Internet na internatoch
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
TUKE - Jedlikova 9
Nas prvacky blok ma len 10Mb/s switche, ale na rok sa stahujem do lepsieho (tam kde su 100Mb/s)
Plati sa tu 600 Sk/semester
Prenos s internetu je 1GB na tyzden a v ramci sieti neobmedzene. Filmy a podobne veci aj tak taham len zo siete, takze to je v pohode...
Najviac som nameral okolo 6800 kbps
Ping je dost vysoky, bude to asi tymi starymi switchami, alebo co...
Momentalne:

Nas prvacky blok ma len 10Mb/s switche, ale na rok sa stahujem do lepsieho (tam kde su 100Mb/s)
Plati sa tu 600 Sk/semester
Prenos s internetu je 1GB na tyzden a v ramci sieti neobmedzene. Filmy a podobne veci aj tak taham len zo siete, takze to je v pohode...
Najviac som nameral okolo 6800 kbps
Ping je dost vysoky, bude to asi tymi starymi switchami, alebo co...
Momentalne:

no mozno ty ale najviac z vas tam maju desktopove PCAzrael napísal:Nebudem tam vlacit stolny comp... placnem na stol notebook a je.
napr. na medickej v kosiciach su na prizemi izby, isiel som okolo a kukam otvorene okno a nikto v izbe a dva pocitace som sa mohol len natiahnut a ukradnut si LCD monitor...
no neviem ako je to ale pochybujem ze na izbach s kamery a vy ste jedini kto ma kluce...mozno to mate poistene ale prides po skole na izbu a zistis ze nemas komp no to je dost brutal noAzrael napísal:No a povedz mi nejaky dovod preco nie? Okrem toho, ze je vela prace s tym, aby si to tam dostal...
No tak u mna na intraku teda izby na prizemi nie su.
-
masterdead
SysAdmin
-
Sagittarius
Guru
Ja len doplnim, ze rychlost je 100MBps.Mek napísal:heh, no pekne stara tema, ako pozeram... takze ako som sa pytal na tu Zilinu, tak si aj po roku odpoviem na svoju otazku![]()
Takze v ZA su dve miesta s intrakmi - Velky Diel a Hliny. Ja som byval len na Velkom Dieli, takze neviem, ako je to s netom na Hlinach.
Na VD su studaci z fakult FRI, stroj., elektro (dufam, ze som nezabudol na ziadnu)
Na VD je 8 blokov - A-H. Net je len na blokoch B, E, F, G a H.
Prvakov ubytovavaju len na bloky A, B, C a D. Takze ja som mal to "stastie", ze som bol na C a net som nemal.
Kto nema na izbe net, je moznost pripojenia cez wifi, ale to neodporucam, vraj to casto pada a pri cene 900 Sk/rok mate 768/256 (tusim), ale s traffic limitom nastavenym nizko, presne hodnoty neviem.
Net cez kabel na izbach je rychly, je verejna IP chranena firewallom, a obmedzenie na traffic tusim 5GB down/1GB up na tyzden. Co som sa dozvedel od spoluziakov, tak vraj to ani nie je nejake velke obmedzenie, vraj aj tak je vsetko na internatnej sieti![]()
Tolko asi z mojej strany
Este cena, 1500 LAN na 2 semestre. A na 1 semester, teraz asi trepnem, ale asi 900SK.
-
tomexx
King
UK Bratislava, SDaJLS Mlynska dolina - 100Mbit (realne 70-80), 190Sk/mesiac, p2p povolene avsak je zavedeny FUP (=povolene mnozstvo odoslanych dat je 700MB/den, download obmedzeny nie je, pri prekroceni odosielanych dat je uzivatel presunuty do skupiny "hriesnikov" ktori maju spolocnu obmedzenu rychlost up+down)
Ja som spokojny, ani ten FUP tak nevadi.. Pokial si vie clovek ustrazit mozstvo odoslanych dat pri torrentoch a pod., nema problem...
Ja som spokojny, ani ten FUP tak nevadi.. Pokial si vie clovek ustrazit mozstvo odoslanych dat pri torrentoch a pod., nema problem...
-
Sagittarius
Guru