sleduj okolie ... :wink:
Mozno ju najdes. V kazdom pripade drzim palce
No nestojí. To ma nenapadlo, ale mňa napadlo, že vypýtať si od nej nejaký kontakt, ale to mi bolo hneď takto blbé.

Teraz, keď nad tým rozmýšlam, tak mám chuť :aasmile10:
pato83 napísal:Ja som si pri tomto spomenul na vylet v Taliansku v siedmom rocniku na zakladnej Sme tam aj so spolubyvajucimi stretli 3 ci 4 nemky. Sme sa blaznili a tak, skvely vylet. No moc sme toho nenakecali, no priezvisko som si pamatal. Tak som asi o pol roka siel do Frankfurtu ci dake ine vacsie mesto. Som zasiel do telefonnej budky, otvoril zoznam a som hladal. Zial bolo toho niekolko stran rovnakych priezvisk No co holt smola, no aj tak netusim ako by som sa predstavil a tak. Ale aj tak pekne spomienky a urcite ta nechcem odradzat, zase ten tvoj revir sa na Frankfurt urcite nechyta. A ked isla raz busom, pojde aj viackrat, bude skola, takze kazdodenne mozno. Drzim palce, nech sa ti to podari Ale uz jednu sancu si prepasol, za dalsiu budes musiet asi hodne zabojovat a potom sa jej drzat ako kliest.
No Teplice sú menšie ako Frankfurt. Našťasie :). Ja zase, ale jej meno nemám. :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ja neviem nerob s tym nic...si jak jeden moj kamos, nejaka holka na ulici sa naneho len usmeje a potom po mne chce aby som vypatral kto to je... :lol:
Sagittarius
Guru
Guru

Sheep napísal:ja neviem nerob s tym nic...si jak jeden moj kamos, nejaka holka na ulici sa naneho len usmeje a potom po mne chce aby som vypatral kto to je... :lol:
Keby som s tým robiť nič nechcel, tak by som to sem nepísal. Ale tiež jedna možnosť, ale nepáči sa mi. :lol:
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

povedzme si to otvorene,,nic o nej nevies,okrem jedneho,ze sa ti pacil jej vonkajsi vzhlad,, takych zien ja poznam 1000000000 a nebudem sa predsa nahanat za kazdou,,nalej si ciste vino a poobzeraj sa po dievcatach,o ktorych vies troska viac a ktore su pre teba dostupnejsie,,usetris si tym kopec casu..
p.s.> zien je ako hnoja, nevyslo s jednou,pridu dalsie tri :wink: :wink:
Sheep
Addict
Addict

Sagittarius napísal:Keby som s tým robiť nič nechcel, tak by som to sem nepísal. Ale tiež jedna možnosť, ale nepáči sa mi. :lol:
ale mi vysvetli co chces do nej? chces snou chodit? chces od nej sex? alebo proste chces sa jej zapliect do zivota, a co ked ju budes dlho a namahavo hladat a nakoniec zistis ze je zadana :D ...sry kamo ale fakt bez si zakurit na balkon, bo vidim ze ak sa ta daco spyta nejaka pekna holka tak si z toho hotovy...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nahoda je blbec, ak ju este niekedy stretnes, tak to bude vtedy, ked to absolutne nebudes cakat

alebo chod na pokec, tam zvyknu hladat ludi z busu cislo .. a tak podobne :D
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sheep napísal:ale mi vysvetli co chces do nej? chces snou chodit? chces od nej sex? alebo proste chces sa jej zapliect do zivota, a co ked ju budes dlho a namahavo hladat a nakoniec zistis ze je zadana :D ...sry kamo ale fakt bez si zakurit na balkon, bo vidim ze ak sa ta daco spyta nejaka pekna holka tak si z toho hotovy...
Presne to od nej chce :D A ak je zadana?-malo ludi je zadanych na cely zivot :wink: .Ak to naozaj chces,pouzi radio-eter.Vytrub do celeho sveta,ze ju hladas :smt050 :D.Mozno ta uz dlhsie sleduje a toto zvolila sposob ako sa prvykrat skontaktovat :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

no neviem mne to pripada ako ked niekto pise na pokec:
all: Ahojte, hladam jedno dievca, je z Diviackej Novej Vsi, ma 18 rokov a ide do 4 triedy na OA PD a kedysi som sa jej pacil, chodili sme rovnakym autobusom a do rovnakej skoly, v sobotu si bola v Rudne, mala si zelenu bluzku

podla mna ti ju nikto nenajde, budes ju musiet najst sam
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Sundevil s tym pokecom je to dobry napad. Modlil by som sa aby mala fotku na pokeci a v profile miesto bydliska. Potom ju hravo najdes. :wink:

A mozno to bol len anjel aby ti zlepsil naladu a pomotal hlavu. :smt057
Sheep
Addict
Addict

sundevil napísal:no neviem mne to pripada ako ked niekto pise na pokec:
all: Ahojte, hladam jedno dievca, je z Diviackej Novej Vsi, ma 18 rokov a ide do 4 triedy na OA PD a kedysi som sa jej pacil, chodili sme rovnakym autobusom a do rovnakej skoly, v sobotu si bola v Rudne, mala si zelenu bluzku

podla mna ti ju nikto nenajde, budes ju musiet najst sam
vies co najhorsie bolo ked som tuto hlasku videl v pokeci pre kosice :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Skús poštu pre teba. Možno ti ju poštár Jano nájde :aasmile16:
-Raz tam mali takýto presne prípad, že chalan stretol na ulici babu a nič o nej nevedel a oni mu ju našli. O pár dni na to v novom čase, že vymyslený príbeh :lol: a aby nestačilo, tak toho chalana ešte aj jeho skutočná baba nechala :smt044
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ziar nad hronom? mohol by si si tam sadnut a cakat kym nepride zas
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak ma napadlo, nemohlo to byť iba nejake nedorozumenie? Možno myslela sklenne a nejako ste sa v rozhovore zaplietli.. Predsa, čo je to za blbosť, že cez pol republiky ďaleko sa ťa bude nejaka baba pýtať, že či si z turčianských. Navyše, Turčianske teplice si ako prvý spomenul ty.
-Nemohla si z teba robiť prdel? :lol: Nebola za zastávkou parta rehotajúcich sa miestnych "maserov"?
Sagittarius
Guru
Guru

dudo02 napísal:Mozno ta uz dlhsie sleduje a toto zvolila sposob ako sa prvykrat skontaktovat :wink:
No teoreticky môže byť, ale to by musela byť strašná náhoda, aby to bolo práve v Žiari. A vôbec poznám aj lepšie spôsoby ako ísť za niekým 40 km, keď býva v tom istom meste. :lol: Takže nemyslím, ale vďaka.
pHysIQ napísal:Sundevil s tym pokecom je to dobry napad. Modlil by som sa aby mala fotku na pokeci a v profile miesto bydliska. Potom ju hravo najdes. :wink:
Aj mňa to napadlo. Už som to skúsil, ale bez výsledku...K+
SRneC napísal:ziar nad hronom? mohol by si si tam sadnut a cakat kym nepride zas
Ale ona je z Teplic (asi) a ja tiež, takže naštastie sú aj lepšie spôsoby. A podľa týchto okolností, ten tento by zjavne nevyšiel...
Frikso napísal:Skús poštu pre teba. Možno ti ju poštár Jano nájde :aasmile16:
-Raz tam mali takýto presne prípad, že chalan stretol na ulici babu a nič o nej nevedel a oni mu ju našli. O pár dni na to v novom čase, že vymyslený príbeh :lol: a aby nestačilo, tak toho chalana ešte aj jeho skutočná baba nechala :smt044
Frikso napísal:Tak ma napadlo, nemohlo to byť iba nejake nedorozumenie? Možno myslela sklenne a nejako ste sa v rozhovore zaplietli.. Predsa, čo je to za blbosť, že cez pol republiky ďaleko sa ťa bude nejaka baba pýtať, že či si z turčianských. Navyše, Turčianske teplice si ako prvý spomenul ty.
-Nemohla si z teba robiť prdel? :lol: Nebola za zastávkou parta rehotajúcich sa miestnych "maserov"?
Nemyslím, bola s veľkým ruksakom a išla na ten bus, na ktorý chcela ísť. A 40 km nie je zase pol republiky. (40 minút busom)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Zabudni na ňu. Tak rýchlo ako prišla, tak rýchlo aj odišla. Aspoň si sa ponaučil, že nabudúce treba aj konať :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Nie, nie počúvaj ma nerob s tým nič... Tak čo sa môže stať? Poprvé : aj ona ťa zháňa a furt myslí na teba už odvtedy, zoberiete sa a bude žiť štastný a dlhý život. Podruhé : proste sa ťa niečo opýtala, odišla a keď ju nájdeš budeš vyzerať ako blb.
Tak a teraz si porovnaj na ktorú možnosť je aká šanca a podla toho konaj :)
Sagittarius
Guru
Guru

bolek, Robbie42: máte pravdu. Asi s tým nič nebudem robiť, resp. keď ju náhodou stretnem, tak sa uvidí...K+
Zamknuté