Kofein + alkohol

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Na Michiganské univerzitě, USA, byly studovány...
viac snad ani netreba citat
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

fpohodke, aspon si svizny ked chvastas.... na jednom feste som mal najprv zo 2 deci borovicky, co sme mali 7micku traja a na bare som chvastal sam tak som mal 8 boroviciek- kazda s red bullom a potom ked dochadzali kese tak este zo 5 normalne s brzdou a fpohode, mozno to spravilo to ze som sa opil skor ale fakt minimalny rozdiel...
Ale naozaj si treba davat pozor aby ste si ked budete opity neporezali papulu na plechovke :evil:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

axXis napísal:viac snad ani netreba citat
Urcite si cital aj dalsie clanky, ze? :roll: Odpovedat nemusis, to bola recnicka otazka.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

axXis napísal:vodka+6redbullov
chlapce, samotnych 6 redbullov s tebou musi zamavat! minule som si len zo srandy tych 6 redbullov dal (bez vodky), potom som sadol som do auta a tak sa mi zacali triast ruky nohy, ze som nevedel vymacknut spojku, bolo to ako ked si Chev Chelios dal zopar redbullov, normalne som pocul svoje srdce. a nieto ze si dam este vodku, hazard so zdravim nie je len tak :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Suhlasim s kibom. Minule som vypil napoj, ktory mal 1l a obsah taurinu a kofeinu pomerne vacsi ako redbull, tzn. presne akoby som vypil liter redbullu. Na nocnej som bol totalne mrtvy, tak som vypil asi tristvrte flasky. Rano ostatni kolegovia mrtvi a so mnou to silo akoby som hulil travu a do toho si pustil d'n'b. Totalne peklo.
Diestro
Expert
Expert

Re: kofein + alkohol

Príspevok od používateľa Diestro »

qwerty-xyz napísal:NESKUSAT!!!!!! za ziadnu cenu!!! aj ked dakto miesa energeticke napoje s alkoholom vo vlastnom zaujme neskusat!!!!
:x
Na svete je skoro vsetko nezdrave, tak isto mozem hovorit nejecte v ziadnom pripade hamburgery, ani nic z fastfoodov, ved to je nebezpecne, zomriete na infarkt. Ale kazdy si da. Dnes si clovek nevyberie, vsetko je napchate E-ckami a podobnymi somarinami, takzko sa da zjest a vypit nieco co je uplne zdrave. Tak si treba dopriat zo vsetkeho, ved aj tak raz zomrieme :wink: Tak racej zomriem par rokov skor a stastny, ako by som mal mat 100 rokov a spominat ako som v potravinach hladal 3 hodiny co zdrave si kupim
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Suhlasim s kibom. Minule som vypil napoj, ktory mal 1l a obsah taurinu a kofeinu pomerne vacsi ako redbull, tzn. presne akoby som vypil liter redbullu. Na nocnej som bol totalne mrtvy, tak som vypil asi tristvrte flasky. Rano ostatni kolegovia mrtvi a so mnou to silo akoby som hulil travu a do toho si pustil d'n'b. Totalne peklo.
Ja tiez tak...dal som asi 3 redbully nadranom a potom sa mi ruky triasli ako dive. Potom som si raz poobede pri uceni dal 2 redbully a tiez sa mi triasli ruky a mysel bola tiez akosi zatemnena...jednoducho neodporucam.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

viete co? ja len cakam na dakeho jackassa, co si da speed8 s dvojitou vodkou a povie, ze to s nim dokopy nic nespravilo :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Kibo napísal:viete co? ja len cakam na dakeho jackassa, co si da speed8 s dvojitou vodkou a povie, ze to s nim dokopy nic nespravilo :D
ono jeden speed ti nic nespravi ani ked to zmiesas s vodkou, ale myslim tak ze najskor speed potom chlast nie to brzdit chlastom
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tot slubena Boat deluxe. A fakt mi vobec nic nebolo (ale len tento jedenkrat, predosle zatahy vyzerali dost odlisne :D )
Prílohy
boat.JPG
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Fuuu zaujimave. ALe to neni pre 6 ludi ????
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Vlado6230 napísal:Fuuu zaujimave. ALe to neni pre 6 ludi ????
jo tiez si myslim ze je to pre 6 ludi :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ved urcite, keby to vypil sam tak by bol ako puma :D
Vlado6230
Star
Star

axXis napísal:Fakt? Vies co je boat? To je vodka+6redbullov (dokonca sa na to vyraba aj specialny stojan, mam aj foto ale nieje dostupne, az sa vrati bracho a donesie medium na ktorom je postnem) Pijem to casto, ale nepocitujem ziadne vyrazne zmeny. Naposledy som dokonca ani len nebol opity co si doteraz neviem vysvetlit.
Ale Pisal ze to vypil sam.
AxXis- To si vypil sam? oprav ma ak sa mylim ale tu to mas napisane tak.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

poznam jedneho manika co dal 13 redbullov za 2 hodiny.. a dostal normalne ze zachvat... nikto nevi co mu bolo len ho hodilo o zem a zacalo s nim triast, hovoril po tom ze serco mu islo z hrude vyskocit.. ale neda si pokoj chlapec furt to do seba leje...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak chlapec prezil mierny kofeinovy ci taurinovy ci aky sok, ze ho pozdravujem a nech si rychlo vyberie co chce do truhly obliect :wink:
rockonhustla
Light Star
Light Star

mm

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Odkedy som prvý raz mal redbull s vodkou, vzdy ked pijem alkohol tak si dam 1 redbull alebo viac, nemusim pit vela alkoholu stale pijem s mierou a ked si dam redbull mam lepsiu naladu a na druhy den vobec nic zle necitim, takze odporucam.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vlado6230 napísal:Ale Pisal ze to vypil sam.
AxXis- To si vypil sam? oprav ma ak sa mylim ale tu to mas napisane tak.
CO si sa zblbol? Preco by som to mal pre Boha pit sam? :lol:
Raz to vsak vypil cele bracho este s jednym kamosom...pocul som, ze nedopadol prave najlepsie. Obvykle to pijeme traja. (len tych red bullov je vzdy malo)
Vlado6230
Star
Star

axXis napísal:Pijem to casto, ale nepocitujem ziadne vyrazne zmeny. Naposledy som dokonca ani len nebol opity co si doteraz neviem vysvetlit.
Ja som podla tohto usudil. Nebolo napisane ze pijeme to casto ale ze pijem to casto. Tak teda sorry. :)
Napísať odpoveď