icq invisible
icq invisible
ked sa prihlasujem na icq ako invisible. vdzy sa mi stane ze ostatnym zablikam v contact liste ako invisible a potom ma to prehodi uz normalne..neviete cim to je?
no tak, ze zaklopka so statusom invisible a hned v tej sekunde ukaze ostatnym, ze siel offline, pritom je invisible... aspon ja si tak myslim, videl som to uz castejsie, ze sa to stavap4ra napísal:Ako mame rozumiet tomu, ze prehodi normalne?
Nemas ih nahodou povolenych, aby ta videli, aj ked si invisible?
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
na tejto "novej" sestke je to vseobecne tak nejak blbo vymyslene. lebo ja ked sa prihlasujem ako online, tak v poho. vsetci ma vidia a potom ked sa prehodim na invisible, tak ma to prihlasi a tiez ma vidia. ibaze mam zelenu kvetinku s ciernymi okuliarmi. a potom ked sa odhlasim a prihlasim sa ako online, tak ma nikto nevidi.. je to dost cudne. a nie som si ani stopercentne ista ci je to takto.. ale mari sa mi ze hej. takze ja to nepouzivam. lebo potom mi iba vsetci p*cuju co sa schovavam

Inac http://www.kanicq.ru/invisible/en/
sem si kliknite, napiste icq cislo a zistite, ci je ten user offline alebo len invisible.
sem si kliknite, napiste icq cislo a zistite, ci je ten user offline alebo len invisible.
-
mumzotoska
Amateur
pocuj, neviem preco mne v qip nezobrazuje invisible status?? Vsetvi hovoria ako in to fici, len mne nie!!!cislo5 napísal:a presne kvoli tomu pouzivamineho klienta (QIP) tam je na vyber aj invisible for all
na ICQ 6 si neviditelni kym niekomu nenapises alebo ho nemas v kontakte
Ale fakt nezaskodi ked si vypnete sledovanie vasho stavu (online/offline) vtedy nik nevidi ze ste sa prihlasili ani odhlasili
-
GIGABYTE
King
ja by som a chcel spytat ci je nieco take ze ked je niek invisible-neviditelny tak ja ho vidim ze je neviditelny... ako keby som mu napisal a on mne na to odpisal sa my ukaze ikonka ze je neviditelny tak by som chcel vediet ci nieje nieco take aby my nic nemusel napisat aby som vedel ze je neviditelny dik
-
Šu-Do
Redeemer
miranda ma take pluginy.. ale zalezi od toho aky ma im klient ten koho chces vidietSk1llord napísal:ja by som a chcel spytat ci je nieco take ze ked je niek invisible-neviditelny tak ja ho vidim ze je neviditelny... ako keby som mu napisal a on mne na to odpisal sa my ukaze ikonka ze je neviditelny tak by som chcel vediet ci nieje nieco take aby my nic nemusel napisat aby som vedel ze je neviditelny dik
Ja mam mirandu 0.6.8 a mam plugin s kt. vidim invisible vsetkych kt. maju ICQ 6 a starsi(nech sa dali kedykolvek invisible, odskusane na 100%). A ta stranka nezisti ludi, kt. maju Mirandu 0.7 a viacej , ci su alebo niesu online resp invisible.hojko napísal:"J": Pouzivam to uz dlho ale napriklad v pripade Mirandy ci ICQ pokial je uplne invisible hned od pripojenia, tak to napise offline.