Takze jednoznacne MAFIA to je nieco neskutocne..fakt very nice hra...a potom vela som hral GTA to je tiez dobra hra a dlho bola jedina takeho zanru ze zahrnala vela veci dokopy...gotfather bola tiez dobra hra..a teraz si stahuje call of duty 1 som zvedavy nato ale zeraj je to pecka
Hmmm podla mna na prvom mieste je stara dobra MAFIA a potom ide STALKER ... presiel som jeden koniec akoze bolo to zaujimave ... nebolo to az v takom dobrom pribehu ale nadvezovalo to na seba proste parada este prejst tych 6koncov a potom vam poviem
Kto neprešiel Planescape Torment, nevie čo je príbeh
A STALKER bol tiež zaujímavý počin... až mi je ľúto, že som ho tak rýchlo prešiel, má úžasnú atmosféru (hlavne s realism modom )
Bolo to tu 40x a bude to tu aj 41. ale je to Fahrenheit, proste fakt sa nedalo odísť
A viem ktorá to určite nebola a to bola Condemned ale nie preto že by bol zlý príbeh
Mafia , Ni-Bi-ru bolo tiež zaujímavé a čo takto Pokémon ?! originálne je to na gameboy Advance/color ale ja to okrem mobilu drtím ešte občas aj an PC , behať po mestách , chytať malé príšery , viem , že to znie detsky ale je to vážne hra , ktorú si rád zahrám , napriek grafike pohľadu či ich veku
S odstupom casu u mna vedie jednoznacne HL1 tento pribeh zatial nebol nicim inym v PC hrach prekonany, pocit ze som sam niekde pod zemou, v tajnom labaku, kde sa nieco posr*lo, a vlada sa to snazi utajit bol super,...
mystique napísal:S odstupom casu u mna vedie jednoznacne HL1 tento pribeh zatial nebol nicim inym v PC hrach prekonany, pocit ze som sam niekde pod zemou, v tajnom labaku, kde sa nieco posr*lo, a vlada sa to snazi utajit bol super,...