F1 2009
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pekne vytaztvo Ferrari. O tom ani pochyb.
Hamilton ked mu praskla guma, mal v sebe este aspon 2 kola podla mna, kedze v tom kolo isiel von aj Alonso (alebo to spravil spaniel schvalne, aby ho zdržal?)
Skoda, tej taktiky Kubicu, dost sa prepadol
Rosberg jazdi paradne a nakoniec
Heidfeild, ja len cakam ze konecne sa dostane aj do monopostu top2, neriesit prosim za koho, je mi jasne ze su tam celkom dobry bicyklisti.
Hamilton ked mu praskla guma, mal v sebe este aspon 2 kola podla mna, kedze v tom kolo isiel von aj Alonso (alebo to spravil spaniel schvalne, aby ho zdržal?)
Skoda, tej taktiky Kubicu, dost sa prepadol
Rosberg jazdi paradne a nakoniec
Heidfeild, ja len cakam ze konecne sa dostane aj do monopostu top2, neriesit prosim za koho, je mi jasne ze su tam celkom dobry bicyklisti.
-
t0m4s3
Admin
Zavod by som peknym nenazval a nie z dovodu, ze Mclaren dopadol horsie, ale z dovodu, ze sa predbiehalo zhruba tak casto ako v Madarsku a to je vyhlasena "nepredbiehacia" trat, kdezto Istanbul ma byt presny opak. Asi to pan Tilke pokaslalDigital napísal:Pekný závod , konečne aspon nejake "prekvapenia"
-
krija
VIP
t0m4s3, podla mna tomasitovi neuslo nic. ak si si vsimol z opakovaneho zaberu, mechanici sedeli v boxoch a v klude sledovali priebeh VC. vystrelili zo sedadiel, az v momente, ked videli co sa stalo. podla mna by to hamilton este mal so stavou tak na dve kola. da sa hovorit iba o tom, ze mu to nenaburalo taktiku. horsie by bolo, keby dostal durcha tesne po vyjazde z boxov.
skoda, ze kimimu stale niekto vytrie zrak
.
skoda, ze kimimu stale niekto vytrie zrak
-
t0m4s3
Admin
Nemyslim si, ze zrovna podla toho ci mechanici sedia na zadku alebo nie sa da presne urcit ci niekto do boxov pojde alebo nie. Tomuto faktu v Istanbule nahravaju dve veci: 1) Defekt dostal dlho pred rovinkou do kopca a naslednymi pomalymi dvoma sikanami + relativne vjazd do boxov 2) uz niekolkokrat mechanici sedia do poslednej chvile a su schopny auto obsluzit aj ked zacnu makat pri jazdcovom vkroceni do boxov. Netvrdim, ze mam pravdu, ale o tom ci isiel alebo nesiel menit sa mozme hadat este tyzden.krija napísal:t0m4s3, podla mna tomasitovi neuslo nic. ak si si vsimol z opakovaneho zaberu, mechanici sedeli v boxoch a v klude sledovali priebeh VC. vystrelili zo sedadiel, az v momente, ked videli co sa stalo. podla mna by to hamilton este mal so stavou tak na dve kola. da sa hovorit iba o tom, ze mu to nenaburalo taktiku. horsie by bolo, keby dostal durcha tesne po vyjazde z boxov.
skoda, ze kimimu stale niekto vytrie zrak.
-
krija
VIP
t0m4s3, bez ohladu na to co uviedol bizzy, je podla mojho nazoru takmer iste, ze do boxov hamilton ist nemal, v tom kole.
1. prvu zastavku v boxoch absolvoval ako prvy alonso. podla cca zhodnych casov stravenych v boxoch, nic nenasvadcovalo tomu, ze pri druhej zastavke, by tomu malo byt naopak.
2. oba monoposty ferrari uz zastavku v boxoch absolvovali. neverim tomu, ze by team nenechal hamiltona jazdit s lahkym autom=rychle casy, a tym ho obrat o moznost atakovat 2. miesto kimiho. a hamilton aj slapal, len ho zradila ta pneumatika.
1. prvu zastavku v boxoch absolvoval ako prvy alonso. podla cca zhodnych casov stravenych v boxoch, nic nenasvadcovalo tomu, ze pri druhej zastavke, by tomu malo byt naopak.
2. oba monoposty ferrari uz zastavku v boxoch absolvovali. neverim tomu, ze by team nenechal hamiltona jazdit s lahkym autom=rychle casy, a tym ho obrat o moznost atakovat 2. miesto kimiho. a hamilton aj slapal, len ho zradila ta pneumatika.
-
Mateq
Medium Professional
No ona sa tá roztrhnutá pneu omlátila o predné krídlo, mechanici sa ho rozhodli nevymeniťTomasito napísal:aby toho nebolo malo, ma nieco s prednym kridlom.
K Tureckej trati: nemyslím si že to aký bol ten závod nudný je problém layoutu trate. Aj keď budem Tilkeho nenávidieť za zrušenie dvoch prekrásnych roviniek cez les v Hockenheime, Turecko sa mu podla mňa celkom podarilo, rovnako Čína. On je to problém aerodynamiky monopostov F1 že sa nepredbieha. Už sa teším ako si pozriem záznam GP2 (sleduje niekto?) v Turecku, vraj to zase bolo kolo na kolo, takže predbiehať sa tam dá. Mimochodom Trulli s Buttonom nám to ukázali aj v F1. Aj keď boli tuším jediní kto predbiehali.
: ) Jasne, Ferrari tuto sezonu nie je schopne ziskat titul na trati a tak sa snazi robit vsetko preto, aby sa im to podarilo spoza zeleneho stola- nie je to prvy krat. O tomto vsak nastastie nebude rozhodovat Ferrari, ale opat rada Svetoveho motoristickeho sportu, pricom pevne verim, ze ta napriek novym dokazom svoj povodny verdikt- McL v plnom rozsahu oslobodila- potvrdi. Bez ohladu na zakulisnu politiku, McL dnes na tuto hru Ferrari odpovedal tym najlepsim sposobom, ked Ferrari na ich domacej trati pripravil aj o cervene trenky. Uz len cakam kedy sa objavi nejaky red-fan, ktory zacne obvinovat McL aj za odstupenie Massu ; )
-
t0m4s3
Admin
V pocte vitazstiev je to 7:6 pre McLaren, v pocte double 4:2 a v pohari konstrukterov "po pripocitani 15tich bodov" je to priepastny rozdiel. Na dobry cas je iba tvoje zbozne prianieIceman888 napísal:no len uz tu vsetci neospevujte Mclaren ved toto bola ich posledna VC na dobry cas....ved v stvrtok sa to ukaze...dostanu distanc
-
bizzy
Medium Star
Shumacher sa pekne vyjadril na Alonsovo tricko ohladom "spionaznej kauzy"
my words
"Povedal som, ze odidem z F1 ked bude niekto rychlejsi, dosiel Alonso dva krat ma predbehol, skoncil som. Prisla kauza a kazdy zabuda na to kto v tom "okopirovanom" aute sedi."
Velmi sportove vyjadrenie. Klobuk dole, to som necakal.
Alonso ukazal, ze jazdi jak drak, ale viac obdivujem jeho nervy oO, tlak jak neviem co a dokaze dat 1+ sekundy na kolo rivalovi.
Inak zaujimave, ze Alonso nepodisiel ku konstrukterov a ako sa drzal dalej od Ronna Dennisa ..... podla mna odide z McL ako sa vsade pise.
my words
"Povedal som, ze odidem z F1 ked bude niekto rychlejsi, dosiel Alonso dva krat ma predbehol, skoncil som. Prisla kauza a kazdy zabuda na to kto v tom "okopirovanom" aute sedi."
Velmi sportove vyjadrenie. Klobuk dole, to som necakal.
Alonso ukazal, ze jazdi jak drak, ale viac obdivujem jeho nervy oO, tlak jak neviem co a dokaze dat 1+ sekundy na kolo rivalovi.
Inak zaujimave, ze Alonso nepodisiel ku konstrukterov a ako sa drzal dalej od Ronna Dennisa ..... podla mna odide z McL ako sa vsade pise.