Verite na to,ze ak by ste zmenili jednu vec zmenite vsetko ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ano verim tomu, staci zeby som sa v skole ucil na 1 a 2 a matka by mi davala love, nehustila by mi kraviny do hlavy, nestazovala by sa ked som pri kompe atd....mal by som sa ovela lepsie :shock: a to nehovoriac ze ak sa clovek zmeni, preorientuje svoj system a spravanie tak sa zmeni aj vsetko okolo neho...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

tereza napísal:heh. toto sa mi paci, takze ak nebudem nic robit a je mi sudene byt milionarkou, tak nou budem? :D

srandujem
to bol len príklad na ktorom som chcel vysvetliť, že ja verím na osud.

btw. nemyslím si, že nikdy nebudeš nič robiť to by si asi nevydržala :wink:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

robila som si iba srandu. a s tym nic nerobenim.. nepoznas ma.. :D

a k teme: neviem co si mam o tom mysliet, fakt nie. ci je nejaky osud, ci nie... hmm.. co hlasa krestanstvo? ze Boh ma pre nas predom urcenu cestu?
spanoo
Star
Star

ANO

Príspevok od používateľa spanoo »

s cistym svedomim mozem povedat ze jedna vec by zmenila cely moj zivot...keby som si pred 3 a pol rokom nelahol opity do postele mojej terajsej priatelky...tak teraz by som bol na 100% inde...ona zmenila cely moj zivot od zakladov...cize jedna vec moze zmenit mnoho ostatnych...som si isty
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

OSUD ? :D :D :D

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

na osud neverim....ale neverim ze vsetko je len zhoda nahod...

v jednej teme som uz napisal ze sa mi nepaci myslienka ze s mojim zivotom sa hra niekto iny ako ja...ze to niekto uz vsetko dopredu vymyslel a ja som len babka....

a ak osud existuje tak keby zmenim jednu vec tak aj tak to ide vsetko podla vopred dohodnuteho planu....tak nevidim v tejto otazke zmysel
spanoo napísal:s cistym svedomim mozem povedat ze jedna vec by zmenila cely moj zivot...keby som si pred 3 a pol rokom nelahol opity do postele mojej terajsej priatelky...tak teraz by som bol na 100% inde...ona zmenila cely moj zivot od zakladov...cize jedna vec moze zmenit mnoho ostatnych...som si isty
a teraz si otec styroch krasnych deti???
J.O.S.E
King
King

Re: OSUD ? :D :D :D

ProfionQQ napísal:na osud neverim....ale neverim ze vsetko je len zhoda nahod...

v jednej teme som uz napisal ze sa mi nepaci myslienka ze s mojim zivotom sa hra niekto iny ako ja...ze to niekto uz vsetko dopredu vymyslel a ja som len babka....

a ak osud existuje tak keby zmenim jednu vec tak aj tak to ide vsetko podla vopred dohodnuteho planu....tak nevidim v tejto otazke zmysel
ale ty nemôžeš vopred vedieť či ak si niečo zvoliš tak či si zvoliš správne alebo nesprávne to sa ukáže až neskôr s odstupom času ako tu niektorí píšu že majú priateľky v ich prípadoch ma rozhodnutie kladný výsledok. :)
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

myslim ze nieco na tom bude...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tiez som parkrat rozmyslal nad tym, ze keby bolo keby...
keby som isiel na inu VS, tak by som bol niekde inde a asi by som mal uplne iny zivot...
ale naco rozmyslat nad tym, co by bolo keby... ked mame pritomnost a ta je dolezita... tj. musim urobit rozhdnutie teraz a zvazit nasledky.
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

vela krat som rozmyslala, ze co by sa stalo keby..napr.keby som sla na inu skolu ako som sla, tak by som stretla uplne inych ludi ako su ti s ktorymi sa poznam teraz, ktorych mam rada a ktori menia moj zivot..a ked si predstavim, ze by som ich vobec nepoznala tak je to dost cudne..a tak som rozmyslala koho by som stretla keby som bola na tej druhej skole a ako by to ovplivnilo moj dalsi osud..
ale napr.som na skole stretla chalana, moju lasku ktory tam prestupil zo skoly na ktoru som mala ist vovodne ja..tak som rozmyslala ze keby som sla tam ci by sme sa aj tam stretli a ci to nie je osud, ze ked som tam nesla tak on siel na moju skolu..ze sme sa proste museli stretnut..ci to nebol osud
tak nie som ista comu mam verit, ale skor verim tomu, ze si sami svojimi rozhodnutiami ovplyvnujeme svoj osud, hoci...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

akoze ja mam 1ky a 2ky....a ked sedim pri PC 13h denne aj tak po mne matka huci :cry: :cry:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nooo ja zacnem ako inak s futbaloveho hladicka . mohol som prestupit do jedneho dobreho klbu , ale ostal som este v tom starom , a neviem ci som urobil dobre. keby som isiel do noveho vsetko by bolo inak. nastastie ma stretlo stastie , ktore je v podobre ze ma chce este vela klubov neporovnatelnych s tymi kde som teraz a nesu ani na slovensku. a ci verim na osud? podla mna si kazdy urcuje svoj jednoduchy osud , ale kazdy ma v zivote niake tie krizovatky , ktore ked dobre vyuzije tak zmeni svoj zivot. kazdy podla mna dostane sancu na to aby sa mal lepsie , len nie kazdy to vyuzije. asi tolko
J.O.S.E
King
King

správa

matko888 napísal:nooo ja zacnem ako inak s futbaloveho hladicka . mohol som prestupit do jedneho dobreho klbu , ale ostal som este v tom starom , a neviem ci som urobil dobre. keby som isiel do noveho vsetko by bolo inak. nastastie ma stretlo stastie , ktore je v podobre ze ma chce este vela klubov neporovnatelnych s tymi kde som teraz a nesu ani na slovensku. a ci verim na osud? podla mna si kazdy urcuje svoj jednoduchy osud , ale kazdy ma v zivote niake tie krizovatky , ktore ked dobre vyuzije tak zmeni svoj zivot. kazdy podla mna dostane sancu na to aby sa mal lepsie , len nie kazdy to vyuzije. asi tolko
s tým futbalom si to pekne uviedol a mna v tom momente napadol Marek Mintal - keby po výbornej sezone v ktorej dal tuším okolo 30 golov prestúpil do iného mužstva tak by tam možno napredoval ešte viac ako v Norimbergu, ale on sa rozhodol zostať a dnes ma už za sebou niekoľko operácii a je zjavne, že na lepšie mužstvo môže zabudnuť, pretože vdaka zraneniam išla jeho cena dole - v tomto prípade sa on rozhodol podľa mna zle

na druhej strane ty si tušímže ešte mladý a ked si sa rozhodl zostať v tom svojom klube naprieko tomu, že ťa chcelo viacero mužstiev a teraz ešte aj zo zahraničia tak si urobil asi dobré - si myslím, že vo futbale je hlavne aby si sa nezranil v čase ked maš formu.
Možno keby že si prestúpil do iného lepšieho mužstva tak by si tam iba zohrieval lavičku nahradnikov ako sa tomu tušim hovorí.
Takže je tu dosť ciest, ktoré si si mohol zvoliť ale ako sa mi zda tak si si zatiaľ zvolil dobré. :) :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

for J.O.S.E : prave preto som ostal doma , ze mam cas aby som nazbieral viac skusenosti , nemam sa kam ponahlat.
Maros.14
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Maros.14 »

jasne ze ano potom by sa zacolo nabalovat ako snehova gula :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: OSUD ? :D :D :D

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

J.O.S.E napísal:ale ty nemôžeš vopred vedieť či ak si niečo zvoliš tak či si zvoliš správne alebo nesprávne to sa ukáže až neskôr s odstupom času ako tu niektorí píšu že majú priateľky v ich prípadoch ma rozhodnutie kladný výsledok. :)
to je pravda co hovoriis ale v konecnom dôsledku ak osud existuje tak aj to ze som o tom rozhodnuti rozmyslal uz bolo dopredu predurcene....potom vsetko je dopredu vymyslene...aj toto ze sem pisem je osud ne???...mozno mam zly nazor na to ale mna o opaku nepresvedciite...ak by sa vam to chcelo, tak bez dôkazov, ze osud existuje za mnou ani nemusite chodit
slavo120
Professional
Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa slavo120 »

J.O.S.E napísal:Kdekoľvek sa človek nachádza tak tomu čo mu je súdene nemôže uniknuť :!: :) /či je to dobré alebo zlé/
takze istym sposobom to myslis tak ze ak ma ma zajtra prejst auto tak ma prejde nech si vyberiem akukolvek cestu .... hmm neviem ci s tymto mozem uplne suhlasit jasne nikdy nebudem vediet odpoved co by sa mi stalo ak by som siel do lava kedze si vyberiem cestu do prava (to je len priklad) , ale tu cestu si vyberem sam a tym padom si svoj osud vytvaram sam nie ...
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

tak hej sami.. no ako sa to vezme.. lebo podla J.O.S.E.-ho teorie by ta zrazilo auto aj kebyze ides vpravo.. bolo by fakt zaujimave to vyskusat napriklad tym ako tu uz bolo spomenute, ze vratit cas.. no ale to sa neda. skoda. tiez by som bola zvedava ako to vlastne je.. :smt047
slavo120
Professional
Professional

tereza napísal:tak hej sami.. no ako sa to vezme.. lebo podla J.O.S.E.-ho teorie by ta zrazilo auto aj kebyze ides vpravo.. bolo by fakt zaujimave to vyskusat napriklad tym ako tu uz bolo spomenute, ze vratit cas.. no ale to sa neda. skoda. tiez by som bola zvedava ako to vlastne je.. :smt047
takze to zomriem a ani sa nedozviem ci to mohlo byt inak :D ....waaaaa to ma zerie heh ..... takze su dve teorii ze ak pojdem vlavo bude vsetko inak ako v pravo a druha nech idem kde chcem i tak zomriem (samozrejme teoreticky ja chcem este zit :D ) ...........hmm teraz je dost otazne ci sa da smrti utiec alebo nie :D .. kto vyskusa ? :D hladam dobrovolnikov ... len neviem presne ako bude pokus prebiehat ............
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

tereza napísal: tiez by som bola zvedava ako to vlastne je.. :smt047
je to cisto o nahode :-P ci stretnes pijana za volantom alebo nie :-P. nehladajme v tom taketo teorie, boh predsa (ak existuje) nema cas kontrolovat kazdu osobu v rovnakom case :)... btw na MS 07 som mal pri sledovani hokeja pocit, ze keby som ho nepozeral, tak by sme vyhrali :D
slavo120
Professional
Professional

jimino napísal:btw na MS 07 som mal pri sledovani hokeja pocit, ze keby som ho nepozeral, tak by sme vyhrali :D
tak uz ziaden hokej plati :D :wink: ........ ja zas ked som si raz dal tiket a dal som ze vyhra Manchester United tak prehrali a ja nikdy nepodavam to bolo vynimocne tak som mal pocit ze prehrali preto lebo som si ho podal :D
Napísať odpoveď