Problem s N6300

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hacker12
Novice
Novice

Problem s N6300

Príspevok od používateľa Hacker12 »

Takze kto ju mate viete ze na boku su take dve ledky modre na akej forme to gunguje to bliknutie prosim poradte mi dakujem
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

heh.. to nie je problem.. :) ja som zatial zistila, ze to je na to, ze ak mas neprijaty hovor, pripadne spravu ktoru si nevsimnes hned ako ti dojde a neprecitas si ju, tak ti to tam blika dokym to neotvoris. a da sa to tusim vypnut..ak ti to vadi. niekde v nastaveniach.. tusim som to tam zahliadla, no teraz to nemozem najst.. :(

ale toto mala uz aj kopa starsich telefonov.. toto blikacie.. oné.. :D
Hacker12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hacker12 »

tereza napísal:heh.. to nie je problem.. :) ja som zatial zistila, ze to je na to, ze ak mas neprijaty hovor, pripadne spravu ktoru si nevsimnes hned ako ti dojde a neprecitas si ju, tak ti to tam blika dokym to neotvoris. a da sa to tusim vypnut..ak ti to vadi. niekde v nastaveniach.. tusim som to tam zahliadla, no teraz to nemozem najst.. :(

ale toto mala uz aj kopa starsich telefonov.. toto blikacie.. oné.. :D
to naozaj to by mohlo byt cool
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

robia to telefony s40 3rd urcite, pokial nemas led tak ti blikne displej (n5300)
a ako spominala kolegyna:D tak je to pri neprijatych veciach, udalostiach
starsie nokie to nerobili
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jeeej, ja som kolegyna :P no ale neviete kde sa to da vypnut? bo vzdy ked hram hru, tak mi niekto napise a potom mi to blika jak dive. a teraz to nemozem ani za nic najst! vrr! a ledky mali aj starsie telefony uz. napr siemens, ale nokie este nie. to je pravda :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zajtra mame cornem fon a pohladam to :P ale podla mna sa to bud da vypnut v nastaveniach krytu(prislusenstva), fonu alebo neda:P
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

heh. no corni. budem vdacna :) a ja mam taky pocit, ze ked som sa s nim prvykrat hrala a nastavovala si veci ako tony, ze to tam bolo. nieco ako svetelne efekty.. ale nie som ista. no teraz ako keby to zmizlo. sa mi to schovava, urcite. svina jedna :lol:
Napísať odpoveď