Guns`N`Roses
predsa vtedy bola ina doba ine oblecenie a aj ine myslenie ludi ktorym na tom ako sa kapela obliekala bolo jedno. inak mne sa tie ich obtiahnute gate pacia ako aj na inych kapelach;-) ale myslim ze vyzerali prijatelne narozdiel od inych glam metalovych kapiel:Djimino napísal:presne.... kapely mame pocuvat a nie pozerat.. kamarat nema rad guns n roses kvoli obtoiahnutym dzinom, ale to, ako sa obliekaju lordi mu nevadi
Ale zase Izzyhom projektom bolo 80% GNR.Teda po "Use your illusion".SRneC napísal:keby to tahali dalej...akesi spekulacie do punkrocku sa vytvorili az pesnickou attitude ktora bola izzyho projektom myslim nie?a to bolo az pri spaghetti incident... prava gnr ostane vzdy hardrock imho s tahom na heavy metal
\\ Attitude je piesen stara.Na albume"Spagetthi incident" Izzy uz nepracoval.A preto je ten album"nemastny,neslany".A takisto kapela Velvet revolver...Moj nazor.
hmm, guns, moja srdcovka, co povedat, Axl jeden z najlepsich spevakov sveta, no prilis silna osobnost, co v kombinacii s viacerymy silnymi osobnostami nevesti nic dobre, Slash-hard-rockova legenda, gitarista s tak uzasnym feelingom, ze to az mozne nie je, Duff-basa pol metra pod gulamy a biele haro svietiace jak neon a ktomu vsetkemu nezmylitelny ton a zvuk, co viac dodat, Izzy-srdce kapely autor mnohych textov a hudby, skoda ze odisiel, keby neodisiel mozno by to potiahli trosku dlhsie a aj jeden studiovy album lepsi ako nic, Matt Sorrum-vynikajuci bubenik, fakt skvela kapela, akych je malo, vo svojej dobe znova vytiahli hard rock ku hviezdam a ukazali ako sa to ma robit, energia ktora priam vyzaruje z ich skladieb je taka ako u malo inych kapiel...
co sa tyka punk-rocku a guns, spaghety inicident bol pokial sa nemylim coverom punkovych songov, ale to bola uz len labutia piesen hard-rockovej legendy
edit: sorry za duplicitny post, to mate tak, ked ste mesiac pomaly prec a vidite nove temy a nepamatate si kam ste pisali, no aspon som to trochu rozviedol
co sa tyka punk-rocku a guns, spaghety inicident bol pokial sa nemylim coverom punkovych songov, ale to bola uz len labutia piesen hard-rockovej legendy
edit: sorry za duplicitny post, to mate tak, ked ste mesiac pomaly prec a vidite nove temy a nepamatate si kam ste pisali, no aspon som to trochu rozviedol
GUns patri jednoznacne medzi moje najoblubenejsie kapely..... Videl som aj ich koncert z Tokya 92 a mraz mi behal po chrbte ...napr ked Slash hral Godfather theme ..... Inac maju fakt skvele pesnicky NOvember Rain je podla mna jedna z najkrajsich balad aka kedy bola vytvorena ... a mohol by som menovat aj dalsie .... a co sa tyka toho noveho GNR tak to ma akosi vobec nechytilo......