aku hru by ste chceli\idete mat
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
aku hru by ste chceli\idete mat
kedze sa mi blizia narodkya mama nevie co kupi+na ttrhu je ide byt vela dobrych chcem sa kusok nechat insipirovat poprecitat vase nazory na nejake hry ATD....ja by som momentalne cel mat doma bud haze alebo zaklinaca
-
dexter7007
Zablokovaný
ja som sa tiez bal tak som si apgrejdoval cely comp.....vlastne iba monitor a bedna mi zostalaTheking napísal:ja by som chcel mafiu2..aj ked este nevysla![]()
...vsetko co by som momentalne chcel mat este nevyslo, resp, nejak ma nic nenapada z tych co uz na trhu su....
cize proste gta4,mafia2,pro street, gothic 4, fall out 3
potom je tu este otazka ci mi nieco z toho vobec pojde
sak si vyskusaj demo - a budes vediet, ci sa hru oplati kupit alebo niedexter7007 napísal:ja som sa tiez bal tak som si apgrejdoval cely comp.....vlastne iba monitor a bedna mi zostala.......no ale ja newiem ja cem mat vela hier ale najradsej by som ich naa vlastnej kozi otestoval a potom by som povedal ci ju chcem alebo ne
-
dexter7007
Zablokovaný
-
blitzkrieg
Professional
Re: aku hru by ste chceli\idete mat
zalezi od teba co ta bavi "zaner"dexter7007 napísal:kedze sa mi blizia narodkya mama nevie co kupi+na ttrhu je ide byt vela dobrych chcem sa kusok nechat insipirovat poprecitat vase nazory na nejake hry ATD....ja by som momentalne cel mat doma bud haze alebo zaklinaca
-
dexter7007
Zablokovaný
napriklad z www.gamespot.com i ked tam sa treba myslim regnutdexter7007 napísal:ked uz je tu ta tema skadial mozem tahat demaaa???z jakej stranky???nech daco skusim
-
dexter7007
Zablokovaný
ked je zadarmo regnutie nevadiStopa napísal:napriklad z www.gamespot.com i ked tam sa treba myslim regnut
ja som si dneska objednal Total War: Eras za tu cenu sa to oplati (samozrejme kto ma rad tu seriu)