The IT Crowd
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Videl som prvú sériu... Má to taký určitý nádych a to sa mi lúbi... Je to také uletené, najma ked si primator mesta v klude pohuluje v kancelárií a kúruje kamarátovú ženu alebo strýko učí seststrynho syna masturbovat na na banane..Robbie42 napísal:2 hojkoMyslím si, že rozhodne nemáš pravdu, a keďže je mi ukradnuté čo sa ti páči a čo sa ti nepáči rozhodne ďalej seriál Weeds odporúčam ! Počkajme si na niekoho názor, určite sa nájdu niektorý čo to pozerali...
-
hojko
Site Admin
Robbie42: Posledny prispevok o Weeds v tejto teme, radsej si sprav vlastnu temu o tom. Pozrel som prve dve serie serialu a vobec ma to nechytilo. Serial ma taky svoj humor, je okoreneny erotickymi scenami a niektore scenky mi prislo v serialy ako dost nevhodne a nechutne. Nevravim, ze som sa tam par krat nezasmial, ale nie je to typ serialu, ktory by ma dokazal uputat ako Lost, Prison Break ci Simpsonovci. Vobec by mi nechybalo, keby som nevidel par casti, pretoze sa da dej dost predvidat, aj ked niekedy spravili scenky z ktorych som bol mimo (co sa tyka deja). Ja to hodnotim tak na 7/10, viac tomu dat nejde, uz len kvoli niektorym nudnym minutam v kazdej casti.
-
seth82
Darca
tento serial bude robeny aj v americkej produkcii, bude sa volat tiez The IT crowd a premieru bude mat 01.01.08 a bude tam hrat aj Mosshitman napísal:jo celkom napad zaujimavy...ze suteren a parta blaznov do pc...najlepsi v prvej serii bol asi ten gothic co mal rad Cradle of Filth...inak obcas neviem no ale ten britsky humor je dost taky zvlastny...mozno lepsie by ten serial vyzeral v americkej produkcii
-
Sagittarius
Guru
jj ja si tiez myslim ze to amici poseru, aj ten teepek co ma nahradit Roy-a tak mi uz teraz vobec nesedi, ale radsej sa necham prekvapitt0m4s3 napísal:Kupo > no som uprimne zvedavy co amici vymyslia. Klasicky tah nasadenia nejakej kocky, aby sa na to aspon niekto pozeral, sa mi nepozdava. Original je len jeden a tym ostane IT Crowd v britskej produkcii.