ja sa tesim do školy ... najlahsi rocnik aky moze byt ma caka... vacsinu casu v skole budem robit to co ma da sa povedat baví.. projektovat záhrady , mensie stavby... žiadne tažke vypočty, vela prace na PC a vela dievčat v triede
Čo ja vám viem, ja som už tiež celkom zvedavá, ako bude na výške . Jediné, čo ma moc nepotešilo bolo zistenie, že sa začíname učiť skoro rovnako ako keby som bola na ZŠ alebo SŠ. Som si myslela, že aké dlhé prázdniny budem mať. Ale to som si naozaj len myslela.
skolllaaaaaaaa aachhh ved ako ja budem vstavat kazdy den o piatej rano? ked stale spim tak do 12:00 ? ale už si pomali musím zvikať, veď viď. kedy toto píšem
pi*i, vcera som sa dozvedel ze zajtra mam skusku, holt ked niekto nestiha ked ma. do skoly ma to vobec netaha. radsej by som isiel robit nieco ine, napr. pracovat a zarobit a minut.
Digital napísal:ja sa tesim do školy ... najlahsi rocnik aky moze byt ma caka... vacsinu casu v skole budem robit to co ma da sa povedat baví.. projektovat záhrady , mensie stavby... žiadne tažke vypočty, vela prace na PC a vela dievčat v triede
kokso normalne ti zavidim taki co maju radi svoju skolu su ozajs stastni
no mne to je v podstate jedno... skolsky rok ubehne zasa ako voda, budeme mat dost vela prazdnin, bude kopec srandy a uz som aj celkom zvedavy na nase nove prvacky ale tak zasa druha vec je ze nas budu profaci stavit ako vzdy, no co uz, tie prvacky to dufam vykompenzuju
ANONYMKA17 napísal:Tak tohto sa aj ja obávam, ale zas na druhej strane budeme mať konečne po tom...teda ak sa podarí
ja sa skor bojim ze ma nepripustia ani k mature..a tiez nie som uplne presvedceny kde pojdem na vysku (8rocne gymnazium robi svoje, nemam vek nato aby som rozmyslal kam dalej. )
na nic najblizsi rok sa netesim
NO ja som bol dnes nejaké papiere na prax dať potvrdiť a ked som videl tých učiteľov, že akú chystajú žranicu mal som dosť a bolo mi z tých xichtov zlé prespnejšie na grc
btw. isť do školy po prázdninach by sa dalo prirovnať k navšteve zubára a ta škola je ešte horšia
mirak2 napísal:ja sa skor bojim ze ma nepripustia ani k mature..a tiez nie som uplne presvedceny kde pojdem na vysku (8rocne gymnazium robi svoje, nemam vek nato aby som rozmyslal kam dalej. )
na nic najblizsi rok sa netesim
asi tak pol na pol...
tesim sa na nove a zaujimavejsie predmety, nez boli minuly rok, a ze uz nebudem musiet studovat ziadny ekonomicky predmet a tesim sa na lepsi intrak nez minuly rok
a na co sa netesim, su tony ucenia na tie menej zazivne predmety
(btw. idem byt druhak na FRI ZU)
Digital napísal:ja sa tesim do školy ... najlahsi rocnik aky moze byt ma caka... vacsinu casu v skole budem robit to co ma da sa povedat baví.. projektovat záhrady , mensie stavby... žiadne tažke vypočty, vela prace na PC a vela dievčat v triede
mna najtazsi 250/450 ludi musi vypadnut... bohuzial mame v skupine dievcata, ktore slusne povedane alebo nie su obdarene rozumom alebo krasou
bolek napísal:Čo ja vám viem, ja som už tiež celkom zvedavá, ako bude na výške . Jediné, čo ma moc nepotešilo bolo zistenie, že sa začíname učiť skoro rovnako ako keby som bola na ZŠ alebo SŠ. Som si myslela, že aké dlhé prázdniny budem mať. Ale to som si naozaj len myslela.
kedy zacinate? my 17.9.
Sheep napísal:kokso normalne ti zavidim taki co maju radi svoju skolu su ozajs stastni
mozno to bude zniet zvlastne, ale skolu, na ktoru chodim priam zboznujem