btw. Charfreitag na úvod v hode kladivom vyše 80 metrov
MS 2007 v Osake - atletika
MS 2007 v Osake - atletika
Sledujete to niekto
Presadí sa podľa Vás niekto aj zo Slovákov
-
Sagittarius
Guru
Ja som sledoval s veľkým napätím 100 m mužov a poviem ti ostal som prekvapený, ked som videl ako dobré vyštartoval Asafa Powell a aký mal náskok a v závere to Tyson Gay stiahol a dokonca ho predbehol a Asafa skončil až 3.hojko napísal:Nesledujem, ale cez tyzden si urcite rad pozriem. Rad mam kratke bezecke trate, ci je to uz 100m alebo 110m cez prekazky, ale ani tym dlhym sa nevyhybam. Taktiez skok do piesku ci o tyci si rad pozriem. Z nasich vidim na uspech jedine Klocovu, uvidime ci sa jej podari nieco dosiahnut.
Toto ma dosť prekvapilo
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hej to som pozeral aj ja a na konci asafa akoby mu odsli silia lebo co lebo dost spomalil...J.O.S.E napísal:Ja som sledoval s veľkým napätím 100 m mužov a poviem ti ostal som prekvapený, ked som videl ako dobré vyštartoval Asafa Powell a aký mal náskok a v závere to Tyson Gay stiahol a dokonca ho predbehol a Asafa skončil až 3.![]()
Toto ma dosť prekvapilo
správa
toto si neviem vysvetliť ničim iným iba tým, ak si pozeral tie rozbehy a semifinále tak on naschval vypúšťal takých 40 metrov do konca a to sa mu stalo osudne už v prvom semifinále ked o už jeden súper vdaka tomu obehol, tak sa nepoučil a možno mu to chýbalo alebo ich podcenilden333 napísal:hej to som pozeral aj ja a na konci asafa akoby mu odsli silia lebo co lebo dost spomalil...
btw. aj tak je svetový rekorder ešte stále
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
správa
nie som si istý, pretože som celé finále nevidel, ale zdá sa mi, že v piatom kole to bol práve ten bielorus kto prehodil našeho Charfreitaga, pretože slovinec v piatom kole hádzal ako posledný a naš predposledný a viem, že slovinec už na všetkom nemohol nič zmeniťmatko888 napísal:ano je to super, drzal som mu alce , len skoda ze ho ten slovinec predbehol , mohol byt 2. ale aj tak je to super uspech. respekt
-
Sagittarius
Guru
Re: správa
Tak je, ale Bielorus (Tichon) ho predbehol v šiestej sérii.J.O.S.E napísal:nie som si istý, pretože som celé finále nevidel, ale zdá sa mi, že v piatom kole to bol práve ten bielorus kto prehodil našeho Charfreitaga, pretože slovinec v piatom kole hádzal ako posledný a naš predposledný a viem, že slovinec už na všetkom nemohol nič zmeniť
v šiestejSagittarius napísal:Tak je, ale Bielorus (Tichon) ho predbehol v šiestej sérii.
btw. hlavná vec, že ma konečne Slovensko medailu z MS v atletike, už druhú v historií.
-
Sagittarius
Guru
S tou medailou to je pravda. Ale ja si myslím, že 6-krát.J.O.S.E napísal:v šiestejved naš hádzal iba 5-krát , nie
![]()
btw. hlavná vec, že ma konečne Slovensko medailu z MS v atletike, už druhú v historií.
o našom viem, že nabeton hadzal 5-krát pretože komentátor hovoril, že je obdivuhodné, že každý z piatich pokusov bol meraný.Sagittarius napísal:S tou medailou to je pravda. Ale ja si myslím, že 6-krát.
-
Sagittarius
Guru
Ale pri prvom mal prešľap, takže 5 + 1 = 6.J.O.S.E napísal:o našom viem, že nabeton hadzal 5-krát pretože komentátor hovoril, že je obdivuhodné, že každý z piatich pokusov bol meraný.
nie je to náhodou tak, že ak ma prešľap tak sa mu ani len nemeria a ma stále iba 5 pokusov a ked napr. urobí 5 prešľapov tak je poslednýSagittarius napísal:Ale pri prvom mal prešľap, takže 5 + 1 = 6.
-
wolfbb2000
Medium Expert
vzdy som bol velkym televiznym fandom atletiky, ale o Osake som nevedel do teraz dokopy nic... skratka nebol cas to sledovat a velmi ma to mrzi. O tej medajle som sa dozvedel len z tohto fora prave teraz...
je to paradicka take umiestnenie, este Kovaca mam v zivej pamati z Aten heh...
slubujem ze sa polepsim
je to paradicka take umiestnenie, este Kovaca mam v zivej pamati z Aten heh...
slubujem ze sa polepsim