mpeg 2 avi
mpeg 2 avi
zhanam nejaky konzolovy program co by dokazal konvertovat mpeg na avi , prip. aj ine videa na avicka. a dalej aby dokazal pomocou nejakych zadanych parametrov nastavit sirku a vysku vysledneho videa. ak niekto o nieco vie tak mu budem vdacny
Podla toho, co viem, tak toto vsetko dokaze Mencoder.
http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Mencoder_I ... tion_Guide
Kód: Vybrať všetko
The scaling process is handled by the scale video filter: -vf scale=width:height. Its quality can be set with the -sws option. If it is not specified, MEncoder will use 2: bicubic.
Usage:
mencoder input.mpg -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:mbd=2:trell \-vf scale=640:480 -o output.aviffmpeg ma jednu neprijemnu vlastnost (aspon mal zo 2 roky dozadu), ze je to nepretrzite sa vyvijajuci SW, v ktorom priebezne miznu chyby a vznikaju nove.tuti napísal:aj ten mencoder je od ffmpeg odovdeny...ale momentalne mi ffmpeg blbne (chcel som si vytvorit skript na prekodovanie flv do avi do "mp3" playera ) a momentalne to nechce vobec .flv zrat aj ked predtym to islo
Vyskusaj niektoru starsiu verziu z CVS. Pokial pozadovana ficuria nie je velmi nova, mozes siahnut dost daleko dozadu.