z isteho pohladu sa tesim , sranda cez hodiny, neucenie sa, nechcenie robenia tahakov, adrenalinovane pdovadzanie.. uu chybalo mi to.. juj ale stavat a tvrdnut tam pol cifernika hodin.. no neviem vtedy sa mi chce plakat
kukiak napísal:z isteho pohladu sa tesim , sranda cez hodiny, neucenie sa, nechcenie robenia tahakov, adrenalinovane pdovadzanie.. uu chybalo mi to.. juj ale stavat a tvrdnut tam pol cifernika hodin.. no neviem vtedy sa mi chce plakat
Ja sa tiež teším, haluze cez hodinu a tak... noo uvidíme aký bude tento rok.
Fúúúúúú, vieš jak sa "teším" do školy Ja našu školu volám Koncentrák. Tento rok prídu k nám žiaci z iných škôl ako napr. ZŠ Charkovská 1 (ak ste zaregistrovali niekedy na TV JOJ televízne noviny tak bola spomenutá ZŠ Krosnianska 2 že chcú zrušiť dve školy vedľa seba a naša řída tam bola ) a to bude zase oničom školský rok, ráno o siedmej vstávať a potom si dať jednu do hlavy a ísť do školy. Další rok týrania a ponižovania
Ked mam pravdu povedať aj sa trochu teším, som zvedavý na nových ľudí aj na učenie, ale zase ostanem bez spolužiaka s ktorým som sa nasmial cez školský rok viac než dosť
Teším sa aj celkom, znova sa uvidíme, znova nelegálne chodenie na obedy a vymyšlánie nových spôsobov ako sa dostať do jedálne, znova tá haluz s istými dvoma osobami ; večné písanie si úloh pred hodinami a neučenie sa a jednotiek dostávania (väčšina predmetov).
Gympel je najlepší.
Sweety napísal:Fúúúúúú, vieš jak sa "teším" do školy Ja našu školu volám Koncentrák. Tento rok prídu k nám žiaci z iných škôl ako napr. ZŠ Charkovská 1 (ak ste zaregistrovali niekedy na TV JOJ televízne noviny tak bola spomenutá ZŠ Krosnianska 2 že chcú zrušiť dve školy vedľa seba a naša řída tam bola ) a to bude zase oničom školský rok, ráno o siedmej vstávať a potom si dať jednu do hlavy a ísť do školy. Další rok týrania a ponižovania
hh ja som z charkovskej a idem na K2
Kua tesim sa jak koza na noz