Mega dlhe hranie
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mega dlhe hranie
tak myslim tym to ze: ako dlho dokaze hrat pocitac??? hodinu, dve, tri? 10 hod 15 hod???? a pri akej hre to bolo???
-
Šu-Do
Redeemer
nauc sa spravne zakladat temy....
precitaj si pravidla
...
u mna to bolo pri hre CoD2 Single player... 13hodin vkuse..
od 13:00 do 2:00.. ale to len preto lebo kamarat to presiel za 3 hodiny.. lenze to som nevedel ze ten kkt to hral s cheatmi na najlahsej urovni (je*nuty kar, on cheatuje vsade.. ece ani nema nainstalovanu hru a uz hlada cheaty) no a kedze som si stale myslel ze hra uz by mala koncit tak pokracovala dalej i ked scenky vyzerali ze uz je koniec.. no ale ked som to uz tak dlho hral tak som to aj dohral
to bol normalne rekord.. lebo ked zacnem nejaku hru tak pri nej vydrzim max par minut
ale to len pri novych ktore som ece nehral.. u takych asi 90%.. niekedy sa najde aj ta vynimka ked je hra naozaj dobra 
precitaj si pravidla
...
u mna to bolo pri hre CoD2 Single player... 13hodin vkuse..
od 13:00 do 2:00.. ale to len preto lebo kamarat to presiel za 3 hodiny.. lenze to som nevedel ze ten kkt to hral s cheatmi na najlahsej urovni (je*nuty kar, on cheatuje vsade.. ece ani nema nainstalovanu hru a uz hlada cheaty) no a kedze som si stale myslel ze hra uz by mala koncit tak pokracovala dalej i ked scenky vyzerali ze uz je koniec.. no ale ked som to uz tak dlho hral tak som to aj dohral
to bol normalne rekord.. lebo ked zacnem nejaku hru tak pri nej vydrzim max par minut
-
Andi_Cibula
Addict
-
frederick123
Star
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
ja ked sa podari nejaka dobra LANka, tak cely den odrana dorana, potom den pauza a na dalsi den znova
, ale to uz nebyva, stare dobre casy
,,, teraz robota a tak, tak sa neda, ale, len tak doma asi max 15hodin -- (Flatout 2 multiplayer, kedysi diablo 2
, Sacred 2 , a tak podlatoho co je poruke FPS sa da vacsinou prejst do 10,15 hodin) a skoro som zabudol na GTA (3, VC, SA), ale to je uz extreme, zvycajne tak 3,4 hodky