Pripomienky ku KARME
Monako2:V prvom rade prezentuje sám seba. Aj keď si myslí, že nepodpíšem sa, nikto nevie, že som to ja, tak stále je tu početná skupina ľudí, ktorí vidia, kto akú karmu píše.
-Len sa čudujem, že sa potom takýto ľudia nehanbia písať do témy, kde sa seriozne diskutuje, keď cituje človeka, ktorému odovzdal takúto karmu a pár postov nad ním je moderátor, čo všetko vidí a krúti hlavou, čo sa tu deje..
-Len sa čudujem, že sa potom takýto ľudia nehanbia písať do témy, kde sa seriozne diskutuje, keď cituje človeka, ktorému odovzdal takúto karmu a pár postov nad ním je moderátor, čo všetko vidí a krúti hlavou, čo sa tu deje..
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
V zozname cenzury je par slov, ta prebieha verejne na fore, v sukromnych spravach a bude aj v karme. Vsetko je to len jeden script a robi to podla definovanych pravidiel. Niekedy je tych nadavok az moc a tak ci tak pochopis o ktoru nadavku ide, ci tam bude hviezdicka miesto jedneho pismena alebo nie.
Ale tu neide o hviezdicky a o nadavky na fore-verejne.Ide o tu anonymitu pri tej karme.Malo co ma dokaze nahnevat,ale toto ma dokazalo.Ak ti nejaky primitiv nadava,uraza teba,ci tvojoch blizkych a popritom vyuziva moznost"skryt sa".Asi moja prva nadavka na tomto fore,ale FUCK OFF vsetkym takymto ludom
.Ak by to zaviselo na mne,tak automaticky podpis ku minusovej,alebo ak nie tak radsej zrusit celu karmu..
-
mastermind
VIP
-
Digital
Guru
Tie nadavky ani tak nevadia , ale ked mi niekto napiše že som kkt a nepodpíše sa tak rozmyslam že či to mám brat vážne alebo čo... ,mal by som u riti keby mi to napise nejaky negramotný user ktorý má celý pobyt na fore červenú(karmu) ale nemal by som keby mi to napise nejaky hodnotnejsi clen fora , u ktoreho vidim ze neni dement...dudo02 napísal:Vsak hej,mate pravdu...Ale ani sam neviem preco ma to az tak dokaze nahnevat...Ale ak ti niekto napise napr.,ako tu niekto spominal"poje* si mater",alebo take veci-proste vojdu do mna nervy![]()
-
mastermind
VIP
-
t0m4s3
Admin
Sme offtopic, ale odpoviem ti na tvoju uvahu o "dobrom kamosovi moderatorovi". Rozhodne nestaci mat dobreho kamosa ani moderatora a dokonca ani admina. Vyber moderatora je zalozeny na aktivite daneho uzivatela a tato aktivita samozrejme nemoze nasemu "timu" uniknut, takze v pripade, ze je moderatorov nedostatok sa navrhnu urciti ludia a hlasovanim sa potvrdi/nepotvrdi do roly moderatora. Niektori ludia uz nie su tolko aktivni (mozno iba nie su vidiet v diskusii) ako predtym, no moderatormi ostavaju. A neda mi nespomenut, ze raz hlasovanie "nedopadlo" a uzivatel do roly moderatora uvedeny bol. Kto vie, ten vie, kto nevie, ten vediet nebude o koho sa jednadudo02 napísal:Ja som nahodou ako ziak vynikal..A to napriek tomu,ze by som na prstoch jednej ruky dokazal spocitat kolkokrat som sa ucil.Mozno by stacilo mat dobreho kamosa moderatora
.