Problém s myškou
Problém s myškou
Mám taký problém s myškou, občas sa stane že prestane fungovať kurzor
. Proste myška zamrzne, pomože ju za jazdy vytiahnuť a zasunuť späť do konektoru a už ide. Predtým som ju mal v inom pc a tam išla bez problemov. Nedaval som nijake špecialne drivery, iba original čo sa automaticky nainštaloval. Síce predtým tam bola ina myš ale podla mna by to nemalo mať žiaden negatívny vplyv. Vdaka za radu.
-
vladino001
Light Professional
Re: Problém s myškou
Aka je to myš? mne moja stara to tiež robila až nakoniec nešla vôbecredw napísal:Mám taký problém s myškou, občas sa stane že prestane fungovať kurzor. Proste myška zamrzne, pomože ju za jazdy vytiahnuť a zasunuť späť do konektoru a už ide. Predtým som ju mal v inom pc a tam išla bez problemov. Nedaval som nijake špecialne drivery, iba original čo sa automaticky nainštaloval. Síce predtým tam bola ina myš ale podla mna by to nemalo mať žiaden negatívny vplyv. Vdaka za radu.
-
danpark
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mne to moja robí stále(ako tak , že raz-dva krát za týždeň možno) , doteraz som mával iné myši , tie to nerobili a až teraz keď som si dal takú tú malú myšku , normálny káblový(USB) Genius minitraveller , ale tak ako netankuje ma to , občas keď mi to spraví v hre , že nejde a ja hrám po nete tak to mám šťastie , že som vtedy mimo hráčov , ale vytiahnem , dám naspäť a v tú chvíľu ide ...
treba si zvyknúť