Kofein + alkohol
Kofein + alkohol
viete nieco o tomto spojeni? ja som pocul ze to posobi ako dost silny energy drink...proste ze po tom ficite
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no nevioem neviem ci ide o kofein ... lebo kofeinove napoje sa pouzivaju bezne ako vyborna brzda a trosku ta prebudia ... ale redbull obsahuje taurin a rozne taketo veci, ktopre napomahaju rychlejsiemu uvolneniu energie, zazenu unavu a predovsetkym zasvinia organizmus
... takze tak ... skor by som to bral tak ze kombinacia energetickeho napoja samotneho je taka, ze ked ju mixnes s alkoholom, alebo nou alkac zapijes, tak ten ucinok trosku ovplyvni .. mozno zosilni, mozno sa ten alkohol len slabsie odburava, alebo sa zacne etanol ci metanol ci kere patoky to pijete uvolnovat skor a vo vacsom mnozsatve, ze ho organizmus nevyluci toplko nespracovaneho, alebo neviem
...
Re:
Ale davaj si bacha. A to si v akych mnozstvach pil ... ? A si zapijal absinth redbuloom a dookola? Ci aj len redbull a len absinthRobbie42 napísal:No s vodkou neviem, ale s absinthom som to v pohode pil
To hej, ale tu sa prebera ako si tie stavy zlepsittomPD napísal:Kava udrziava alkohol v tele...To, ze ked si das kavu ked si nacecany je mytus
A redbull s chlastom? Pohodicka, mlade srdce vydrzi bez problemu
-
ProfionQQ
Medium Star
lol
a co znamenam mlade srdce??? kamos to pije pravidelne redbull + vodka...a na druhy den mu je vzdy tak zle ako keby vypil sud piva..tak nwm co na tom vidite...radsej si nalejem vodku samuuuGothaR napísal:To hej, ale tu sa prebera ako si tie stavy zlepsitTakze vtedy kofein zabera, lebo rozprudi krv. Ale kava je neucinna ak chce niekto rychlo vytriezviet.
A redbull s chlastom? Pohodicka, mlade srdce vydrzi bez problemu
Re: lol
No cakam tak do 30 rokov zivotaProfionQQ napísal:a co znamenam mlade srdce??? kamos to pije pravidelne redbull + vodka...a na druhy den mu je vzdy tak zle ako keby vypil sud piva..tak nwm co na tom vidite...radsej si nalejem vodku samuuu
Nie je dobre toho pit vela, ja to mam tak raz do mesiaca mozno, radsej mam cistu becherovku, pripadne beton
Ale nechapem naco to pije, ked mu je stale zle...ja som dlho hladal spravnu kombinaciu a vyslo to na: becherovka+tonic+pivo, po tom mi nikdy nie je zle a malokedy rano zaboli hlava
-
axxis
Addict
Fakt? Vies co je boat? To je vodka+6redbullov (dokonca sa na to vyraba aj specialny stojan, mam aj foto ale nieje dostupne, az sa vrati bracho a donesie medium na ktorom je postnem) Pijem to casto, ale nepocitujem ziadne vyrazne zmeny. Naposledy som dokonca ani len nebol opity co si doteraz neviem vysvetlit.Vlado6230 napísal:Inak to s tym Red-bullom -Vas moze aj zabit ked vodku zapijate nim.
To je strasna pecka na organizmus. Tak to vam velmi neodporucam.... A kavu som este nepil ked som bol v stave.
-
Robbie42
Light Professional
Re:
Normalne, zmiesane do pohara... a vazne mi to nic moc nespravilo, bolo to klasické opitie, nič moc... mám aj fotoVlado6230 napísal:Ale davaj si bacha. A to si v akych mnozstvach pil ... ? A si zapijal absinth redbuloom a dookola? Ci aj len redbull a len absinth
-
qwerty-xyz
Re: kofein + alkohol
NESKUSAT!!!!!! za ziadnu cenu!!! aj ked dakto miesa energeticke napoje s alkoholom vo vlastnom zaujme neskusat!!!!JumperAL napísal:viete nieco o tomto spojeni? ja som pocul ze to posobi ako dost silny energy drink...proste ze po tom ficite