Vykradanie starsich pesniciek novymi kapelami
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zoberme si to takto, nic proti dnesnej prebasovanej muzike, ale neuznavam, ked zremixuju super song z 80s ako je teraz zvykom....kazda druha pesnicka tak pomaly vychadza
a nazyvaju to novym songom a vsetci nepozanjuci tu pesnicku originalne kricia aka nova bomba, spomeniem cascadu,novaspace, dokonca aj eric prytz call on me je remix z 80s
rad by som sa vratil do tej doby, lebo to bola doba plna krasnej hudby a noviniek, teraz ked nieco pocujem, viem, ze to tu uz bolo....
-
seth82
Darca
Budte radi ze nebyvate v UK...tu sa to tym len tak hemzi najnovsie, vsetci teenageri ficia na tom sku*venom hardcore - princip je jednoduchy - vezme sa nejaka pesnicka, najlepsie hitovka z rokov 80tych (napriklad Roxette, Kim Wilde, Bangles, proste hocico co bolo v rebrickoch a bodovalo to), zrychli sa to o polovicu minimalne, vratane hlasu, takze to vsetko zneje ako smolkovia, a mrdne sa tam riadny bas...a mame nove hity...toto je nieco strasne...skuste si len tak zo srandy stiahnut novu Best Of Hardcore 2007 alebo tak nejako sa to vola, a to nieco zazijete...z kazdej strany to tu hra, ti mantavi blbci sedia v autobuse a z mobilu to pili na plne gule...to je fakt hroza..
a aby som este nezabudol, tak mozem priratat k mojej nevoli aj vsetky Nemecke prerabky starych hitov, napr Kate Ryan a neviem kto este...to bolo tiez na grc...
S tym Kornom suhlasim, The Wall sa da, ale mne sa osobne paci pesnicka 13 od Mushroomhead, to je prerabka Seala - Crazy...peeekne.
a aby som este nezabudol, tak mozem priratat k mojej nevoli aj vsetky Nemecke prerabky starych hitov, napr Kate Ryan a neviem kto este...to bolo tiez na grc...
S tym Kornom suhlasim, The Wall sa da, ale mne sa osobne paci pesnicka 13 od Mushroomhead, to je prerabka Seala - Crazy...peeekne.
V roku 1970 spravila kapela The Who piesen Behind Blue Eyes a tu prespievala kapela Limp Bizkit a mala s nou poriadny uspech a dokonca ked ju niekto spieval v superstar tak aj zahlasili, ze to je od Limp Bizkit.
Aj Status Quo jeden zo svojich najvacsich hitov Rockin All Over The World prebral od Johna Fogertyho
Aj Status Quo jeden zo svojich najvacsich hitov Rockin All Over The World prebral od Johna Fogertyho
leda prd Clash, ta pesnicka vznikla ked mal strummer 12 rokov!!!!awtt napísal:Naj cover je na hotel california sice neviem kto to spieva lebo mam tu pesnicku asi 5x a pri kazdej je iny interpret a ta ista piesenale je to genialne ake ska z toho spravili
tainted love mali povodne The Clash
ale bola tolkokrat zmutovana ze sa to straca. original je pochopitelne Gloria jones, spopularizovana bola skupinou soft cell.
nejake z podarenych prevzatych skladieb. youth group-forever young(Alphaville).
tori amos-smells like teen spirit(nirvana)
-
mirak2
Hardcore addict
Still Loving You
Freestyler
Holy Diver
Smoke On The Water
Enjoy The Silence
Enjoy The Silence
Wonderwall
The Final Countdown
La Isla Bonita
All About Us
Losing My Religion
Send Me An Angel
ano som saleny, no a co? tak trochu sa mi pacia metal/punk cover verzie na zname songy...mozte si zapindat
Freestyler
Holy Diver
Smoke On The Water
Enjoy The Silence
Enjoy The Silence
Wonderwall
The Final Countdown
La Isla Bonita
All About Us
Losing My Religion
Send Me An Angel
ano som saleny, no a co? tak trochu sa mi pacia metal/punk cover verzie na zname songy...mozte si zapindat
-
in your world
Light Star
síce originál je best, ale toto sa mi zdá tiež dobré, ale inak podané
http://www.youtube.com/watch?v=EWBiXO4qLSs
-
olololwtfomg
Expert
-
mirak2
Hardcore addict
toto je asi treti cover co pocujemin your world napísal:síce originál je best, ale toto sa mi zdá tiež dobré, ale inak podané